Sådan får sund hud i 3 nemme trin

Hvis din hud ser tør, kedelig, fedtet eller uren, og du ønsker at forbedre sit udseende, skal du blot følge nogle få enkle regler, og dit ansigt vil se strålende igen! Det er simpelt. Bare læs tips Bellow og lære, hvordan man får en sund hud i 3 utroligt nemme trin!

Sådan får sund hud i 3 nemme trin

1.. Pleje din hud indefra og ud

Ligesom resten af ​​vores krop, også vores hud skal renses og næret med passende fødevarer og væsker. De næringsstoffer, der er anført herunder, repræsenterer den første og mest grundlæggende skridt til at få en sund hud.

Vand

 • Også kendt som den flydende liv, vand er helt afgørende for at holde vores krop vital og dermed for at opretholde vores hud sund.
 • Vand skyller toksiner og affaldsstoffer væk fra vores krop og på den måde også renser vores hud.
 • Det opløser med andre stoffer og transporterer næringsstoffer til hver eneste celle i vores krop, vores hud inkluderet.
 • Vand vil ikke direkte fugte din hud, men det vil beskytte det! Når din krop er dehydreret det trækker vand fra mindre vitale og kritiske dele af kroppen, og det afspejler primært på din hud.

Vitaminer

Sådan får sund hud? Give det relevante vitaminer og mineraler! Sørg for at din kost er rig på vitaminer A, B, C, E og K og mineraler såsom kobber, zink, selen, magnesium og kalcium.

 • Vitamin C og E er meget vigtige antioxidanter, der beskytter din hud mod frie radikaler.
 • Vitamin A fremmer hudens væv reparation og regenerering.
 • K-vitamin lindrer mørke rande under øjnene.
 • Vitamin B danner grundlag for huden. Dens mangel kan resultere i skællet og tør hud, tilbøjelig til at revne.
 • Kobber, zink, selen, magnesium og calcium fungerer som antioxidanter og hjælpe med at forbedre og bevare hudens elasticitet.  

Yoghurt og kefir

Vores hud afspejler, hvad vi spiser, men det afspejler også vores fordøjelsessystem. Mange hudlidelser er forårsaget af mange gastrointestinale problemer, såsom forstoppelse, diarré, dårlig fordøjelse eller betændte mave.

Disse gastrointestinale problemer i stedet forårsaget af overvækst af dårlige bakterier i vores tarme.

Drikker nok yoghurt og kefir vil genopbygge vores tarmflora med venlige bakterier og kæmpe mod de uvenlige mikroorganismer, der er ansvarlige for dårlige hudsygdomme.

2.. Vaske, rengøre og fugter din hud regelmæssigt

Sådan får sund hud? Svaret er: rense det, fugter den og rense den.

Everyday udrensning

Hvis du ønsker at have en sund hud, rense det jævnligt er en af ​​de væsentlige skridt til at nå det. Du bør gøre det hver morgen og hver aften, samt hver gang du har været udenfor.

Fjerne alle spor af snavs, forurening og olie fra din huds porer er afgørende for at opretholde din hud strålende og sund.

Moisturizing

Hvis du pleje din hud, vil du fugter det og passe det, hver gang du rense den. Ved regelmæssigt ved hjælp af en passende creme, der passer til din hudtype, vil din hud genoprette sin fugt og genopbygge sine celler med næringsstoffer. En dag fugtighedscreme bør indeholde en ordentlig solcreme, mens en god nat creme bør være rig på naturlige aktive ingredienser.

Deep behandlinger

To eller tre gange om ugen, giver din hud en dyb behandling. Damp dit ansigt med varmt vand beriget med æteriske olier for at hjælpe med at åbne porerne, og anvende luftrensende eller nærende maske.

Brug ansigt scrubs til at exfoliere din hud og kaste ud døde celler, og på den måde fremme væksten af ​​de nye og sunde virksomheder. Ved at gøre dette, vil du også fjerne alle urenheder fra dine porer og din hud vil blive vist glattere og friskere.  

3.. Beskyt din hud mod de skadelige, Eksterne faktorer

Sol

Et af de vigtigste svar på spørgsmålet "Hvordan får sund hud", består i konstant at beskytte det mod ultraviolet (UV) stråler fra solen, der er ekstremt skadelige og ødelæggende.

Overeksponering for solen kan forårsage for tidlig aldring og skællet og tør hud, tilbøjelige til irritation og andre lidelser, samt øge risikoen for hudkræft.

 • Brug en bredspektret solcreme regelmæssigt, selv på overskyede dage, og sørg for at det er en SPF 15 eller højere.
 • Bær en bred hat og solbriller, når det er nødvendigt.
 • Undgå solstråler fra 11:00 til 04:00, når de er alt for stærke og skadelige.

Røg

 • Rygning vil gøre din hud væv ser gamle, kedelige og ru, og din hud tone ujævn og gullig. Men mest af alt, vil det føre til for tidlig ældning af huden celler og bidrage til rynker og andre alderstegn.
 • Rygning vil forårsage hudens små blodkar til at indsnævre. Som et resultat, vil blodgennemstrømningen blive nedsat, og vores hud frataget de nødvendige næringsstoffer og ilt, som er afgørende for dets velbefindende.
 • Rygning ødelægger både kollagen og elastin, som er fibre, der holder vores hud fast, elastisk og stram. Manglen på disse fibre forårsager rynker.

Afslutningsvis - rensning, plejer og beskytter din hud mod UV-stråler, samt rygestop, er væsentlige skridt på vejen til at opnå en sund hud. Del din favorit skønhed hemmelighed med os i kommentarerne. Vi ville være glad for at høre det!

Aktuelle artikler