Surefire måder at slippe af solskoldning hurtigt

Nemme og enkle måder at slippe af irriterende solskoldning hurtigt!

Surefire måder at slippe af solskoldning hurtigt

Hvis du var ligeglad anvende solcreme på en lounging, varm sommerdag, din hud har brug for hjælp nu. Her er hvordan man kan slippe af røde, kløende solskoldning og fortsætte din vej til en sund, glødende tan!

Den smertefulde, grimme tilstand kommer fra ubeskyttet udsættelse for UV-stråler, og symptomerne - rødme, udslæt, kløe - kan vare i dage, afhængig af sværhedsgraden.

Bortset fra at være fysisk ubehageligt, er du sandsynligvis bekymrede over den æstetiske virkning, især hvis du siger, faldt i søvn på stranden og vågnede op med hele dit ansigt hummer-rød, bortset fra de områder, der er omfattet af dine solbriller og badetøj, hvor man har nu blege patches. Ouch!

Den vigtigste ting du kan gøre for at hjælpe det er at undgå at udsætte de områder for direkte sollys, indtil de er helet.

Læs videre for simple, at-hjem retsmidler, der arbejder hurtigt.

Koldt brusebad

Køle din smertende hud lige efter eksponering ved at fordybe dig i en balje fuld af koldt vand. Læg ikke is på at undgå at chokere dit system, men gå så koldt, som man kan holde det ud. Soak i 15-20 minutter, tilføjer koldt vand fra tid til anden. Dette vil sænke temperaturen i huden og lindre eventuelle smerter, du måske føler. Gør dette et par gange om dagen, indtil din solskoldning heler. Også drikke masser af vand og væsker til at holde dig hydreret indefra også.

Efter solprodukter

Ethvert apotek tilbyder en bred vifte af produkter, der vil hjælpe med at helbrede din solskoldning. Kig efter creme, lotion eller gel, der indeholder aloe vera, da det er effektivt i den helbredende proces. Medmindre pakken bestemmer andet, holder lotion i køleskabet og forsigtigt anvende til ramte områder for et par gange om dagen.

DIY retsmidler

En flok af dagligdags ting, som du kan finde i dit køkken kan bruges til hurtig derhjemme relief. Men vær forberedt, er du sandsynligvis ikke kommer til at lugte meget indbydende efter du har anvendt dem!

Kølede mejeriprodukter med en cremet konsistens fungerer godt på solskoldning. De udvinde varmen fra huden, mens giver det ekstra næring fra naturlige olier og fedtstoffer. Kold yoghurt på din solskoldning vil føles som himlen! Hvis du ikke har yoghurt, prøv creme eller creme fraiche, noget, der er tæt nok til ikke at løbe væk fra din hud og på tøjet eller møbler. Påfør mens koldt, og holde, indtil det er varmet igennem.

Du kan også prøve at brygge en stærk sort te eller lave en eddike løsning, og sprøjtning det på de berørte områder.

Extreme solskoldning

Extreme Solskoldning (via pitchengine.com)

Hvis du faldt i søvn i solen eller blev udsat for timer, har du sandsynligvis værre symptomer end blot den grundlæggende rødme. Sun kan alvorligt brænde huden og forårsage hævelse, blærer og afskalning. Hvis dette er tilfældet, bør du konsultere en læge, som vil om nødvendigt ordinere aktuelt steroid cremer og smertestillende medicin.

Forebyggelse er den bedste medicin

Forebyggelse er den bedste medicin

Selvfølgelig ville det være bedst, hvis du ikke fik solskoldning overhovedet. I de varme sommerdage, så glem ikke at anvende beskyttende lotion, slid lys tøj og beskytte dit hoved og ansigt.

Hud, der har været sol brændt i sidste ende vil skræl, så der bliver brug for ekstra næring i helingsperioden. Brug cremer og lotions med E-vitamin, collagen og masser af fugtgivende ingredienser. Du vil måske også gerne læse 7 fakta om garvning du bør vide, og Diane 's 4 skridt til at behandle solforbrændinger.

Aktuelle artikler