10 inspirerende citater at leve efter

Inspiration kan strejke på de mærkeligste tidspunkter. Måske du ser nogen gøre noget, der gør du ønsker at blive et bedre menneske. Eller måske hører du en sætning eller udsagn, der motiverer dig til at sigte efter nye højder. Uanset hvordan det sker, stopper du døde i dine spor og ændrer den måde du tror.

10 inspirerende citater at leve efter

Her er ti sådanne udsagn, som er meget dyb, og hvis du lever efter dem, vil fremme dit liv på mange måder:

Jeg hadede hvert minut af uddannelse, men jeg sagde "ikke holde op. Suffer nu og leve resten af ​​dit liv som en mester." ~ Muhammad Ali

Muhammad Ali (via www.tonysclassroom.com)

Så ofte, folk ønsker resultater uden at sætte i indsatsen. De føler, at tingene bliver for hårdt eller det vil tage for lang tid at høste fordelene. Men som Muhammad Ali påpeger, hvis man arbejder hårdt nu, vil du nyde frugterne senere.

Når du er fristet til at give op, holde dit endelige mål for øje. Må ikke glemme, hvad du leder efter i livet, fordi hvis du fortsætter med at gøre en indsats, vil din udholdenhed betaler sig.

Vær tro mod den, der findes i dig selv ~ other Gide

Hvor mange gange har du mistet synet af dine egne ønsker eller behov, fordi du har lavet en anden mere vigtigt end dig selv? Indrømmet, der er tidspunkter, hvor du er nødt til at ofre, men det meste af den tid, det er ikke en nødvendighed for dig at tabe i anden for en anden til at vinde. Pas på dig selv og alt andet vil falde på plads.

Tro skaber faktisk ~ William James

William James (via www.famouspsychologists.org)

Dit sind er ekstremt kraftfuld. Det tager hvad du tænker og tror, ​​og giver den liv ved at gøre det til en realitet. Hvis du siger, du ikke kan gøre noget, dit sind ønsker du at være rigtigt. Det hjælper med at holde dig tilbage og snuffs ud af dine drømme, selv når du ikke klar over det.

Så hvis du ønsker at opnå store ting, er du nødt til at tro du kan. Brug dit sind magt til at hjælpe med at fremme dig i stedet for at stoppe dig. Husk, det mener, hvad du fortæller det, så fortæl det alle de vidunderlige ting, du er i stand til.

Der er to måder at sprede lys: at være lys eller spejlet, der afspejler det ~ edith Wharton

Mange artikler i dag fokus på mennesker bliver innovatører. De forgude folk, der tænker på vidunderlige nye produkter og organisationer, der bidrager til at fremme menneskeheden. Og mens de mennesker er ved at ændre verden, kan du ikke glemme alle andre, der gjorde det muligt. Bare fordi du ikke kom op med den oprindelige idé betyder ikke, at du ikke kan bidrage til at fremme det.

Døm ikke hver dag høsten du høste, men ved de frø, du planter ~ Robert Louis Stevenson

Robert Louis Stevenson (via www.famousauthors.org)

Der vil komme en tid, hvor alt det gode du gør, vil komme tilbage til dig. Men hvis du tilbringe hele dagen, hver dag venter på det, vil du leve et liv i frustration og skuffelse, fordi tingene meget sjældent sker i vores påtænkte tidsramme.

I stedet for at bruge dit liv venter på dine gerninger at blive anerkendt, holde sende gode ting andre folks måde. Spread venlighed og juble. Gør en andens liv lettere og bedre. Når du næring en anden, det er ligesom du gøde jorden for din høst senere i livet.

Lykke er ikke noget, man udsætter for fremtiden, det er noget, du design for den nuværende ~ Jim Rohn

Hvor ofte har du hører nogen sige, "Da jeg (indsæt mål her), så vil jeg være glad?" Måske er det, når de tabe sig, eller måske er det, når de får en forfremmelse på arbejdet. Uanset deres mål, de har gjort en bevidst beslutning om ikke at lade lykken i deres liv, indtil det sker.

Hvorfor vente? Træk din fine porcelæn ud og bruge det hver dag. Bær tøj, der gør du føler særligt på en dag, der ikke har nogen ekstraordinær betydning. Sæt på en fin smykke bare fordi. Lev hver dag til sin fulde og lad dig være glad nu.

Skift dine tanker og du ændrer din verden ~ norman vincent Peale

Norman Vincent Peale (via en.wikipedia.org)

Livet handler om perspektiv. Hvis man ser på verden med negative briller, alt hvad du vil se, er utilfredshed og skuffelse. Men hvis du vælger at se på verden i et positivt lys, så vil du ændre dit syn på en af ​​velsignelser og tilfredshed.

Nogensinde har en "a-ha" øjeblik, hvor du pludselig indser, at tingene ikke var, som de oprindeligt syntes? Det er det samme princip, undtagen du ikke behøver at vente på en anden til at give dig det øjeblik. Du kan give det til dig selv ved at fokusere på alle de store ting, som livet har at tilbyde dig.

Man har aldrig gjort nogen materiale som elastisk som den menneskelige ånd ~ bern williams

Intet kan besejre en person, der ikke vil give op. En kampånd har fået folk gennem nogle ret fantastiske omstændigheder. Det har hjulpet mennesker lever når videnskaben siger, at de ikke burde have gjort det, og det har skubbet folk til højder ingen troede muligt.

Når du har lyst til livet er en kamp, ​​Slip din indre kriger. Lad det ud for at hjælpe dig med at bekæmpe dine kampe. Træk energi fra det og bruge det til at vende tingene rundt for dig. Hvis oddsene er stablet mod dig, kan du trodse oddsene. Folk gør det hver dag.

Hver kunstner var først en amatør ~ Ralph Waldo Emerson

Ralph Waldo Emerson (via www.pickthebrain.com)

Vi har nogle gange sammenligne os med andre og nedgøre vores manglende evne, fordi vi ikke er så gode. Men det, vi undlader at indse eller huske er, at de ikke altid var store. Det tog en enorm mængde tid og kræfter på deres side til at gøre det så godt som de gør.

Lad ikke din frygt for ikke at være god til noget stoppe dig fra at gøre, hvad du vil gøre. Må ikke sidde på sidelinjen af ​​livet, fordi du ikke tror du er god nok til at spille spillet. Den eneste måde du kommer til at få det bedre, er at gøre det.

Problemet med ikke at have et mål er, at du kan bruge dit liv kører op og ned ad banen og aldrig score ~ ​​bill copeland

Hvis du ikke har drømme og forhåbninger, er du ikke arbejder hen imod noget. Sure, kan du blive nyde livet og have en god tid, men hvis du ønsker at opnå store ting, er du nødt til at indstille din seværdigheder på dem og stræbe efter dem.

Ingen af ​​de helt store kom så langt, som de gjorde ved et uheld. De havde en idé. De skabte en plan. De brugte deres vision at drive dem og motivere dem til at nå deres mål. Beslut hvad du vil, og arbejde hen imod at gøre det ske. Må ikke sidde på bænken, når du kan være MVP.

Lad inspiration tage fat i dig og bevæge dig fremad. Lad det bære dig til nye højder. Lev ved disse enkle, men alligevel dybtgående ord, og du vil opleve et liv, som du ikke kun kan have, men fortjener.

Aktuelle artikler