3 ting, du behøver at vide om kung fu meditation

Vejrtrækning og meditation er meget vigtige dele af Kung Fu træning. Hver session starter med vejrtrækning og slutter med meditation. Selv hvis du ikke praktiserer kung fu og har ingen intentioner om at starte, kan du drage fordel af at lære at trække vejret og meditere.

3 ting, du behøver at vide om kung fu meditation

1.. Korrekt vejrtrækning

Åndedrættet er den vigtigste del af enhver østlige kampkunst, herunder Kung Fu. Åndedrættet er en vigtig del af at få klar til din træning, det er det der gør dine bevægelser og strejker effektive, og det er hvad der lemper du efter hver session. Det betyder ikke noget, hvis du er en hengiven Kung Fu praktiserende læge eller du blot ønsker at lære at slappe af, er den vigtigste lektie at lære at trække vejret.

Først og fremmest, vil du nødt til at lære at trække vejret ordentligt. Det er mere end blot luft-in, air-out. Det er en tilstand i sindet, og det er derfor, du skal lære at gøre det ordentligt. Ordentligt indånder du nødt til at tage en dyb indånding, der varer i mindst 4 sekunder, holde denne luft i lungerne i mindst 3 sekunder, og udånder i løbet af en periode på mindst 6 sekunder. Du bør lave en 1 sekunds pause mellem hvert åndedrag.

Øv din vejrtrækning, når du har en chance. At lære at trække vejret ordentligt vil gavne dit helbred og din krop og sind vil være taknemmelig for alt det ekstra ilt du vil give dem.

2.. Abdominal vejrtrækning

Nu hvor du har lært at trække vejret ordentligt, bør du lære den teknik kaldes abdominal vejrtrækning. Denne type vejrtrækning siges at massere dine indre organer og stimulerer blodcirkulationen. Pointen er at fylde lungerne med ilt helt. Du kan gøre dette på følgende måde:

Tag en dyb indånding gennem næsen og derefter starte langsomt udvide din mave og skubbe luften mod bunden af ​​dine lunger. Hold vejret hele tiden. Pust ud gennem næsen og træk maven langsomt tilbage i kroppen igen komprimere dine lunger, denne gang fra bunden.

Huske på, at dette ikke er en nem teknik, og du får brug for lidt tid til at få det rigtige. Så snart du lykkes, vil du se, hvor meget mere ilt du kan tage i til dine lunger og du vil begynde at føle alle fordelene ved at trække vejret. Korrekt vejrtrækning renser din krop fra giftstoffer ved at distribuere en større mængde ilt til dine organer, holder dit sind rolig og fokuseret og mindsker stress.

3.. Meditation


Selve meditationen kan være fokuseret på enten en generel velvære i kroppen og reduktion af stress eller på en bestemt del af din krop, der har brug for healing. Du har sikkert hørt om Chi eller Qi, livsenergien i vores kroppe. Formålet med meditation er at flytte chi omkring din krop og dermed gøre det føles bedre.

Dette er især vigtigt i at bruge meditation for helbredelse. Du bliver nødt til at fokusere på distribution af din chi til det faktiske sted, der skal healing. Det siges, at meditation med det formål at healing i høj grad forkorter den tid af din opsving.

Det betyder ikke noget, hvis du ønsker at meditere for at slappe af eller til at helbrede, er der flere generelle regler at følge. Først får dig selv i en, helst mørkt, værelse og sørg for at du ikke bliver forstyrret. Sæt dig ned komfortabelt, lukke øjnene og begynde at trække vejret.

Hvis du ønsker at gøre en helbredende meditation du nødt til at fokusere på den del af din krop, der har brug for healing. Prøv at visualisere, at en del og give dit bedste for at invision det blive helbredt. Hvis du ønsker at meditere af hensyn til meditation og afslapning for hele din krop, begynder at visualisere din krop del for del, og ser det i den bedste tilstand muligt. Start fra dit hoved og langsomt bevæge til dine fødder, visualisere hver eneste del af din krop, som helt afslappet.

At lære at trække vejret ordentligt og lære at meditere kan have en stor positiv indflydelse på din krop. Bortset fra det faktum, at du vil føle sig afslappet og rolig, kan du faktisk forbedre dit immunforsvar og generelle tilstand af din krop og sind. Du vil tænke bedre koncentrere lettere og øge din kreativitet. Prøv at finde mindst en time om ugen til din meditation, og du vil se, hvor meget bedre du vil føle.

Aktuelle artikler