3 ting du kan gøre i dag for at finde lykken

Er du lige så glad som du kunne være? Måske er du tilfreds med dit liv, men du ønsker at være mere end blot indhold, du ønsker at være ophidset og lidenskabelig. Eller måske er du ikke tilfreds på alle og føler at du er i en funk, som du kan bare ikke synes at komme ud af. Du tilbringer hver dag blot at overleve, når du ønsker at være virkelig levende.

3 ting du kan gøre i dag for at finde lykken

Lykke er en fælles liv mål. Hvis du tænker over alt hvad du gør, hver eneste valg, du foretager kredser opfylde et formål designet til at øge din lykke faktor.

For eksempel hjælper dig din mor, når hun har brug for det, fordi det gør du føle sig nyttige, hvilket gør du føler dig glad. Du går på arbejde hver dag, fordi det betaler regningerne og holder et tag over hovedet og mad i din mave, hvilket også gør du føler dig glad.

Men hvad sker der når livet bliver monoton? Hvordan ændrer du en verden fra sort og hvid i farve? Og hvad kan du gøre for at golde ødemark at gøre det til en frodig, smuk have?

Her er tre enkle ting, du kan gøre i dag, der vil straks hjælpe dig med at finde den lykke, du tørster.

1.. Ophold i den nuværende

Intet suger livet ud af en person hurtigere end opholder fanget i fortiden eller konstant på udkig ind i fremtiden. Hvis du ikke er fuldt ud i her-og-nu, så vil du aldrig være tilfreds med livet.

Ved at fokusere på fortiden, du aldrig komme videre fra gamle spørgsmål. For eksempel, hvis du stadig vred over, hvordan din far såre dig i 1987, og det æder dig op, hver gang han kalder du begrænser din evne til at finde lykken ved at spilde kostbar tid og energi ved at fokusere på noget, der ikke kan fortrydes. Hvad er der sket er sket. Du kan ikke ændre det. Du er nødt til at acceptere det og komme videre.

Ved at anerkende, hvad der skete, og det faktum, at det såre dig, kan du begynde at fjerne magten tilfælde har holdt over dig.

Ligesom det er kontraproduktivt at lykke til at fokusere på fortiden, hvis du bruger al din tid på at drømme om i morgen, kan du gå glip af muligheder, der byder sig i dag. Dreaming er god. Men ikke lever i dag, fordi du bare prøver at gøre det til i morgen, kommer ikke til at hjælpe.

Måske når man tænker på i morgen, betyder det ikke involverer alle de store muligheder, men måske du bekymre sig om ting, som måske eller måske ikke ske. Dette er også kontraproduktivt at opnå lykke. Hvis det er dig, er du nødt til at spørge først, om din frygt er ubegrundet. Hvis de er, så lad dem gå. Hvis de ikke er, gør dit bedste for at forberede dem i tilfælde af at de bliver til virkelighed, og derefter lade dem gå.

Bekymrende gør ikke tingene bedre. Det løser ikke problemerne. Det skaber kun stress og holder dig fra fuldt ud nyder det eneste du har kontrol over, som er til stede.

Stay tuned ind på her og nu. Vær opmærksom på alt omkring dig. Det er derfor, børnene er så glade. De er de ultimative mestre i at leve i nuet.

Det er ligesom at spise et stykke cheesecake. Hvis du fuldt ud er til stede i spiseforstyrrelser erfaring, du bemærker cremet tekstur af cheesecake selv og kornene af Graham krakker krummer, som de er placeret på tungen af ​​den kolde metal gaffel. Du smage den søde smag af sukker og den bitre smag af flødeost. Du tager hver bid med en påskønnelse for denne herlige dessert.

Men hvis spiser det samme stykke cheesecake og er ikke fuldt til stede, du gå glip af alt dette. Du sidder ned med dessert foran dig, og før du ved af det, har du en tom plade, der har et par graham krakker krummer på det, og du spekulerer på, hvad der skete. Du indser du spiste det, men du har undladt at opleve og nyde det, så du føler at du gik glip af.

2.. Tæl dine velsignelser

Når du er fokuseret på den nuværende, kan du tage et ærligt kig på, hvad du har, og vise taknemmelighed for de velsignelser i dit liv. Sure, det er nemt at blive fanget i, hvad du ikke har, og bliver vred og bitter, fordi du mangler. Men en af ​​de hurtigste måder at øge din lykke faktor er at dyrke en holdning af taknemmelighed.

Har du har et hjem? Et sted at lægge dit hoved natten? Har du mad i dit køleskab og et varmt måltid i din mave? Sure, måske dit hus er en smule mindre, eller du ikke har råd til steak og hummer, men du har varme og mad nok til at holde maven fra knurren.

Har du et job? Måske er det ikke en opgave for dine drømme, men gør det ikke betaler alle eller nogle af de regninger? Giver det sygesikring for dig og din familie til en rimelig pris? I denne økonomi snøret med afskedigelser og bliver slip på grund af nedskæringer, bare at have lovlig beskæftigelse er noget at være taknemmelig for.

Har du dit helbred? Har du alle fire lemmer? Er dit hjerte og lunger i god form? Har du alle eller de fleste af dine fem sanser?

Selv hvis du ikke kan svare 'ja' til alle disse spørgsmål, kan du altid få det værre. Måske du er hjemløse lige nu, og sover på en venner sofaen, men i det mindste du har en sofa at sove på.

Eller måske du har været diagnosticeret med kræft, og er ikke så sunde, som du var engang. Det kan altid blive værre. Husk, så slemt som du tror, ​​du har det lige nu, er der altid nogen, der ville give alt for at bytte plads med dig.

3.. Ændre dit perspektiv

Dine synspunkter på livet, som at være i stand til at tælle dine velsignelser trods ikke har alt, hvad du ønsker, påvirker dit niveau af lykke. Hvis du opfatter dit liv til at være værdiløse og intetsigende, vil det være. Men det modsatte er også sandt. Hvis du mener, dit liv er fuld af muligheder og håb, vil der være sandt også.

Hvordan holder du din spiritus op, når du står med livets dilemmaer? Dette er nok et godt tidspunkt til at bruge de to første ideer opholder sig i nutiden og tælle dine velsignelser. Derudover skal du lære, hvordan du ændrer en negativ begivenhed til en positiv.

Tag nogen givet en diagnose af kræft, for eksempel. De har to muligheder. De kan enten fokusere på det negative, såsom virkningerne af kemoterapi eller muligheden for død. Eller de kan vælge at fokusere på det positive. Nu, måske du tænker, "Hvad kunne eventuelt være positive over en kræftdiagnose?" Mens diagnosen i sig selv ikke nødvendigvis er positivt, er du nødt til at se på, hvad positive aspekter, du har i din favør.

For eksempel vidste lægen finder det hurtigt nok til at træffe foranstaltninger til enten fjerne det helt, eller stoppe det fra at sprede? Har du har sygesikring, der vil tage væk den økonomiske byrde, der kommer med høje omkostninger behandling? Har du støttende familie og venner til at hjælpe dig igennem?

Det er ikke altid let at have et positivt livssyn. Livet har en måde at slippe os alle til vores knæ hver dag og igen. Det centrale er at ikke bo ned. Det er vigtigt at komme tilbage op og sige til dig selv at du vil sejre.

Lykke behøver ikke at slippe dig. Søge det. Tag det i. Vis det, hvad du har fået. Før du ved af det, vil du være smilende... og du vil mener det.

Aktuelle artikler