5 nemme måder at føle sig bedre om dig selv

Vi piger har en tendens til at være alt for kritisk over for os selv. Vi har altid finde ting, der gør os føler sig dårligt og give os en grund til at nag over det - for os selv eller andre. Det er normalt vores udseende, tæt fulgt af vores job. Nå, stop brokker rundt og gøre noget ved det!

5 nemme måder at føle sig bedre om dig selv

Ok, du kan ikke bare bestille dig selv til at føle sig bedre, det er en proces, der har brug for lidt tid og kræfter. Her er, hvad du behøver at gøre.

1.. Smile

Ja, så simpelt er det - smil! Lige nu! Uanset om du har lyst til det eller ej, bare smile. Det er egentlig ikke så svært, og du helt sikkert har en grund til det.

Smilende er smitsom, og når du starter, vil du ikke være i stand til at stoppe. Det er en perfekt kur for at føle dårlig, og det er også en langsigtet løsning til at føle sig bedre om dig selv. Folk, der smiler ofte en tendens til at gå gennem livets prøvelser på en lettere måde end grumpy dem. Plus, de lever længere - vil jeg sige, det er nok grunde til at begynde at smile på en regelmæssig basis.

2.. Sæt dit bedste tøj på

Uanset om du personligt ønsker at indrømme det eller ej - pigerne betaler en masse opmærksomhed på deres udseende. Nogle endda betale for meget opmærksomhed på det, men det er ikke emnet for denne diskussion. Alligevel sætte dit bedste tøj på, vil gøre den lille, men signifikant trick.

Nu, dette er ikke om at ligne du er forberedt til Red Carpet - det handler om at sætte på tøj, der gør dig både ser og føles godt. Du har det ene par jeans, der gør din røv ser utrolig sexet? Sæt dem på. Tilføje en flot top, din favorit sko og sat på nogle makeup.

Selvfølgelig ville den ideelle afslutning på dette ritual være at gå ud og fest, men det er ikke obligatorisk. Bare se dig selv ser godt vil gøre du føler dig godt. Må ikke være en Slob - komme ud af din sweatshirt en gang imellem og sige "hej" til den smukke, sexet pige kigger på dig fra den anden side af spejlet. Det ser godt ud er det godt.

3.. Ringe til dine venner

De fleste af os har forsømt vores venner takket være meget populære sociale netværk sidst. Men virkelig, at se nogens billeder på Facebook er ikke det samme som at se dem i person.

Etablere mindst én dag om måneden, når du vil afhente telefonen og ringe til dine venner for at se dem. Ring til din bedste ven eller ringe til en person, du ikke har set i år - det er ligegyldigt. Pointen er at komme op at komme ud. Og endelig kan du tale med dine venner om de ting, der gør du føler dig dårligt. Selv om de ikke tilbyde nogen hjælp, vil du føle dig bedre bare fordi nogen lyttet til dig.

4.. Lær en ny ting

Dette er specielt effektivt for folk, der føler dårligt om deres erhverv. At lære en ny ting fungerer som en charme.

Jeg ville have at foreslå at give denne en smule mere tid og dedikerer dig selv til noget som at lære et nyt sprog. Men hvis du virkelig ikke kan gøre det - bare lære noget nyt. Det kunne være et vers fra din favorit digt eller et interessant faktum om universet. Forkæl din hjerne med en ny viden hver gang i et stykke tid. Det er ikke kun gøre du føler dig bedre - det er også en god forebyggelse for demens og Alzheimers sygdom.

5.. Syng

Jeg har engang lært, at musik er den kur for hver ballade. Det viste sig at være meget sandt. Alle de prøvelser er ikke så svært, når ledsaget med en sang.

Jeg ved, du ikke rigtig lyst til at synge, når du føler dig dårligt, men samle nogle kræfter og bare begynde. Efter det første vers i din yndlingssang, vil du begynde at føle bedre. Oh yeah - og ingen bekymrer sig, hvis du ikke kan synge. Tro mig - det hjælper!

Nå, der har du det. Stop ondt om dig selv og gøre noget ved det. Du kan føle sig bedre, du skal bare have det og følg disse 5 nemme tips.

Aktuelle artikler