5 trin til at blive en super kvinde

Nogle kvinder tror, ​​at være en super kvinde handler om optræder på forsiden af ​​Vogue Magazine, har Oprah på speed dial og spille social tennis med Serena Williams. Selv om det kan være rigtigt, at nogle berømtheder er super kvinder, at være en super kvinde har intet at gøre med at være en super stjerne. I virkeligheden er de fleste super kvinder næsten ukendt for verden, fordi at være en super kvinde handler om at være særligt for de mennesker, der betyder noget for dig - din ægtefælle, dine børn, din familie, dine venner og dit samfund.

5 trin til at blive en super kvinde

Så hvordan kan man blive en super kvinde? Hvad gør du behøver at gøre for at gøre en forskel i livet for de mennesker, der betyder noget for dig? Faktisk, hvordan ville du selv ved, at du virkelig rører livet for de mennesker, der betyder noget for dig?

Følgende trin vil dog gå langs vejen i at hjælpe dig vide, for sikker, at dine handlinger gør en forskel i livet for de mennesker du elsker.

Trin 1: definere, hvem der betyder noget for dig

Det første skridt til at blive en super kvinde er at identificere de mennesker, der betyder noget for dig. Dette trin kan synes unødvendigt for de fleste mennesker, fordi vi allerede ved, hvem vi omsorg for. Men gør en liste over de mennesker er meget vigtig for de andre trin, der følger.

Derudover vil du blive overrasket over at opdage, hvor lidt opmærksomhed, du har været at give til nogle af de mennesker, du ellers finder vigtige for dig. Vide hvem er vigtigt for dig, er én ting, men at træffe foranstaltninger, der vil vise din kærlighed til dem er en anden. Nogle gange er vi endda en tendens til at glemme de mennesker, der er tættest på os, ved at tage dem for givet. Dette er fælles især blandt par, der har opholdt sig sammen i lang tid.

For så vidt angår listen går, de fleste mennesker starter med ægtefæller og børn og derefter gå videre til forældre, bedsteforældre, brødre og søstre, før vi går videre yderligere til den udvidede familie af onkler, tanter, fætre og kusiner. Går ud over familien, vil listen omfatter normalt venner og den umiddelbare samfund - nabolaget, på kontoret eller forretningssted, sted for tilbedelse, social klub og mange andre.

Trin 2: beslutte, hvordan du vil elske dem

Efter at have defineret den kreds af mennesker, der er vigtige for dig, kan du derefter nødt til at definere, hvad du mener ville være den bedste måde at elske dem, for at være af betydning for dem. Men hvordan kan du gå om at elske de mennesker, der betyder noget for dig? Eller simpelthen sat, hvordan gør du kærlighed?

Et trick, som de fleste mennesker bruger til at besvare dette spørgsmål er at spørge sig selv, hvad de ønsker at høre disse folk siger om dem, efter at de er væk. Med andre ord, hvis du havde en chance for at lytte til folk taler om dig på din begravelse hvad ville du gerne høre dem sige om, hvad du betød for dem? Hvilke specielle ting vil du gerne din ægtefælle til at skrive i din nekrolog? Hvad vil du gerne dine børn at sige på din begravelse? Med andre ord, hvad arv du ønsker at efterlade?

Trin 3: få organiseret

At have opremset de ting, du gerne vil have dem til at huske dig for, vil det næste logiske skridt være at begynde at gøre disse ting. Hvad du skal gøre er at sammensætte en plan og beslutte, hvordan du vil sætte det i handling. Du er nødt til at få organiseret. Uden en plan og en strategi, vil dine gode gerninger vare, men kun en kort stund.

Kom godt organiseret handler om at sætte mål og følge dem. Mål vil hjælpe dig med at holde fokus, samt holde styr på fremskridt. Den enkleste måde at sætte mål er at overveje, hvad du ønsker at opnå ved udgangen af ​​alting, bryde det op i mindre kortsigtede mål, som du vil opnå ved at gøre små ting på en daglig eller ugentlig, månedlig eller årlig basis.

For eksempel, så hvis i slutningen af ​​dit liv, du gerne vil de mennesker, der betyder noget for dig at huske dig som en kærlig og omsorgsfuld person, der bliver dit primære mål. For at nå dette mål, du bliver nødt til at bryde det op i mindre mål også kendt som mål, som er de unikke og anderledes måder at være en kærlig og omsorgsfuld person til forskellige personer på din liste.

Men hvordan kan du opnå disse mål? Hvordan, for eksempel, behøver du kærlighed og omsorg for din aldrende forældre? Du opnår dine mål, selvom aktiviteterne. For eksempel kan du møde dit mål om at være en kærlig og omsorgsfuld datter for din aldrende forældre ved at sørge for deres fysiske og psykologiske behov ligesom opholder sig med dem eller give dem plejeboliger service og besøger dem regelmæssigt. Med andre ord vil de aktiviteter hjælpe dig med at nå dine mål, hvilket til gengæld vil føre dig til dit mål.

Målet om at være en super kvinde opfyldes ved at nå målene for at være en super kone, en super mor, en super datter, en super leverer unikke handlinger af kærlighed og omsorg til hver person eller gruppe af personer, du har kær til dit hjerte.

Trin 4: elsker

Når du har klart definerede dine mål, mål og aktiviteter, din næste opgave er koncentrere sig om de aktiviteter, og lidt andet. Hvis din kortlæsning var korrekt, og du har fundet de ruter, du skal følge for at komme derhen, hvor du ønsker at gå, alt hvad du skal gøre er at koncentrere sig om kørslen. Du kan kontrollere vejskilte, men du helt sikkert ikke behøver at se på dit kort hvert andet minut for at se, om du er på rette vej.

Sammenlignet med kørsel og kortlæsning, er dette den nemmeste skridt, især for kvinder. Kvinder er naturligt hardwired til at være kærlige og omsorgsfulde. Kvinder er altid rører livet for deres ægtefæller og børn, venner og endda deres lokalsamfund på daglig basis.

En kvinde vil hjælpe en kollega kvinde kæmper med sine småbørn i toget, en kvinde vil kalde og trøste en ven, der har en hård tid med sin chef på arbejdet, en kvinde vil tage et par øjeblikke til at sidde ved siden af ​​hende 10 år gammelt barn, der er at have en hård tid med en bølle i skolen, og fortælle ham, at han er bedre end den bølle, fordi alle bøller er kujoner. Kvinder vil gøre alle disse uden at skulle tænke eller planlægge for dem. De bare tage dem i stiv arm. Mænd, derimod, kan næppe tage ud af papirkurven uden først at sætte det på To-Do-List.

Så hvis kvinder er super kvinder ved naturen, så hvad er pointen med denne artikel, vil du spørge? Pointen er ikke at undervise kvinderne, hvordan man skal kærlige og omsorgsfulde. Pointen er blot at hjælpe dem med at blive mere effektive og ved at sikre, at deres naturlige evne til kærlige og omsorgsfulde er målrettet og planlagt. Formålet her er at hjælpe kvinder sætter deres kærlige og omsorgsfulde prioriteringer i orden. De bør ikke se tilbage og finde ud af, at der trods alle deres bestræbelser, var meget lidt eller slet intet gjort for nogle, hvis ikke alle de mennesker, der betød mest.

Trin 5: kig efter nummer 1

Du vil være til nogen nytte for de mennesker, der betyder noget for dig, hvis du altid er syg og træt. Hvis der er noget, i stedet for at blive en person, de værne om, vil du blive en byrde, som alle vil begynde at bekymre sig om dig. Dette kan ske nemt, hvis du glemmer at passe på dig selv først.

Det mest værdifulde aktiv, du har i livet er dig selv. For at opnå noget, du har brug for at være i live og godt. Det er derfor vigtigt at sikre, at du fungerer godt på alle tidspunkter ved at tage sig godt af din krop, sind og sjæl.

Tage sig af din krop hviler på tre ting: hygiejne, kost og motion. Du er nødt til at opretholde renholdelse af din krop og dit tøj på alle tidspunkter. Du er nødt til at spise en varieret kost og den rigtige mængde. Og du behøver at gøre regelmæssige øvelser. Hvis dine hænder er fulde, finde tid til at gå ture dagligt eller hver anden dag.

Tilsvarende kan du holde dig tankerne i god form ved at sørge for, at det bliver nok motion samt hvile. Du motionerer du noget imod ved at uddanne dig selv om ting, der betyder noget for dig. Den bedste måde at gøre dette på er ved at læse bøger og magasiner, der appellerer til dig, samt at deltage i seminarer og kurser. Du hvile dit sind ved at have personlig stille tid hver dag, tager fridage på en regelmæssig basis, og skal på ferie, mindst en gang om året.

Din sjæl er også et væsen, der kræver ordentlig hygiejne, fodring og øvelser. Soul hygiejne betyder at holde din sjæl væk fra ting, der er åndeligt ubehagelige ligesom bandeord og umoralsk opførsel. Udøver din sjæl sker gennem de handlinger af kærlighed og omsorg, som heldigvis vil du allerede gør som en super kvinde.

Ligesom din krop har brug for fysiske mad hver dag, din sjæl har også brug for åndelig føde på daglig basis. Find din Gud og forbinde med ham - uanset hvad, at Gud måtte være. Tilbring lidt tid i starten af ​​hver dag for at have en en-til-en chat med din Gud. Tilbring en del af denne tid til at lære mere om ham ved at læse hans ord fra Toraen, Bibelen, Koranen eller hvad litteratur bruges som en guide til din religion. Selv hvis du ikke tror på Gud, har du stadig tro på noget - selv, for det meste. Tag dig tid, så at forbinde med dit indre selv og justere med dit center i starten af ​​hver dag.

Hvis du holder din krop, sind og sjæl i god form, ikke kun vil du undgå at blive en byrde for de mennesker, hvis liv, du forsøger at røre ved, men du vil blive en succes i din søgen efter at blive en super kvinde.

Husk, at være en super kvinde er om at blive næret og værdsat af dem, du har kært til dit hjerte. Som kvinde, er du allerede designet til at kærlighed og omsorg for andre. Med blot en lille målretning og planlægning, vil kvinden i dig stige til højder, du aldrig har drømt og bringe dig fred, end hvad penge og berømmelse kan bringe dig: den fred, der kommer fra at vide, at nogen er bedre stillet på grund af dig.

Og du kan gøre det. Begyndende lige nu, lige her.

Aktuelle artikler