50 inspirerende bøger, der kan ændre dit liv

Kan inspirerende bøger virkelig ændre vores liv? Det enkle svar er ja. Her er en liste med 50 inspirerende bøger du bør læse.

50 inspirerende bøger, der kan ændre dit liv

Alt det kræver er et godt udformet sætning eller en virkelige liv inspirerende historie at påberåbe sig en stærk følelse i, gør os til at se tingene fra et andet perspektiv, eller anspore os til handling.

Læsning er en underholdende måde, hvorpå vi kan fortsætte med at lære og åbne vores sind til en verden af ​​endeløse muligheder og undren. Bøgerne på nedenstående liste er valgt, fordi de har inspireret mange mennesker og fortsætte med at have en positiv indvirkning på dem, der læser dem. Nyd det.

1.. Den munk, der solgte sin ferrari - robin Sharma

The Monk Who Sold His Ferrari (via www.flickr.com)

Denne vidunderlige historie fortalt som en fabel omfatter enkle, men effektive lektioner for at forbedre dit liv. Den fortæller historien om en advokat, der befinder sig på et liv skiftende odyssé, og er formuleret på en måde, du er usandsynligt at glemme. Denne absolut perle af en bog er oplysende, underholdende, og dyb såvel som inspirerende.

2.. Tirsdage med Morrie - Mitch albom

En smuk og livsbekræftende faglitterære roman, som fortæller historien og læren om en døende mand, som fortalte en tidligere elev i sine sidste uger. Denne inspirerende bog og selvbiografi dækker samtaler mellem de to mænd og Morrie tanker og filosofi på livet. Denne bog gør du reflektere over, hvad der er vigtigt i livet, og kan give dig et helt nyt perspektiv på hverdagens møder.

3.. Alkymisten - paulo Coelho

Denne allegoriske roman af Paulo Coelho er en inspirerende bestseller klassiker, som projiceres Coelho og hans arbejde i rampelyset. Siden da har han skrevet mange andre inspirerende bøger. Men dette er den første af genren og fungerer som en metafor for livet som det narrative tage os på rejsen af ​​en hyrdedreng søgen efter skatten. En skal læse for nogens biblioteket.

4.. De syv spirituelle love for succes - Deepak Chopra

I denne bog Chopra tilbyder et liv ændre perspektiv på opnåelsen af ​​succes. Baseret på syv naturlige love og gamle vediske visdom denne bog kan sætte dig på vejen til evig lykke. Indbegrebet Deepak Chopra på sit bedste.

5.. Menneskets søgen efter mening - viktor Frankl

Menneskets søgen efter mening (via www.flickr.com)

Denne inspirerende bog krøniker erfaringer Viktor Frankl i sin tid som en indsat i koncentrationslejren Auschwitz under Anden Verdenskrig. Trods den lidelse og rædsel han vidner i denne bog Frankl deler de erfaringer han lærte for åndelig overlevelse. Dette er virkelig en bemærkelsesværdig arbejde og er den dag i dag stadig er en enormt indflydelsesrig bog.

6.. Tryllekunstneren måde - william WhiteCloud

En moderne fortælling fuld af visdom og indsigt, denne ekstraordinære og underholdende bog er en moderne inspirerende eventyr for fordomsfri. Enkel at læse og forstå det er en guide til vævning magi ind i dit eget liv.

7.. Kylling suppe for sjælen - jack Canfield og mark victor hansen

Nu er en række inspirerende bøger, Chicken Soup for the Soul er en genial samling af inspirerende historier til de mørke tider i dit liv. Bragt til dig af to af Europas mest elskede inspirerende talere, hjertevarmende og motiverende historier får ikke meget bedre end dette.

8.. Sædet for sjælen - gary zukav

Tilsyneladende er dette en af ​​Oprah Winfrey all-time favorit bøger, og hvis det ikke er grund nok til at læse det, så jeg ved ikke, hvad er. Det dækker transformation i vores hverdag og hævder vores autentiske magt inden. Når du har læst det, er det usandsynligt at du vil glemme det budskab, denne bog virkelig vil gøre dig kigge på dit liv fra et andet perspektiv.

9.. Ingen almindelige øjeblikke - Dan Millman

Denne bog giver indsigt og inspiration til, hvordan man lever livet for en fredelig kriger. Som opfølgning på Millman internationale bestseller 'The Way of the Peaceful Warrior ", denne inspirerende bog tager læren i den klassiske roman et skridt videre.

10.. Stadig mig - Christopher Reeve

Christopher Reeve (via drvaleriegalante.wordpress.com)

Den bemærkelsesværdige historie om livet i Christopher Reeve, der er kendt for sin på skærmen rolle Superman, og hvordan han måtte blive hans egen superhelt efter at være kastet fra en hest og brækkede halsen. Denne utrolige bog følger ham på hans rejse, som han genopbygger sit liv. Flytning, modig og inspirerende, Reeve fortjener titlen Superman baseret på de udfordringer, han står over for i sit virkelige liv.

11.. Profeten - Kahlil Gibran

Ingen biblioteket er komplet uden visdom Profeten. Du kan læse denne bog hundrede gange og stadig lære noget nyt og vidunderlig, hver gang du læser det. Profeten er en samling af læresætninger bragt sammen i 26 prosa poesi essays dækker liv og den menneskelige tilstand. En af de bedste åndelige og inspirerende bøger af hele tiden.

12.. Kraften i positiv tænkning - norman vincent Peale

Skrevet af forkæmper for positiv tænkning, denne inspirerende bog er en svært at slå tidløs klassiker som hjalp udløse en helt ny genre af selvhjælp filosofi. Peale er 'Tænk positivt' belæringer aktiveret folk til at anvende disse begreber i daglige situationer og hjalp ændre deres liv til det bedre.

13.. Hemmeligheden - Rhonda Byrne

Succesen for denne bog betyder, at det er bestemt ikke en hemmelighed længere. Baseret på loven om tiltrækning og positiv tænkning, viser denne bog, hvordan du anvender disse begreber ind i dit liv kan skabe livsændrende sundhed rigdom og lykke.

14.. Den noticer - andy andrews

Denne inspirerende bog er fyldt med visdom. Det følger historien om en mysterous gammel mand kendt som 'Jones' der dukker op i folks liv og bekendtgørelser ting, som de går glip af, og derefter giver dem den bedste gave af alle; perspektiv. Tro mig, du vil ikke være i stand til at sætte denne bog ned.

15.. Usynlige handlinger af magt - Caroline Myss

Caroline Myss (via www.mishkaproductions.com)

Denne magiske og originale arbejde dækker åndelig nåde, handlinger af venlighed, taknemmelighed medfølelse og empowerment. Bogen i sig selv er inspireret af to små handlinger af venlighed til forfatteren, og det går dybt ind i konsekvenserne af sådanne handlinger har. Wonderful stuff.  

16.. Den Desiderata of Happiness - Max Ehrmann

Dette er en vidunderlig og opløftende digtsamling, som du kan dykke ned i igen og igen. Det omfatter den verdensberømte Desiderata ", som skal være en af ​​de mest inspirerende digte af hele tiden.

17.. 59 seconds.think en little.change En masse - Richard Wiseman

Opløftende, inspirerende og utroligt praktisk. Denne bog har magt til at ændre den måde du tænker; evigt. Det udsætter selvhjælp myter og giver videnskabeligt bevist og hurtige teknikker til at hjælpe dig med at nå dine mål.

18.. Tænk og vokse rige - Napoleon Hill

Napoleon Hill 1937 classic har helt sikkert stået sin prøve tid, er det ikke bare om voksende materielt rige, men du kan også anvende læren i denne bog at være en succes i andre områder af dit liv. En af de første i selvhjælp og inspirerende bøger genre.

19.. Du kan helbrede dit liv - Louise L Hay

Dette er en af ​​de bøger, som du altid ønsker at have omkring, så du kan dykke ned i igen og igen. Fuld af kraftfulde information det omfatter også den inspirerende historie om forfatterens liv og hvordan hun helbredt sig selv fra kræft. 'Du kan helbrede dit liv' viser dig, hvordan at helbrede alle områder af dit liv fra den følelsesmæssige til det fysiske.

20.. Livet uden grænser: inspiration til et latterligt godt liv - nick Vujicic

Nick Vujicic (via www.lifewithoutlimbs.org)

Trods bliver født uden arme eller ben, bor Nick Vujicic en utrolig liv, inspirere og motivere mennesker over hele kloden. Denne bog fortæller sin historie om, hvordan han kom til at leve et rigt og tilfredsstillende liv og blev et forbillede for dem, der søger sande lykke. I denne bog opfordrer han læseren til at acceptere, hvad du ikke kan kontrollere i livet og i stedet fokusere på, hvad du kan, på samme måde, han har måttet.

21.. Føl frygten og gør det alligevel - susan Jeffers

Dette internationalt anerkendte bestseller har bogstaveligt talt inspireret millioner til at "føle frygt og gøre det alligevel". Der er ikke meget, at du kan tilføje, at Susan Jeffers ikke allerede er dækket i denne motiverende mesterværk. Hvis du er bange for noget, vil denne bog give dig modet til at bare "gøre det alligevel" og høste belønningen.

22.. Vejen mindre rejste - M scott Peck

Selvforståelse, opfyldelse og åndelig vækst er dagens orden for denne klassiker, som har været kendt som den selvhjælpsbog for folk, der ikke læser selvhjælpsbøger. Startende med ordene »Livet er svært" denne bog tager dig på en dyb rejse. Gammeldags inspiration på sit bedste.

23.. Vække kæmpen inden - anthony robins

Skrevet af den kæmpe motivation og inspirerende bøger selv, denne bøger fungerer som et effektivt værktøj til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Bogen indeholder selvudvikling teknikker, som rent faktisk arbejder, at du effektivt kan anvende til dit eget liv. Men pas på, da resultaterne vil være transformerende. Må ikke sige, at jeg ikke advarede dig.

24.. Bedre end godt - zig Ziglar

Holde sig motiveret og inspireret til hele dit liv med denne cracking inspirerende volumen. Bliver forfatter til mange inspirerende bøger, ingen gør motivation bedre end Zig Ziglar. Forbered dig på at blive inspireret.

25.. Kunsten af ​​usædvanlig levende - Jim Rohn

Jim Rohn (via www.jimrohn.com)

"Gør almindelige ting usædvanligt godt" er budskabet bag dette inspirerende studie, det handler om at gøre dit liv til et kunstværk. Du behøver ikke at være en super ACHIEVER at leve en ekstraordinær liv heller, denne bog fortæller dig alt du behøver at vide. Splendid stuff.

26.. Lang gåtur til frihed - Nelson Mandela

Vi er virkelig er til tung vægt territorium inspiration og fantastiske virkelige liv historier, når det kommer til Nelson Mandela. Denne bemærkelsesværdige bog er den selvbiografi af den tidligere sydafrikanske præsident liv herunder hans 27 år i fængsel under apartheid-regimet. Utrolig og kraftfuld læsning.

27.. Drengen i de stribede pyjamas - john Boyne

Denne roman er historien om en 9 år gammel tysk dreng vokser op under Anden Verdenskrig, det fortæller den triste og gribende historie om en søn af en høj placering SS officer, der danner et venskab med en jødisk dreng på samme alder, der er en indsat i Auschwitz. Det giver et unikt perspektiv på fordomme, had og vold, mens den på samme tid portrættere en stærk historie om uskyld og håb.

28.. Jeg ved, hvorfor det bur fuglen synger - maya Angelou

Denne enormt indflydelsesrige selvbiografi om de tidlige år af afrikansk-europæisk forfatter og digter Maya Angelou beskriver de kampe, hun varer ved fra en tidlig alder, og hendes passage i en stigende ind i en ung kvinde. Det kan være en ubehagelig læsning til tider, men det tager også dig ud i mørket som bogen også instills en stærk følelse af håb i læseren. Hvem kan undgå at blive inspireret af livet i Maya Angelou?

29.. The Celestine profeti - james Redfield

Når denne bog først kom ud af det forårsagede en storm. Ingen havde nogensinde læst noget helt lignende før. Flere af en lignelse end en historie, romanen følger hovedpersonen, da han forpligter en søgen efter at finde og forstå en serie på ni åndelige indsigt på et gammelt manuskript i Peru.

30.. Sådan vinder venner og påvirke folk - Dale Carnegie

Sådan Win Friends og påvirke folk (via www.davidairey.com)

Denne bog sætter selvhjælp på kortet. En af de første af sin slags denne bog var enormt indflydelsesrig i udformningen af ​​selvhjælp genren går fremad. Rådgivningen gives i denne bog er solid og lige så relevant i dag som den var, da den først blev udgivet, og det er derfor, det er en af ​​de bedst kendte motiverende og inspirerende bøger i historien.

31. Den effekt af nu - Eckhart Tolle

Ingen liste af inspirerende bøger er komplet uden et værk af denne generation mester af spiritualitet. Og hvor bedre at finde en sådan inspiration end Tolle første og mest berømte bog, som blev et ord i munden fænomen, når først publiceret. Siden da har han skrevet andre gode bøger, men denne ene er far til dem alle. Læs den, forlade dit ego bag, og du vil finde ud af hvorfor. Nu.

32.. Black beauty - anna Sewell

Skrevet i første omgang at fremme velfærden for heste, denne utroligt modig, smuk og hjerteskærende bog fortæller historien om en hests liv set gennem øjnene på en hest. Sewell selv var invalid siden en alder af 14 og derfor påberåbt heste til hendes egen transport. Bogen lærer om kærlighed og respekt for alle levende væsener. Romanen var ikke oprindeligt skrevet for børn (selvom det siden er blevet en børns classic) og på det tidspunkt det blev offentliggjort det førte til et offentligt ramaskrig over den måde heste blev behandlet. Du kan ikke få mere inspirerende end det.

33.. Skift dine tanker - ændre dit liv. - Dr. Wayne W. Dyer

Denne bog vil ændre den måde, du ser på dit liv og virkelig gøre dig føle velsignet for hver dag. Dr. Dyer har en måde at gøre læseren lyst den vigtigste person i verden, og som om han personligt er lige der med dig, vejlede dig hvert skridt på vejen. En fortolkning af Tao Te Ching, er det svært at finde en mere kraftfuld eller inspirerende guide til selv-forbedring end dette.

34.. Tao Peter Plys - benjamin hoff

Denne bog, som er en introduktion til den østlige trossystem taoisme for vesterlændinge bruger AA Milne 's Winnie-the-Pooh fiktive karakterer til at forklare de grundlæggende principper for filosofisk taoisme. Pooh bjørnen bliver brugt til at legemliggøre enkelhed og er afbildet som en bjørn, der er i harmoni med hans naturlige indre selv, Plys 'bare'. Et simpelt, men dybtgående arbejde, fængslende, søde og sjove.

35.. Siddhartha - hermann Hesse

Siddhartha (via www.penguin.com.au)

Dette er en smuk inspirerende bog om selvrealisering og oplysning, bogen tager dig med på en spirituel rejse for at søge meningen med livet, som det fortæller historien om en ung mand, der sætter sig for at finde en dyb indre glæde og visdom, men ikke uden først at opleve lidelse.

36.. Jonathan Livingston Havmåge - Richard Bach

Denne fabel handler om en måge, der keder sig med de daglige skænderier mad og beslutter, at han vil lære at flyve. Han sætter sin passion ind udøvelse af flyvende over alt andet og til sidst hans uvillighed til at opfylde resultater i hans bortvisning fra sin flok. I sidste ende er det en virkelig inspirerende fortælling om mennesker efter deres hjerter, stræben efter perfektion, at nå deres mål og gøre deres egne regler.

37.. At dræbe en Mockingbird - harper lee

Denne europæiske klassiske udforsker effekten af ​​fordomme og intolerance, mod og medfølelse måske mere end nogen anden. Fortalt gennem øjnene på et barn, det fortæller historien om Atticus Finch, en advokat, der forsøger at bevise uskyld en sort mand anklaget for voldtægt i det kønsopdelte Sydeuropa i 1930'erne. Da denne bog først udkom Atticus Finch har tjent som en moralsk helt for mange i årenes løb, og i et bog meningsmåling bogen er blevet betragtet mere inspirerende end Bibelen.

38.. A Christmas Carol - Charles Dickens

Åh ja, jeg er bange for, at denne jul klassiker får en fast plads i inspirerende bøger listen. Hvis du ikke tror, ​​at Ebenezer Scrooge transformation fra en bitter nærige og grådige eneboer på en fornyet mand med glæde og kærlighed i sit hjerte, der behandler sine medmennesker med venlighed, generøsitet og medfølelse er noget mindre end inspirerende, og så skam dig.

39..! Leap: droppe dit job, skal du starte din egen virksomhed og sætte sig selv fri - ian Sanders

Alt om jacking i dit job og tage kontrol over dit liv. Denne inspirerende bog er en mega sjov læsning og fuld af store rådgivning fra nogen, der har været der, gjort det og slidt tee shirt. Hvis du tænker på at forlade dit job, vil denne bog inspirere dig til at tage springet.

40.. Den mærkeligste hemmelighed - earl nattergal

Den mærkeligste Secret (via www.successories.com)

I denne bog Earl Nightingale deler den afgørende forskel, hvorfor nogle mennesker lykkes og nogle gør ikke. Hyldet af nogle som en af ​​de største motiverende og inspirerende bøger af hele tiden, har bogens enkle, men kraftfulde budskab vendt mange menneskers liv rundt.

41.. Mad, dårlige og farlige at vide - Ranulph Fiennes

Dette er den inspirerende bog, der fortæller den sande og utrolige livshistorie om en mand, der kender ingen grænser. Ranulph Fiennes er kendt som "verdens største nulevende Explorer ', og i denne bog vil du finde ud af hvorfor. Hans mange bedrifter omfatter at være den første person nogensinde at besøge både nord og syd poler ved overfladen midler, og de første til at krydse Antarktis til fods, på toppen af ​​alt dette i en alder af 65. Han har også besteget Mount Everest. Denne mand har sat den toneangivende meget højt, når det kommer til inspirerende liv.

42.. Frygt, Ven usædvanlige mennesker - geoff thompson

Forfatteren af ​​denne bog var engang en dørmand på nogle af Storbritanniens hårdeste natklubber. Nu er en verdenskendt martial kunstner og produktiv skribent i denne bog, han deler sine hemmeligheder til at overvinde frygten for at give andre mulighed for at leve deres liv til fulde. Skrevet i en 'sige det som det er "mode, er det helt sikkert slag langt over sin vægt i rækken af ​​inspirerende bøger.

43.. Kunsten af ​​lykke - Dalai Lama og Howard cutler

Et godt elsket klassiker og selvfølgelig titel giver væk, hvad denne bog handler om, kort sagt det dækker Dalai Lamas synspunkter om lykke og den menneskelige natur. Så vidt inspirerende bøger går, kan du ikke få nogen mere kvalificeret til ophavsmand sådant værk.

44.. Zero grænser - Joe Vitale og dr. Hew len

Denne bog handler om den gamle Hawaiian praksis for forsoning og tilgivelse er kendt som Hooponopono. Denne bog er en virkelige liv changer og inkorporerer læren om kærlighed, tilgivelse og bryde væk fra mentale begrænsninger.

45.. En heldigt liv - AB facey

En Heldige Life (via myporchblog.blogspot.com)

En inspirerende, gribende og bevægende selvbiografi om en bemærkelsesværdig mand, der så sig selv som almindelige. En fortælling om udholdenhed og triumf, vil denne bog har du hooked fra start til slut, da Facey tager dig gennem hans liv, som omfatter to verdenskrige. På trods af de hårde tider, han står over for, aldrig denne utrolige mand lade det stoppe ham fra at flytte på og forbedre sit liv, denne bog gør dig taknemmelig for alt, hvad du har.

46.. Gandhi - en selvbiografi - Mahatma Gandhi

Et af de mest inspirerende figurer i historien, denne bog fortæller historien om Gandhis liv i hans egne ord. Den forklarer, hvordan han udviklede sit begreb om aktiv ikke-voldelig modstand, som fremdrives den indiske kamp for uafhængighed. En tankevækkende og interessant læsning, som giver et indblik i sindet af denne virkelig bemærkelsesværdig mand.

47.. Den sidste forelæsning - randy Pausch og Jeffrey zaslow

Da Randy Pausch, en computer science lektor ved Carnegie Mellon, blev bedt om at holde et foredrag med titlen "The Last Lecture", havde han ikke behøver at bruge sin fantasi meget, fordi han netop var blevet diagnosticeret med terminal kræft. Den utrolige foredrag han leverede var at blive et fænomen, og denne bog indfanger hans humor, og mod samt give inspiration og principper at leve af, hvilket gør det sådan en stor læse.

48.. Tilbage fra himlens verandaen - danny bader

Efter en ulykke, der kostede livet for sin ven, og næsten hans egen, fandt Danny Bader selv stak tilbage i sit eget liv, hvor han kæmpede for at finde formål og mening i sit daglige liv. Denne erfaring fører ham til at afdække fem principper er nødvendige for at leve et fuldt liv, som hun deler i denne vidunderlige og inspirerende roman.

49.. Umuligt er dum - osayi Osar-emokpae

Denne store og frække bog udfordrer folk til at leve de fabelagtige liv, de altid har ønsket. Selvom skrevet med enlige kvinder i tankerne, kan alle drage fordel af de strålende indsigt i denne sjove at læse og tempofyldt bog. Bogen lærer, at der altid er håb, uanset hvad og med rette fortjener en plads i nogens liste af inspirerende bøger.

50.. Rita Hayworth og Shawshank Redemption - Stephen King

Stephen King (via www.fanpop.com)

Denne historie var oprindeligt et novelle fra en samling kaldet 'forskellige årstider', der gik på at blive gjort til en fil, der blev nomineret til syv Academy Awards. Hyldet som en af ​​kongens største historier Det er historien om en bankmand, der med urette fængslet for sin kones mord. Det er en genial skildring af den ukuelige karakter af den menneskelige ånd, og en af ​​de mest inspirerende historier i vor tid.

Hvad er dit foretrukne inspirerende bog? Tilføj til denne liste i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler