7 måder at ændre dit liv og leve dit liv på formålet

Sidder fast i en skure og ikke ved, hvordan man kommer videre? Kend du brug for en forandring, men ved ikke, hvad eller hvordan man griber det an? Vide, hvad du vil, men har kolde fødder? Læs videre for nogle tips til, hvordan at blive den person, du skulle være og leve det liv, du blev født til at leve.

7 måder at ændre dit liv og leve dit liv på formålet

1.. Vær tro mod dig selv

Før du begynder at ændre dit liv omkring den første ting du skal gøre er at være ærlig over for dig selv. Du kan allerede tror du er, men det kan ikke nødvendigvis være tilfældet. Vi mennesker er mestre i selvbedrag. Mange mennesker har ændret deres liv, job, partnere, beliggenhed osv., kun for at finde det var virkelig ikke, hvad de ville efter alle. Nogle gange er det en god ting at vide, hvad du ikke ønsker, og den eneste måde, du nogensinde vil virkelig vide, er ved at gøre det.

Men du kan skære nogle af de unødvendige hjertesorg ved at være ærlig overfor dig selv i første omgang. Det er alt for let at følge en andens drøm og ikke din egen. Det kan være gennem pligt, måske for at dem forældre, der ønsker at se dig følge familiens tradition eller gennem kærlighed, du elsker nogen, og så du følger deres drøm, eller måske bare fordi du ikke rigtig ved, hvem du er, eller hvad du ønsker, så du emulere en andens idé om succes eller lykke.

Dette er den tricky bit, og det er derfor, det har at være den højeste prioritet i toppen af ​​din liste.

Kun du ved, hvem du virkelig er, og hvad du vil være tilfreds med.

2.. Identificere, hvad der holder dig tilbage

Den mest almindelige undskyldning vi bruger for ikke at følge vores drømme er mangel på penge. Vi kan ikke gøre dette, eller vi kan ikke gøre det, fordi der ikke har haft mulighed for eller ikke har fået pengene. Du blev født i en stald og måtte gå barfodet i skole, uanset undskyldning er, drop det lige der.

Folk i meget værre situationer end du formår at leve glad og 'on purpose' liv.

Hvis du virkelig vil noget, der er måder at gøre det ske. Og hvis det ikke sker, så er du nødt til virkelig at have en god snak med dig selv, være ærlig, se, hvorfor det ikke er. Det er måske ikke være din skæbne. Universet har en mærkelig måde at give dig alle de ressourcer, du har brug for, og det er op til dig at benytte lejligheden, når det opstår.

En anden blok kan være familie eller gruppepres. Hvis folk elske og respektere dig, og hvad du gør, er med god hensigt, og fra hjertet, bør de give deres velsignelse til næsten alt, hvad du gør.

Nogle mennesker skylden ting på begivenheder i deres fortid og måske du nødt til at gå tilbage og identificere, hvad det handler om en situation i fortiden, som holder dig tilbage, men ikke bo der, eller du vil savne din fremtid.

3.. Træffe en beslutning og træffe foranstaltninger

Når du har taget en beslutning, er du nødt til at handle på det. Ellers har du ændret dine tanker og tankegang, og ikke flyttet frem. Dette er et torturous sted at være. Jeg besluttede jeg ikke kunne lide mit job, og det var en uegnet karrierevalg en god par år, før jeg havde modet til at aflevere min varsel. Jeg gjorde også det samme med et forhold, der ikke var arbejder ud. Havde jeg bare handlede om min beslutning, da jeg havde gjort det, ville jeg have sparet mig selv og andre en masse unødvendige angst. Ikke at nævne den tid jeg spildt, både mine egne og andres. Så husk, når du har foretaget en informeret beslutning, som du ved, du nødt til at tage, og så skride til handling.

Det er nemt at se til andre for en løsning for de situationer, som vi befinder os i. Sure, tage om bord på andre folks meninger og vejledning, men husk, ved slutningen af ​​dagen dine beslutninger og handlinger er din egen. Ved at betro dig med afgørelsen, og at være ansvarlig for resultatet, gør dig stærkere og mere handlekraftige.

4.. Tal din tur

Ja, jeg skriver, at korrekt. Dit sprog har en enorm indflydelse på den måde, du føler, og de beslutninger, du foretager. Jeg taler ikke kun om din indre selvstyre snakken, men også din eksterne sprog, du anvender med andre. I stedet for at bruge negative sprog om din situation, erstatte det med positive livsbekræftende ordspil. Hvis nogen spørger om dit liv plan, i stedet for et svar, der er fuld af selvtillid prøve en "Ja, jeg følger min drøm er ikke så spændende" eller "Ja, jeg lykkes ', eller' Yes ​​I am bemyndiget og glad ".

Se de ord, der kommer ud af din mund, da de har en magt alle deres egne.

5.. Fjern selv-begrænsende overbevisninger

Så kan du umuligt gøre det, det eller det andet, fordi du ikke er god nok. Right?

Hvem sagde? Du gjorde det sandsynligvis. Eller et familiemedlem gjorde, eller en ven eller arbejdskollega gjorde.

Det er faktisk ligegyldigt, der sagde det, men helt ærligt, vil du ikke vide, medmindre du prøve.  

6.. Stop på udkig efter godkendelse fra andre

Stop det, lige nu. Tro mig, det vil stoppe dig i dine spor, og betyder, at du vil foretage beslutninger baseret på, hvad andre mennesker tænker. Hvad har andre folks tankegang eller mening fik at gøre med dig eller dit liv? Intet er svaret. Hvis nogen ikke billiger, hvad du laver, så helt ærligt, det er hårdt. Det er tid til at udvikle en rygrad, og hvis du er på udkig efter godkendelse, kan du prøve at søge det fra dig selv.

Efter alt, er du den, der vil blive leve det liv, du har valgt.

7.. Vær fleksibel

I livet, sjældent tingene vise sig præcis den måde, vi planlagde. Livet er en rig rejse, og vi lærer mange ting undervejs, ved at tage omveje, hvilket gør pit stop og lejlighedsvis picking up passagerer. Men at være fleksibel betyder ikke opbakning ned ved den første forhindring i vejen, eller give efter for andre folks krav. Det er ikke at være fleksibel, er det at være svag. Ja, træerne er fleksible og bøje med vinden, men de har ikke lægge sig ned og dø, og lade som om de ikke er et træ. Du er, hvad det er i din natur at være, og din opgave er at skære det bedste ud af dig ud af det, og bruge dine styrker og svagheder til gavn for alle.

Og endelig...

Husk, at lykken ikke ligger i slutningen af ​​en stor bank balance eller den nyeste teknologi, eller en hurtig bil.

Lykke ligger, hvor det altid har; indenfor.

Så gå ud og gøre noget enestående med dit liv. Noget du ønsker at gøre. Virkelig.

Hvad stopper dig?

Aktuelle artikler