Angelina Jolie citater

Den kloge, talentfulde Oscar-vinder har en masse at sige om en masse emner! En FN God vilje ambassadør en travl mor til seks, og en af ​​de smukkeste damer i Hollywood, Angelina er en af ​​de berømtheder, der er hjernen, vi ville elske at plukke!

Angelina Jolie citater

Citater om livet

"Sandheden er, Jeg elsker at være i live. Og jeg elsker at føle sig fri. Så hvis jeg ikke kan få disse ting, så jeg føler mig som en bur dyr, og jeg vil hellere ikke være i et bur. Jeg vil hellere være død. Og det er virkelig simpelt. Og jeg synes, det er ikke så ualmindeligt. "

"Hvis man spørger folk, hvad de har altid ønsket at gøre, har de fleste mennesker ikke gjort det. Det bryder mit hjerte. "

"Folk vil altid sige alle mulige ting. Lad dem. Jeg nyder mit liv. "

Det må have været en af ​​Angelinas forfædre, der kom op med "Live hver dag som det er din sidste." The skuespillerinde påpeger, at der ikke er tid til at føle sig tynget, bundet sammen eller presset til noget, som vi kan oversætte til mange aspekter af vores liv. Gør hvad du vil og føler, og leve til det maksimale.

Citater om skønhed

On Beauty (via www.aboutangelinajolie.com)

"Jeg kan ikke se mig selv som smuk, fordi jeg kan se en masse fejl."

"Jeg er mærkeligt udseende. Jeg har nogle gange tror jeg ligner en sjov Muppet ".

Undskyld mig? En morsom Muppet? Men ja, du læste rigtigt - selv de smukkeste kvinder i verden kan være usikre om deres udseende. Mens Angie ser i spejlet og ser nogen "mærkeligt udseende", de fleste af os ser en smuk kvinde. Bare går til at bevise, at skønhed er i øjet af beskueren.

Citater om døden

"Hvis jeg tænker mere på døden end nogle andre mennesker, er det nok fordi jeg elsker livet mere end de gør."

"Der er noget om døden, der er betryggende. Tanken om, at man kunne dø i morgen frigør dig til at værdsætte dit liv nu. "

"Uden smerte, ville der ikke være nogen lidelse, uden at lide ville vi aldrig lærer fra over fejl."

Hun sommetider blevet kaldt mørke for hendes kærlighed til halskæder med hætteglas af blod og negative tegn. Følelsesmæssigt eller fysisk smerte får din opmærksomhed og gør du ønsker at arbejde ekstra hårdt for at gøre alting godt igen. Dette beviser Angelina er virkelig en glad person åben til noget liv kaster hendes måde.

Citater om kærlighed

On Love (via www.justjared.com)

"Vi kommer til at elske ikke ved at finde den perfekte person, men ved at lære at se en ufuldkommen person, perfekt."

"Love én person, tage sig af dem, indtil du dør. Du ved, hæve børn. Og prøv at være helt, hvem du er. Og finde ud af hvad du personligt elsker. Og ligesom gå efter det med alt, hvad du har fået, uanset hvor meget det tager. "

Ethvert forhold er et arbejde i gang, selv om det varer et helt liv. Kæmp for det og gøre noget ud af det. Selv om jeg tror det er lettere at se din partner, som perfekt, hvis han er Brad Pitt.

Citater om børn

På Kids (via momgelina.com)

"Jeg er bare glad for, jeg var i stand til at vende tilbage til nogle af uskyld og skønhed, jeg havde som barn, da jeg startede min egen familie, og mine børn bragte mig tilbage nogle af denne ånd."

Ak ja - en Oscar vinder, en sex symbol og stadig et barn på hjerte. Det er Angelina!

Aktuelle artikler