Audrey Hepburn citater at inspirere dig

Ligesom mange jeg først kom til at kende Audrey Hepburn gennem sine roller i ikoniske film som 'My Fair Lady' og 'Breakfast at Tiffanys ", var det ikke før senere, at jeg lærte om hendes bemærkelsesværdige liv og inspirerende humanitært arbejde for UNICEF. Det følgende er en samling af nogle af hendes mest inspirerende citater.

Audrey Hepburn citater at inspirere dig

Hyldet af mange som en af ​​de smukkeste kvindelige skuespillerinder gennem tiderne har der været få siden der med succes har formået at kombinere ynde, skønhed og stil Audrey Hepburn.

[Læs: Style ikoner af hollywood ]

Fra en samling af hendes citater, der følger kan man se, at Audrey ikke kun var en talentfuld skuespiller og tidløs skønhed, men hun var også en venlig og ydmyg person, der gik hende tale.

Intet er umuligt, selve ordet siger "Jeg er muligt«.

Intet er umuligt, selve ordet siger, jeg er muligt (via www.imore.it)

Og ingen vidste det bedre end Audrey Hepburn. Født den 4. maj 1929 i Belgien til forældrene John Victor Hepburn-Ruston og baronesse Ella van Heemstra, hendes formative år var alt andet end let. Hendes forældre blev skilt, da hun var forholdsvis ung og efter skilsmissen Audrey og hendes mor fandt sig selv bor i Arnhem i Holland under den brutale nazistiske besættelse.

Under den hårde vinter 1944 på grund af den konfiskerede fødevareforsyning, enten mange mennesker i Holland sultet eller frøs ihjel på gaderne. Audrey selv lidt fra underernæring og udviklet flere sundhedsproblemer. Det var hendes erfaringer i disse hårde tider, der ville gå på at forme sit liv og værdier for fremtiden.

Jeg tror i pink. Jeg tror, ​​at latter er den bedste kalorieindhold brænder. Jeg tror på at kysse, kysse en masse. Jeg tror på at være stærk, når alt synes at gå galt. Jeg tror, ​​at glade piger er de smukkeste piger. Jeg tror, ​​at i morgen er endnu en dag, og jeg tror på mirakler.

Det rummer alt om Audrey Hepburn, hvad hun opholder sig er ja, hun er blød på ydersiden, hun elsker latter og kærlig, hun er en pige på hjerte. Men på indersiden er en styrke så stærk som stål. Hepburn vidste, at det er håb, der ser os gennem de hårde tider.

Audrey var ret til at tro på mirakler også.

Efter krigen flyttede Audrey og hendes mor til London, og det var her, at hun landede rollen som hovedpersonen i Broadway play Gigi. Efter denne succes Audrey blev tilbudt en hovedrolle overfor Gregory Peck i filmen Roman Holiday, der var at gøre hende berømt.

Der er mere i sex appeal end blot målinger. Jeg behøver ikke et soveværelse for at bevise min kvindelighed. Jeg kan formidle lige så meget sexappeal, plukke æbler fra et træ eller stående i regnvejr.

Audrey Hepburn (via magellanstraits.com)

Hepburn vidste, at hun ikke behøvede at iføre sexet undertøj til at skildre hendes sexappeal. Hun vidste, hvordan man skal tiltalende i, hvad hun gjorde. Det handler ikke om, hvordan du ser, det er hvordan du føler, og hvordan du projekt, følelse tværs af et rum eller gaden eller hvor du er. Allure og køn appel handler om, hvad der er på indersiden, ikke nødvendigvis, hvad du kan se på ydersiden.

Du kan endda sige, at jeg hadede mig selv i visse perioder. Jeg var for fed, eller måske for høj, eller måske bare for grim... du kan sige min bestemthed stammer fra underliggende følelse af usikkerhed og mindreværd. Jeg kunne ikke erobre disse følelser ved at handle ubeslutsom. Jeg fandt den eneste måde at få det bedre af dem var ved at vedtage en kraftig, koncentreret drev.

Den ultimative 'bare gøre det' attitude. Hepburn vidste, ligesom Susan Jeffers, at i livet, du er nødt til at føle frygt og gøre det alligevel. Selvom Hepburn var en smuk filmstjerne, hun også lidt af selvstændige tvivl ligesom resten af ​​os, forskellen var, at hun ikke lade hende selvstændige tvivl og frygt komme i vejen for hende. For at besejre din frygt og tvivl om sig selv, du bare nødt til at acceptere, hvad der er, og komme videre med det.

[Læs: Hvordan til at acceptere og godkende af dig selv ]

Du er nødt til at se på dig selv objektivt. Analyser dig selv som et instrument. Du er nødt til at være helt ærlig med dig selv. Face dine handicap, skal du ikke forsøge at skjule dem. I stedet udvikle noget andet.

Det handler ikke om at være hyper kritiske eller hård ved dig selv, men i stedet er det om at anerkende, hvad du er god (og ikke så god) ved og udvikle og arbejder på det derfra. Hvis du ikke er god til noget, så fokusere på, hvad du er god til, at spille på dine styrker.

Jeg besluttede, meget tidligt, bare at acceptere livet betingelsesløst, jeg aldrig forventet det til at gøre noget specielt for mig, men jeg syntes at udrette langt mere, end jeg nogensinde havde håbet. Det meste af tiden er det bare sket for mig uden min nogensinde søger det.

Audrey blev en af ​​Hollywoods mest populære box-office attraktioner og under hendes karriere co-stjerne med handler greats såsom Fred Astaire, Humphrey Bogart, Gary Cooper, George Peppard, Cary Grant, Rex Harrison, Peter O'Toole og Sean Connery. Hvis det er det at acceptere livet ubetinget kan gøre for dig, så er det helt klart ikke en dårlig holdning at udvikle sig.

Jeg hørte en definition én gang: lykke er sundhed og en kort hukommelse! Jeg ville ønske jeg havde opfundet det, fordi det er meget sandt.

En stor bemærkning om, hvor vigtigt det er at leve i nuet og ikke dvæle ved fortiden. Som for at bevare et godt helbred, uden at det er vi meget fattige. Så lykke handler om at være ved godt helbred og forlader byrder fortiden bag.

Jeg tænker aldrig på mig selv som et ikon. Hvad der er i andre folks sind er ikke i mit sind. Jeg gør bare min ting.

Audrey Hepburn Citater (via awesomepeople.com.ua)

En stor bid af rådgivning til at "gøre dine ting" og ikke bekymre sig om, hvad andre mennesker tænker. Frygten for, hvad andre måske tror sammen med en frygt for fiasko gør folk ikke engang starte ting i første omgang. Bekymre sig om hvad andre mennesker kan eller ikke tænker rent faktisk kan lamme os.

Hvis min verden skulle hule i morgen, vil jeg se tilbage på alle glæderne, fornøjelser samt fortjener dette s jeg har været så heldig at have haft. Ikke tristhed, ikke mine aborter eller min fars forlader hjemmet, men glæden ved alt andet. Det vil have været nok.

Hepburn kendte værdien af ​​liv, og hvor vigtigt det er ikke at lade fortiden bestemme vores fremtid, eller lad være bekymret for eller ked af at frarøve os skønheden i dag. Trods en filmstjerne med alle de staffage af rigdom og berømmelse, har Hepburn ikke et let liv og gav tilbage meget mere end det, der blev skænket hende.

[Læs: 3 ting du kan gøre i dag for at finde lykken ]

Husk, hvis du nogensinde har brug for en hjælpende hånd, det er i slutningen af ​​din arm, som du bliver ældre, så husk du har en anden hånd: Den første er at hjælpe dig selv, den anden er at hjælpe andre.

Lykke handler om at hjælpe andre, fordi ved at hjælpe andre, vi hjælper os selv på så mange niveauer. Vores kollektive formål i livet er at hjælpe andre.

Reddet af UNICEF som en sultende barn selv, Audrey senere skulle blive en goodwill ambassadør for den organisation, der reddede hende. Audrey var lidenskabeligt om hendes arbejde med UNICEF og troede, at fattigdom var den største menneskelige tragedie. Hun erkendte, at børnene ofte var ofre, og ved at øge bevidstheden fungerede som talerør for de børn, der ikke kunne tale for sig selv.

Når det kommer til stykket, er du alene, og ensomhed kan være skræmmende. Heldigvis har jeg altid haft en kammerat jeg kunne kalde. Og jeg elsker at være alene. Det generer mig ikke én bit. Jeg er mit eget firma.

Dette er en interessant citat og reflekterer over noget, som mange af os frygter, ensomhed. Men hvis vi kan lære at være lykkelig i vores egen virksomhed, så er det en stor fordel, fordi i slutningen af ​​dagen, vi er vores bedste venner.

Skønheden i en kvinde er ikke i det tøj, hun bærer, af figuren, at hun bærer, eller den måde, hun ordner sit hår. Skønheden i en kvinde er set i hendes øjne, fordi det er døren til hendes hjerte, det sted hvor kærligheden bor. Sande skønhed i en kvinde, afspejles i hendes sjæl. Det er den omsorgsfulde, at hun kærligt giver den lidenskab, som hun viser og skønhed af en kvinde kun vokser med passerer år.

Sikke en vidunderlig citat og en, der smukt er indbegrebet af ånden kærlighed og bestemmelse af Audrey Hepburn, den kvinde, der åbnede døren til sit eget hjerte.

Efter hendes alt for tidlige død af kræft i 1993 i en alder af 63, var det Gregory Peck, hendes gode ven og skuespiller fra Roman Holiday, den film, som gjorde hende berømt som grådkvalt reciteret hendes favorit digt på kamera.

Du kan se ham recitere "Uendelige Kærlighed." Af Rabindranath Tagore her.

Forsidefoto: http://jestherent.blogspot.com/

Aktuelle artikler