Den # 1 nøglen til at leve et lykkeligt liv

Har du lyst, du er bare ikke så glad som du kunne være? Vil du elske at handle med dine følelser af træthed, kedsomhed og utilfredshed for dem af spænding, energi og lidenskab?

Den # 1 nøglen til at leve et lykkeligt liv

Livet har en måde at føle temmelig banalt til tider. Det er nemt at sidde fast i samme skure med at komme op, gå på arbejde, kører ærinder og tage sig af familien kun for at falde i sengen om natten opbrugt vide, du er nødt til at gøre det hele igen i morgen.

Og det er hvis dit liv er nogenlunde stabilt. Hvis dine dage er fuld af forhindringer og forhindringer, såsom sygdomme og finansielle spørgsmål, nogle gange du ønsker det hverdagsagtige. Det er energi-sugende at have et liv fyldt med drama, en, der holder dig lænket til negative tanker og følelser.

Hvad kan du gøre, så du er glade for at komme ud af sengen om morgenen? Hvordan du skifter dit liv fra en, der er bare i orden at en, der er glad og dybt tilfredsstillende? Bare spørg min ven, som jeg vil kalde Ingrid.

Ingrid historie

Ingrid havde skabt en temmelig godt liv for sig selv. Hun gjorde anstændigt penge i et felt, som hun nød og arbejdede sig vej til toppen af ​​hendes karriere stigen. Hun havde en mand, at elskede og forgudede hende og børn, der respekterede og elskede hende. På papiret havde hun det perfekte liv.

Men på trods af det faktum, at Ingrid havde alt det, hun troede, at hun nogensinde havde ønsket, et stort stykke arbejde og kærlig familie, hun stadig oplever ikke det niveau af lykke, som hun forestillede sig. Hun var tilfreds, men ikke begejstret. Hendes liv var fuldstændig men manglede lidenskab. Hun lever sin drøm, men hun følte sig emotionless og tomme.

I hendes søgen efter at finde lykken, forsøgte Ingrid en række ting. Hun kom klubber og organisationer på udkig efter noget til at udløse hendes indre ånd. Hun tilbragte utallige timer på at læse bøger og artikler af andre, der syntes at leve livet for deres drømme, tager i deres undervisning og læring alt, hvad de var villige til at dele.

Hun søgte og søgte efter hendes lykke, men fortsatte med at komme op tomhændet. For en periode, troede, hun der var noget galt med hende, fordi hun ikke havde nogen reel grund til ikke at være glad, hun var bare ikke. Alligevel var hun ikke ulykkelig enten, så hvad var hun?

Lige når hun troede, at livet var, hvad det var, og det var aldrig kommer til at ændre, Ingrid kom på tværs af et stykke af oplysninger, der gjorde hele forskellen i verden. Faktisk var det så simpelt at hun havde oprindeligt gået over begrebet uden at give det for meget troede. Men, hun var vildt at prøve noget så hun gav det et skud, og hvad hun opdagede chokeret hende...

Nøglen til at leve et lykkeligt liv

Ingrid ikke opdager nogle gamle skjulte hemmelighed eller nogle skøre lykke potion. Men, hvad hun opdager, at der er en ting du kan gøre for at øge dit niveau af lykke, der ikke tager en masse tid eller energi, og vil ikke koste dig en ting. Hvad er det?

For at være lykkelig i dit liv, uanset hvad de betingelser, er du nødt til at være til stede. Du skal være fuldt engageret i øjeblikket at være i stand til at opleve ting til deres maksimum. Med andre ord, har du til at blive involveret, sind, krop og ånd.

Tænk på et barn, der er fordybet i et videospil. Han melodier ud i hele verden omkring ham og koncentrater udelukkende på hvad der sker på videoskærmen. I virkeligheden er han så fokuseret, at spillet bliver virkeligt for ham. Han er virkelig den karakter, han kontrollerer, og det er hans univers.

Vær opmærksom på hans niveau af lidenskab. Han er mest sandsynligt meget animerede og let ophidset, fordi han er så opslugt i øjeblikket. Selvom det er bare et spil, det er hans virkelighed, fordi det har sin fulde opmærksomhed.

Slip fortiden og fremtiden

At være fuldt engageret og nutid, som den unge dreng og hans video spil, har du at give slip på fortiden. Du kan ikke gå tilbage og ændre noget, der allerede er sket. Du kan ikke omformulere den måde, du sagde noget til en anden, du kan heller ikke ændre den måde, du opførte. Det eneste du kan gøre, er at acceptere det for hvad det er, tilgiv dig selv, hvis det er nødvendigt, og komme videre.

Du er også nødt til at lade den fremtidige udgivelse sit greb om dig så godt. Sure, det er normalt og naturligt at have bekymringer om, hvad der ligger forude, men hvis du bor på det for meget, du er ikke tillade dig selv at bo i den eneste frame af tid, du kan styre - her og nu.

Koncentrer dig om de opgaver, begivenheder og lejligheder, som de opstår. Lad dem dominere alle dine sanser, af syne til at lyde at røre ved. Tag dem i fuldt og helt, og lad dem mætte dig. Lad ikke dit sind være et sted og din krop være et andet sted.

Når du opdager, at du føler nogle negative følelser, uanset om de er stress, angst eller bekymring, så spørg dig selv, hvad du tænker. Chancerne er gode, at du enten er ihukomme nogle tidligere begivenhed eller afhøring en fremtidig begivenhed. Enten måde, du berøver dig selv for at nyde lige der, hvor du er i dag.

Enige om at lade de tanker vandre fra dit sind og vende tilbage til, hvad du laver på dette tidspunkt. Den bedste måde at gøre dette ske?

Forkæl uanset hvad du laver, som om det er første gang, du nogensinde har gjort det, selvom du laver noget, du har gjort en million gange før. For eksempel, hvis du vasker retter opmærksomme på, hvordan de sæbevand gør dine hænder føles alle varm og blød. Se boblerne, som de kaskade omkring vasken og lejlighedsvis svæve i luften. Kig på hver skål eller et stykke sølvtøj og værdsætte det for skønheden, den besidder.

Når du bor i nuet, bliver intet tages for givet. Du kan virkelig nyde alt, fordi du ikke udsigt dets unikke egenskaber og charme. Du ser det for skønheden den besidder, og få en ny respekt for det.

Hvis du fuldt ud er engageret i, hvad der sker lige her og nu, og give slip på fortiden og fremtiden, ligesom Ingrid, vil du føle en grad af spænding og energi, du har måske troede var tabt for altid. Du vil leve med lidenskab og vågne op hver dag spekulerer på, hvad store nye ting, du 'opdage' næste.

Giv det en chance. Hvad har du at miste, bortset fra en banal, utilfredsstillende eller drama-fyldte liv?

Aktuelle artikler