Hvad du giver, er hvad du får - karma er reel

Du har hørt om karma, right? Det er, at gamle ordsprog om "Hvad der kommer rundt går rundt" og er nogle gange den eneste, der giver os trøst, når vi bliver mishandlet af andre.

Hvad du giver, er hvad du får - karma er reel

Men, behøver du nogensinde spekulerer på, om karma er ægte? Må folk virkelig får, hvad de fortjener (både gode og dårlige), eller er det bare ønsketænkning?

Jeg hører til dem, mener, at karma er uden tvivl rigtig, og det er hvorfor: Det er blevet bevist for mig igen og igen.

Her er blot to hændelser i et hav af flere hundrede, hvis ikke tusinde, som øjeblikkeligt kommer til at tænke, når jeg tænker på karma:

Eksempel # 1 - og giver åbner dig op til at modtage

Ved en bestemt lejlighed, var jeg yderst strapped for kontanter. Jeg havde skiftet karriere og var lige ved at komme tilbage på mine fødder økonomisk. Bills var ved at blive betalt, men det var om omfanget af det. Der var ingen ekstra. I virkeligheden var bare købe en sodavand på dagligvarebutik betragtes som en stor bruger, at jeg ofte rationaliseret var ikke i rokke.

Så når en ven henvendte mig om at indsamle donationer til en velgørende organisation, jeg var ikke sikker på, hvad de skal gøre. Jeg havde den største respekt for, at velgørenhed (det var for Special Olympics) og endnu mere respekt for min ven, der var villig til at hoppe i frysning koldt vand i midten af ​​vinteren til gavn for dem, der har behov. Jeg blev revet for at sige det mildt.

Jeg gik over mit budget igen og igen. Jeg vidste, at jeg ville være at trække fra nogle lovforslag relateret konto, hvis jeg var at gøre dette. Var det det værd? Kunne jeg bare sige nej og vente til næste gang en anmodning kom rundt til forhåbentlig at kunne give så?

Pludselig mit sind vendt tilbage til, når jeg gjorde 3-Day 60 Mile Walk for Susan G. Komen Foundation til at rejse penge brystkræft. Da jeg bad om donationer (det tog 1870€ i donationer til at gå), folk gav frit og villigt. I virkeligheden var det at give af andre, der gjorde, at mulige oplevelse for mig.

Jeg vidste, jeg havde ingen mulighed - jeg måtte finde en måde at donere til denne store sag.

Fordi jeg er selvstændig, har jeg en lille spillerum med min indkomst. Jeg arbejder mange timer alligevel at sørge for jeg giver mine klienter med kvalitet arbejde godt før deadline, men jeg besluttede, at jeg var nødt til at forlænge mine dage bare lidt, fordi det var det rigtige at gøre.

Så det er, hvad jeg gjorde. Jeg doneret, hvad penge, jeg kunne og satte sig for at forsøge at gøre det op. Og gøre det op jeg gjorde. Jeg fik nogle virkelig store jobtilbud umiddelbart efter, at mere end dækket, hvad jeg havde doneret. Det var ligesom en skriftlig job lavine var blevet frigivet, og pludselig alle disse vidunderlige job kom min vej.

Var det karma? Jeg er nødt til at tro det. Jeg tror, ​​at det var det faktum, at jeg var villig til at give, når det var meget vanskeligt at gøre det, der tillod mig at blive velsignet gengæld.

Eksempel # 2 - lege med ilden, og du vil få brændt

I min "tidligere liv" , da jeg var i retshåndhævelse i modsætning til at være en forfatter, så jeg karma arbejder hele tiden. Da jeg var ude på vejen gør mit bedste for at beskytte og tjene, så jeg person, efter person, der ville få, hvad de fortjente. På denne ene bestemt lejlighed fik jeg at blive involveret i at give det til dem.

Jeg var lige begyndt min vagt med min partner og vi fastsat for hvad der lovede at være en stille dag. Vores Bailiwick (det område, vi skulle være patruljerer dag) var kendt for at være rolige. Det var et landligt gård samfund, hvor ikke meget er sket over den lejlighedsvise gøende hund eller ko få løs i vejen.

På vores måde at tjekke ind til tolden, fik vi bag et køretøj, der var klart gå hurtigere end den udstationerede hastighedsgrænse. Jeg ved, fordi min partner og jeg stod bag det, og det var at trække sig væk fra os.

Vi besluttede at indlede en trafik stop og aktiveret vores top lys. For første gang nogensinde i min karriere, har bilen ikke stoppe. Det holdt den samme hastighed, som hvis vi var ikke engang der.

Giver føreren gavn for tvivl, (måske han ikke se os bag ham) vi lader vores sirene pippe en gang eller to i et forsøg på at få hans opmærksomhed. Det er, da han pludselig ramte hans bremser og tog en hurtig højresving ind på en vej, der var mindre overbelastede med trafik, og han tog fart. Vi har nu haft en chase på vores hænder.

Fordi sikkerheden for andre bilister er regel nummer et, vi altid bakket ud, når de kommer over bakker, fordi vi ikke var sikker på, hvad der var på den anden side. Vi ønskede at stoppe denne driver, der klart følte, at han havde en grund til at køre, men vi ville ikke gøre det på bekostning af uskyldige mennesker.

På grund af vores forsigtighed, vi skabt en lille smule afstand mellem os og driver vi forsøgte at fange. Jeg frygtede, at han ville komme væk og var bekymret for, hvad det betød for andre bilister på vejen, der ville blive udsat for hans skøre kørsel.

Indtast karma.

Mens han prøvede at manøvrere sit køretøj omkring et sving, chaufføren mistede kontrollen og endte i en meget dyb kløft. Så dybt, i virkeligheden, at du sandsynligvis ikke engang mærke til hans køretøj, liggende på bunden, medmindre du vidste, det var der til at begynde med.

Vel vidende at han havde ingen steder at gå, føreren vidste, at han havde ingen anden mulighed. Det var tid til at give op. Uden yderligere hændelse, vi tog ham i forvaring, og satte ham det på bagsædet af patruljevognen.

Hans begrundelse for at køre? Det viser sig, at han ikke havde gyldigt kørekort og var to gange den lovlige grænse for alkoholkoncentration i blodet. Han vidste, at hvis han blev fanget, at det betød fængsel gang sikker, da det ikke var hans første trafikforseelse.

Takket være karma, vi var i stand til at få denne fyr væk fra vejen, så han ikke kunne bringe nogen anden. Og i retshåndhævelse, vil vi tage al den hjælp vi kan få tider.

Så er karma ægte? Uden tvivl. Test det, hvis du ønsker, men vær forberedt på at finde ud af til dig selv.

Aktuelle artikler