Oprah Winfrey citerer at inspirere dig

For så vidt angår moderne ikoner går, får du ikke meget mere inspirerende end Oprah Winfrey. Tv-vært, filantrop, skuespiller, producer og ifølge nogle, den mest indflydelsesrige kvinde i verden. Her er nogle af hendes mest inspirerende citater.

Oprah Winfrey citerer at inspirere dig

Oprah Winfrey har haft mange 'firsts' til hendes navn. Disse omfatter at være den første kvinde i historien til at eje og producere sit eget talkshow, og også den første afrikansk-europæisk kvinde i europæisk historie om at blive en milliardær.

Af sin egen bemærkelsesværdige livshistorie til dato har Oprah vist, andre, at de også har potentiale til at turnaround deres liv, uanset hvad deres situation.

Jeg tror ikke på mig selv som en fattig berøvet ghetto pige, der gjorde godt. Jeg tror på mig selv som nogen, der fra en tidlig alder vidste, jeg var ansvarlig for mig selv, og jeg måtte gøre gode.

Født den 29. januar 1954 i Mississippi til en teenage enlig mor, Oprah skulle bringes op i fattigdom på landet på sin bedstemors gård, mens hendes mor søgt arbejde i nord. Trods hendes omgivelser modtog Oprah kærlig støtte fra sin bedstemor, som lærte hende at læse fra en tidlig alder.

Alt dette ændrede sig, da hun var 6 år gammel og sendt til at leve sammen med sin mor. Mens hendes mor var ude og arbejde Oprah blev seksuelt misbrugt af mandlige slægtninge, og en anden besøgende i alderen 9. til 13.. Hun blev gravid ved 14, men desværre hendes søn døde som spæd.

Vend dine sår til visdom.

Vend dine sår til visdom (via www.in.com)

Oprah brugte tragedie og de trængsler, hun udholdt som en ung pige til at indse, at hun havde en anden chance i livet, at hun kunne vende hendes sår til visdom.

Kort efter denne traumatiske periode i hendes liv gik hun til at bo sammen med sin far i Tennessee. Hendes far var disciplinarian, og det var her, at hun kom tilbage på sporet, fokuseret på, hvad hun var god til og gjorde det godt i skolen.

[Læs: Hvordan at flytte forbi jeres kampe - Lige i lykke ]

Den største eventyr, du kan tage, er at leve det liv, du drømmer om.

Og Oprah Winfrey vidste alt om drømme.

Hun landede et job i radioen, når hun stadig var på High School og co-forankret på et lokalt aftenen nyheder show i en alder af 19 år. Herfra hun til sidst landede et job på en dagtimerne talkshow, gik på at lancere sit eget produktionsselskab og blev internationalt syndikerede. Resten, som de siger, er historie.

Jeg blev opdraget til at tro, at ekspertise er den bedste afskrækkelse for racisme eller sexisme. Og det er sådan jeg arbejder mit liv.

Der er ingen tvivl om, at livet ikke var en dans på roser for Oprah, og hun har arbejdet hårdt for at skabe det liv, hun ønskede. Hun var ambitiøs og bestemt og selvom der var fiaskoer undervejs, Oprah lige kommet tilbage op og udøves.

På det tidspunkt Oprah gjorde sit præg i medieverdenen var der ingen afrikanske europæiske kvinder, som vært deres egne tv-shows og så Winfrey var at bane vejen for andre.

Jeg kan godt lide dette citat, fordi det er gældende for mange af de udfordringer, vi står over for i livet, og den bedste afskrækkende på dem, der sætter dig ned, er at være den bedste person, du kan være. Din ekspertise og succes er det bedste svar på andre folks kritik og snæversyn.

[Læs: Marilyn Monroe citater at inspirere dig ]

Jeg har en masse ting at bevise for mig selv. Den ene er, at jeg kan leve mit liv frygtløst.

Oprah skabt et mere skriftestol type talkshow, folk betroet hende med deres inderste problemer og hendes stil og tilgang var at revolutionere andre talkshows i denne genre.

Ved første Oprah fokuserede på kvinders problemer, men snart gik på at dække en bred vifte af emner, såsom lige rettigheder, kønsspørgsmål og racisme. Ikke én til at være bange for forandringer og afprøve om nye ting, blev Oprah show senere genopfundet med fokus på selvstændig forbedring, spiritualitet og litteratur. Oprah er også krediteret med inspirerende pro-social adfærd, fordi de emner hendes show dækket var opløftende og inspirerende, som kan tilskynde seerne til at handle mere altruistisk.

Oprah er et godt eksempel på en person, der fortsætter med at leve sit liv frygtløst.

Passion er energi. Mærk kraften, der kommer fra at fokusere på, hvad ophidser dig.

Passion er energi. Mærk kraften, der kommer fra at fokusere på, hvad ophidser dig (via www.calgaryherald.com)

I 1986 Oprah blev nomineret til en Golden Globe og Oscar for bedste kvindelige birolle for sin rolle i filmen The Color Purple. Tyve år senere gik hun på at producere showet på Broadway.

Ligesom mange succesfulde mennesker, kun nogensinde Oprah bliver involveret i projekter, som fyre hende. Når vi har en passion for noget, vi befinder os med grænseløs energi og entusiasme, og det er den kraft bag succesen. Budskabet her er at finde noget, du brænder for, og gå efter det.

[Læs: 50 inspirerende bøger, der kan ændre dit liv ]

Jeg er kommet til at tro, at hver af os har en personlig kald, der er så enestående som et fingeraftryk - og at den bedste måde at lykkes er at opdage, hvad du elsker, og derefter finde en måde at tilbyde det til andre i form af service, arbejder hårdt, og også tillader energien i universet til at føre dig.

I 1998 Oprah oprettede Angel Network, en velgørende organisation til formål at tilskynde folk til at gøre en forskel i livet for de mindre privilegerede. The Angel Network støtter velgørende projekter rundt om i verden, og da det blev etableret har rejst millioner. Winfrey selv dækker alle administrationsomkostninger betyder, at alle de indsamlede midler går direkte til velgørende projekter i netværket understøtter.

Oprah Winfrey er ofte blevet rapporteret som den mest filantropiske berømthed i USA, og i 2002 blev hun belønnet med den første nogensinde Bob Hope Humanitarian Award.

Medmindre du vælger at gøre store ting med det, det gør ingen forskel, hvor meget du bliver belønnet, eller hvor meget strøm du har.

Efter orkanen Katrina, hævede Oprah seere 10€ millioner til Angel Netværk og Winfrey gav 10€ millioner af hendes egne penge til årsagen, hvilket betød, at boliger kunne bygges i Texas, Mississippi, Louisiana og Alabama.

I 2008 Winfrey fremhævede dramatiske situation for hunde i hvalp møller, som resulterede i ny lovgivning bliver vedtaget i Pennsylvania som fastsætter etiske krav og standarder, når avlshunde. Winfrey selv var at vedtage en hund fra et nej kill husly i Chicago, som yderligere fremmes årsagen.

Winfrey er klar over den indflydelse, hun holder og bruger det til at fremme sine humanitære årsager. Winfrey forstår, at det ikke er, hvad vi har, men hvad vi gør med det, vi har, som er vigtigt i slutningen af ​​dagen. Hvad er pointen med hamstring penge og ting og ikke at dele det med verden? Give af os selv, er en af ​​de største og mest givende ting, vi kan lave.

[Læs: Hvordan ønsker, hvad du har og vedtage den holdning af taknemmelighed ]

Hvad du virkelig ønsker, er at være omgivet af folk, du stoler på og skat, og af folk, der værner dig. Det er, når du er rigtig rig.

Hvis vi omgiver os med negative mennesker, der konstant forklejne vores indsats eller gøre os føler vi er uværdige, så vil smitte af på os og påvirker vores selvværd. Selv om det er sandt, at vi er ansvarlige for vores egne følelser og reaktioner, bør vi i det mindste give os alle muligheder for at leve et positivt og udbytterigt liv, hvilket betyder at give slip på dem, der ikke tilføjer noget, men negativitet.

Livet handler om konstant forandring, og nogle mennesker kommer og nogle mennesker går fra vores liv, det er alt sammen en del af rejsen. At være din bedste, omgiv dig med dem, der bekymrer og ønsker at se dig lykkes. Når vi har folk, der elsker og værner os, det er, når vi er virkelig velhavende.

[Læs: Skift dit syn - Skift dit liv ]

Jo mere du ros og fejre dit liv, jo mere er der i livet for at fejre.

Der er altid noget at være taknemmelig for i livet, at vi er i live og vejrtrækning er et mirakel i sig selv. Jo flere vi er taknemmelige for, hvad vi har, jo mere vil vi nødt til at være taknemmelig for. Livet er en mirakel, og vi er velsignet at være i live, uanset hvad der kunne være foregået på nuværende tidspunkt, jo mere kan vi fejre livet jo bedre vil vi føler.

Vi kan ikke blive, hvad vi skal være ved at forblive, hvad vi.

Vi kan ikke blive, hvad vi skal være ved at forblive, hvad vi er (via archive.longislandpress.com)

Hvis vi fortsætter med at gøre det samme, så vil vi fortsætte med at tiltrække de samme resultater. Vi har alle brug for at ændre og udvikle sig, og vi kan ikke blive et bedre menneske ved at bo det samme. Vi er nødt til konstant at undersøge vores liv for at sikre, at vi lever det bedste liv, vi kan, med et åbent hjerte og et åbent sind, så vi kan fortsætte med at lære på livets store rejse.

Oprah selv konstant læring og arbejder for at forbedre områder af hendes eget liv.

[Læs: 10 artikler, der kan ændre dit liv ]

Gør det bedste i dette øjeblik sætter dig i det bedste sted for det næste øjeblik.

Hvis vi gør vores bedste i alt hvad vi gør, vi bliver den bedste person, vi kan være. Med disse "rigtige handlinger 'energi i universet vil være på vores side, evigt skabe det næste øjeblik, hvor vi har mulighed for at gøre og være vores bedste.

Oprah Winfrey fortsætter med at inspirere mennesker i verden, hun virkelig tror på gør det bedste hun kan i hvert øjeblik.

Og på den livsbekræftende note vil jeg efterlade dig med de mest relevante citat af alt til alle jer Queens.

Tænk som en dronning. En dronning er ikke bange for at fejle. Fiasko er en anden springbræt til storhed.

Aldrig være bange for at fejle, det er alt sammen en del af processen. Vi lærer noget fra enhver situation, vi befinder os i, og hvis du er bange for at fejle, så vil du også være bange for at lykkes.

Så gå videre og tænke som en dronning.

Kilde: Wikipedia.org

Forsidefoto: http://www.modernsocialite.com/

Aktuelle artikler