Sådan holder dig motiveret til at studere

Den største dilemma for alle studerende er at studere eller ikke at studere. Vi har alle står denne beslutning mindst én gang i vores liv. Og det bliver ikke lettere med tiden. Så er der noget, du kunne gøre ved det? Selvfølgelig er der.

Sådan holder dig motiveret til at studere

Den afgørende færdighed for alle studerende er at lære at holde motivatation at studere. Det er normalt let at begynde, men efter et stykke tid du mister din motivation - især hvis emnet er virkelig kedeligt. Her er, hvad du behøver at gøre ved det.

1.. Du kan gøre det

En masse af de studerende give op på at studere til en eksamen, fordi de indser, at der er ingen måde, at de kunne passere det. Jeg ville sige - det er ikke din at realisere i første omgang.

Din lærer er den, der vil afgøre, om du kan bestå eksamen eller ej. Nogle gange, du har lyst du kender en masse mindre, end du rent faktisk gør. Du får nervøse og du begynder at tænke, at ikke en skid af, hvad du læser forbliver i dit sind. Dette er i de fleste tilfælde ikke er sandt.

Prøv det - læse en lektion i aften og forsøge at indse, hvad du har husket det. Du vil sikkert konkludere, at du ikke ved noget. Gå til at sove. Prøv at huske lektionen i morgen. Den kommer tilbage, er det ikke? Så snart du hvile lidt og slappe af - dit sind fungerer bedre.

Så hvad er pointen? Nå, fortæl dig selv, at du kan gøre det. Må ikke nogensinde snakke ting som "der er ingen måde, at jeg vil videregive denne eksamen." Hvis du går med en negativ følelse, du er mere tilbøjelige til at skrue det op. Sig "jeg kan gøre det" i stedet. Sig, at du vil bestå eksamen, og du vil have bedre chancer for at passere den.

2.. Det vil være over

Når du går i stå studere og føler at du ikke kan gøre det længere, forestille sig, hvordan fantastisk det ville føles, når det hele er overstået. Forestil dig selv faktisk forbifarten, at eksamen og føle lindring af ikke at skulle studere igen.

Dette kan være en vidunderlig motiverende teknik, især for kedelige fag. Bare tænk over det - vil du hellere sætte en lidt større indsats nu eller få dig i en situation at skulle studere hele igen? Jeg vil altid vælge at få det overstået nu.

3.. Du vil være et skridt tættere på slutningen

Hver eksamen du passerer er en et skridt tættere mod slutningen af ​​din skolegang. Det er et skridt tættere på det tidspunkt, hvor du vil være i stand til at arbejde, tjene penge og bruge de penge på de ting, du ønsker.

Jeg har hørt en masse mennesker siger, at det er altid bedre at studere længere end at afslutte det hele hurtigt. Jeg gætter det afhænger af, hvilken slags person du er, og hvad du leder efter i dit liv. Efterbehandling dine studier tidligere, giver dig mere tid, hvis du ønsker at få en ph.d.. Det giver dig også et bedre perspektiv for at finde et godt job, fordi du vil være en ung og veluddannet person.

I sidste ende er valget kun dine. Det er dit eget liv efter alle, og du får lov til at gøre hvad du vil med det. Tænk både om den tid og kræfter du skal bruge, og de muligheder, du har, og selv bestemme om det er det hele værd en hustle. Jeg vil sige det er.

Aktuelle artikler