Surefire måder at gøre dig selv vågne op tidligt hver dag

Træt af at vågne op sent hver dag? Leder du efter en måde at gøre dig selv mere disciplinerede? Vågn op tidligt hver dag og skabe et rigere liv for dig selv. Her er nogle surefire måder at vågne op tidligt hver dag.

Surefire måder at gøre dig selv vågne op tidligt hver dag

Hvor mange gange har du hørt udtrykket: er morgen mennesker født eller gøres? Tja, svaret er både. Realiseringen af ​​en beslutning er det første afgørende skridt i retning af aktivering af en ændring i dit liv, selv om det angår vågne tidligt. Vores kroppe har den medfødte evne til at følge forskellige rytmer i naturen, såsom vinter / sommer eller dag / nat cyklus, hvilket betyder, at uafhængigt af vores døgnrytmen præferencer, vil vores biologiske ur altid nemt justere til en forandring. De følgende tips, kombineret med en bare en lille smule vilje og en god motivation til at vågne op, vil helt sikkert hjælpe dig til at blive en glad og sædvanligt morgenmenneske.

Sådan starter

En af de bedste måder til at kickstarte din beslutning om at vågne op tidligt er at være meget grusom og nådesløs med din krop den første dag, og bogstaveligt talt sparke dig selv ud af sengen, selvom din hele sjæl stærkt oprør mod det! Du vil føle en smule træt i løbet af dagen efter, men dette vil være en meget stor hjælp i at ændre dit sædvanlige rytme. Må ikke nogensinde forsøge at drastisk ændre din wake up mønstre. Vores krop bliver brugt til gradvist at tilpasse sig nye vaner, så i starten flytte din wake up tid blot med 15 minutter hver par dage. Når du har nået den ønskede tid, så prøv at komme op altid på samme tidspunkt, uanset om du gik i seng sent eller ikke har haft meget søvn. Dette vil hjælpe dig med at vedligeholde dit biologiske ur stabil.

Ting at gøre, før du går i seng

At vågne op tidligt frisk og udhvilet, er du nødt til at gå tidligt i seng og få en god nats søvn. Først og fremmest, aldrig spise sent om aftenen og ikke overdrive med kaffe, alkohol og cigaretter, da disse er nogle af de vigtigste søvnløshed årsager. Undgå stressende situationer, så lad gå ud de bekymringer og fokusere på positive og behagelige tanker. Hvis du har problemer med at falde i søvn, tage et varmt brusebad eller bad, bruge nogle beroligende aromaterapi olie, og drikke en kop beroligende og afslappende urtete. Sluk for fjernsynet og computeren i mindst 1 time inden jeg går i seng, og prøv at falde i søvn med en interessant bog, som vil hjælpe dig med at distrahere og pacificere dine tanker.

Motivation

Tænk på en, eller endda et par vigtige ting, du ønsker at opnå i morgen. Giv dig selv en god grund til at vågne op. Når du har formået at opfylde mindst én af de opgaver, som du har oprettet til at fuldføre i morgen, vil du begynde at blive mere og mere motiverede til at fortsætte med at vågne tidligt op hver dag.

Alarm

Hold altid vækkeuret langt fra din seng - du vil undgå gentagne rammer snooze knappen og du vil virkelig nødt til at komme op for at slukke den. Og sæt din alarm melodi til en irriterende og irriterende lyd og aldrig en, der vil lette dig at fortsætte med at sove! En gang imellem, prøv at ændre ringetonen-den måde vil du ikke blive for brugt det ene, og du vil vågne op lettere.

Andre tricks, der vil gøre du får tidligt

  1. Må ikke trække ned nuancer. Hvorfor ikke udnytte den første solens stråler og vågner naturligt?
  2. Gå i seng, når du føler virkelig søvnig. På den måde undgår du at vende og dreje eller se tv i tre timer.
  3. Stræk dig selv, mens du stadig er i sengen, men ikke overdrive! Det kan gøre dig falde i søvn igen.
  4. Forbered dine ting og klude og sætte alt i orden om aftenen før. Det vil være lettere for dig at vågne op den følgende morgen, vel vidende at alt er klar og gjort og huset ryddeligt og pænt.
  5. Må ikke sove i løbet af dagen, selvom du føler dig meget træt. At inddrive dine energier, bare slappe af en gang imellem eller drikke en energisk te. Når du går i seng i aften, monofasiske, 7-8 timers nattesøvnen, vil tillade dig at modvægt opbygningen af søvn, mens polyfasisk søvn (flere gange på en dag), vil gøre det sværere for dig at falde i søvn i nat.

Aktuelle artikler