Yoga tips til begyndere

At være en nybegynder er ikke let i noget felt. Dette gælder for yoga praksis så godt. I de senere år er det blevet meget populært. Denne gamle indiske spirituelle tradition godt tilpasset til vestlige liv.

Yoga tips til begyndere

Mennesker, der er seriøs omkring yoga sige, at det kan resultere i en ægte følelse af tilfredshed og lykke, mental sundhed, en følelse af frihed, mental harmoni, følelsesmæssig balance og harmoni med verden omkring dem. Selv hvis dit mål er at lære kun det grundlæggende i yoga og intet andet, kan det bringe forbedringer i hverdagen, uanset alder.

Yoga tips til begyndere

Problemet for de fleste begyndere er - hvordan man starter? Før de indleder yoga, skal du finde klasser, der passer dig. Der er forskellige kurser, og du skal tænke over, hvad du ønsker at opnå fra yoga og vælge den rette kurs i overensstemmelse hermed. Besøg et par kurser, så spørg din ven, bruge internettet.

Det er vigtigt at finde den instruktør hvis personlighed suiter dig, så du kan stole på ham eller hende. Størrelsen af ​​gruppen og forhold, hvorunder klasser afvikles er afgørende.

Generelt er det bedst at bære behageligt tøj, der tillader dig at trække vejret frit. Undgå baggy tøj, en enkel buksedragt eller din normale gym slid ville være det bedste valg. I specialiserede sportsbutikker kan du kigge efter ægte yoga gear.

Begyndere bør tage en let bane, hvor de vil lære de grundlæggende regler for yoga. Stilarter såsom Ashtanga eller Bikram er for komplicerede for begyndere - du får dem senere, hvis du er vedholdende. Før du begynder, er det klogt at anmelde instruktøren eventuelle relevante tidligere skader eller psykiske problemer.

Eksperter siger, at begyndere bør deltage i et par kurser, før de begynder at selvstændigt håndtere yoga derhjemme. Du kan tage de enkelte klasser, men de er ret dyre. Vedrørende tilbehør, alt hvad du har brug for en mat, der normalt allerede ved yoga studio.

Den type yoga, anbefaler vi for begyndere er Hata yoga


Det er direkte afledt og er en del af Raja Yoga. Selve navnet kommer fra to ord "ha" - begreb Solen og "Ta" - Månen. Navnet angiver en balance af "hot" og "kold" og parasympatiske nervesystem eller, med andre ord, balancen i hvile og bevægelse. Ud fra vejrtrækning, stimulerer højre (Solar "ha") næsebor den venstre side af hjernen og venstre (Moon "TA") stimulerer den højre side af hjernen.

I Hata yoga vægten ligger på fysisk træning (asana) og yoga vejrtrækning (pranayama). Det bruges over hele verden, og i praksis er det som regel kommer ned til en blanding af to eller flere typer af yoga. Hvis du vælger Hata Yoga, kan du forvente en blødere strøm af uddannelse, som vil omfatte åndedrætsøvelser og meditation. Lige hvad en nybegynder behov.

Yoga øvelser vil lære dig tålmodighed og koncentration. Din krop vil blive stærkere og mere elastisk. Meditationsøvelser, der går langs med yoga har en positiv indvirkning på dit mentale helbred.

Uanset hvor eller når du kommer i gang med yoga klasser, hvis du mestrer de grundlæggende værktøjer og viden, kan det være din vej til en bedre, mere fleksibel og stress-fri levende.

Aktuelle artikler