15 ting, han ønsker du vidste

Hvor mange gange har du tænkt dig selv - Jeg ønsker, at han vidste, hvordan jeg følte, jeg ønsker han vidste, hvad jeg ville, jeg ville ønske han gjorde dette eller hint? Jeg formoder mange.

15 ting, han ønsker du vidste

Hver eneste af os er et unikt individ med vore egne ønsker, drømme og håb, og jeg håber, at du vil finde den rigtige fyr, der vil vide næsten alt, hvad der er at vide, og som vil være i stand til at læse dine huske så ubesværet, at det vil føles som de to af jer er en person.

Alligevel er der stadig mange ting, som hver pige ønsker en fyr simpelthen vidste. Med dette mener vi alle de små ting, som vi har til fælles, og vi nogle gange tror, ​​er underforstået.

På den anden side også fyre ville ønske, at os piger vidste en ting eller to, om dem, uden at have det hele forklaret i detaljer. Vi var nysgerrige efter at vide, hvad disse ting er, så vi gjorde lidt forskning, spurgte vi et par fyre, tog vi et smugkig ind i deres blade og bøger, og vi kom op med denne liste over ting, han ønsker du vidste:

1.. Natural er sexet

Masser af make-up, et selvbruner, falske negle, farvet hår, høje hæle, shorts, nederdele, plukkede øjenbryn og nogle mere drastiske foranstaltninger. Dette er blot en kort liste over ting os piger gøre for at gøre os selv ser smuk. Tilsyneladende alt dette er simpelthen unødvendigt ifølge fyre. Selvfølgelig skal du tage sig af din krop, men der er ingen grund til at udsætte din hud for risikoen for tidlig aldring. De ønsker vi vidste, at de var meget glade for vores naturlige udseende.

2.. Tillid er utrolig sexet

Guys siger ofte, at det, der tiltrækker dem til en pige er, hvordan hun går, taler og gør alt andet. Når du går ind i et rum ligne du ved, at du har en masse at byde på, du bare føles som det mest ønskelige kvinde i verden. Så får at kende dig selv og lære at værdsætte de kvaliteter du besidder. Han vil falde for sikker på du, og derfra du kommer til at arbejde sammen om at opbygge din selvtillid endnu stærkere.

3.. Hans fyr venner er meget vigtige for ham

De virkelig er. Det faktum, at han har venner faktisk viser, at han er en normal, omgængelig person tilbøjelige til at udvikle tætte mellemmenneskelige relationer. Det er godt, at han bekymrer sig om sine venskaber og at han investerer sig selv i dem. Du bør understøtte det. Må ikke være urimeligt besiddende. Lad ham gå ud med gutterne hver gang i et stykke tid. Hænge ud med sine venner. Lære dem at kende, og du vil lære mere om din fyr.

4.. Han skruet op. Fortæl ham, at han gjorde. Når vil være nok.

Når han skruer op, det er godt, at du lader ham vide, at han gjorde. Du skal også fortælle ham, hvordan der gjorde du føler. Det er godt for dit forhold. Du siger, hvordan du føler, at han undskylder og det bør alle være fortid derfra. Den ene ting, du absolut ikke må gøre, er at minde ham om hans fejltagelser hver gang i et stykke tid. Han virkelig ønsker, at du vidste, at hans screw-up var absolut ikke noget, der er bedst tjent med hver middag.

5.. Sex er altid velkommen

Han ønsker at du skal vide dette. Han virkelig gør. Du kan også starte det undertiden.

6.. Han higer hengivenhed, der ikke nødvendigvis fører til sex

Han ønsker blot at du skal vide, at ikke alle hans kærtegn formodes at lede i retning af at have sex. Han nyder også holde i hånd, og vise verden, at du er hans pige.

7.. Sex - når som helst. Seriøst

Bare i tilfælde nummer 5 var ikke klart nok. Seriøst.

8.. De to bedste lyde i verden: du har en orgasme, og udstødningen lyden af ​​hans foretrukne bil

Han kan ikke være en bil fyr, men den anden lyd, han absolut tilbeder. Når du jamre, stønne, skrige ordene "ja" og "mere" fra toppen af ​​dine lunger, arch din ryg, vride eller gøre, hvad det er, du gør, når du har en orgasme, er han lige uden glæde være den vigtigste årsag til din seksuelle spændinger decharge. Du har sikkert regnet denne ene ud på egen hånd, kan nogle fyre har endda fortalt dig det, men nu ved du det for en kendsgerning.

9.. Ingen grund til at fake det

Dette gælder ikke kun henvise til orgasmer. Han ønsker ikke at du falske dine orgasmer, fordi hvis du holder gør det, vil sex aldrig få det bedre. Han ønsker ikke at du falske noget andet for den sags skyld. Hvis der er noget, du ikke kan lide lad ham vide det. Ingen grund til at foregive og fake det. Han vil bare have dig til at vide, at han ved, hvornår du er faking det.

10.. Endless sms'er: For at gøre det arbejde, du er nødt til at medtage ordet "nøgne"

Fyre og tekstning. Det er en historie i sig selv. Sikker på at du kan huske alle de gange, hvor du sendte ham en 90 tegn lange tekst, og han svarede med et simpelt "ja". Tilsyneladende er de fleste fyre er ikke så meget ind i tekstning. Derfor, hvis du ønsker at have en lang SMS samtale, han vil have dig til at vide, at de ord som "nøgen" og "tænker på dig" er uundværlige.

11.. Piger, der drikker øl, er varme

Nogle vil måske sige, at de er uenige med dette, men det er ikke sandt. Fyre som kyllinger, der drikker øl, helst lige fra flasken. Hvis du nyde at drikke øl, du bør gøre det med ham så godt. Han vil gerne have dig til. Gør det som en ægte dame, at du er!

12.. Fortæl ham at han ser sexet, når han kører

Han driver, du er i passagersædet. Pludselig bare sige "Du ser sexet, når du kører." Du ved... fordi han slags gør.

13.. Ja han gør tror, ​​hun er smuk, men han er i dig!

Han gør bemærker andre piger. Han kan fortælle, hvis de er smuk. Han lægger mærke til dine veninder, din søster, din nabo og alle andre god leder pige han møder. Men dette betyder ikke, at han kan lide dig mindre. Han er med dig, og han er vild med dig. Husk det!

14.. "Cute" og "adorable" - ikke det bedste valg af ord til at komplimentere hans udseende

Meget gerne piger, også fyre lide når du kompliment deres udseende. Du bør gøre det nu og da. Han vil bare have dig til at huske på, at ordet "cute" bruges til at beskrive babyer og hvalpe, ikke voksne mænd.

15.. Han er, hvad han er. Elsker ham for.

I sidste ende, hvad han virkelig ønsker dig at vide, er, at han hverken er ideelt eller fejlfri. Ja, han vil forsøge at blive et bedre menneske for dig, men du bliver nødt til at lære at elske ham for hvad han er. Hvis du ikke kan, så er han ikke den rigtige fyr for dig.

Aktuelle artikler