3 fantastiske første jubilæum gaver til ham

Dit første årsdag kommer, og alt hvad du kan tænke på er, hvordan man kan finde noget virkelig stor for at give din mand som en gave. Nå, du ikke lede længere, og vælge en af ​​disse 3 fantastiske første jubilæum gaver til ham.

3 fantastiske første jubilæum gaver til ham

1.. Billetter

Den første årsdag betragtes som papir jubilæum. Det betyder, at du skal give en gave i papir. Det ville være en god idé at få ham en billet til en slags en begivenhed.

Der skal være et band eller musiker både du og din mand ville elske at se. Efter alt, har du sikkert en simmilar musiksmag, ellers ville du ikke være sammen. Få billetter til en god koncert for din aniversary, de bedste af dem, du har råd til.

Desuden kan du få teaterbilletter til en særlig leg, eller endda opera billetter, men kun hvis du er begge i det. Samme gælder for sports spil billetter. Hvis du ville elske at gå til en sports spil med din mand, skal du gå videre og købe billetter.

Uanset billetter du vælger, så sørg for at du kommer til noget, du kan begge lide. Må ikke trække din mand til en ballet show, hvis du ved, at han virkelig hader det. Du ønsker ikke at huske din første årsdag ved den store kamp du havde.

2.. Rebus

Selvfølgelig kan dette kun arbejde med mennesker, der er i gåder, så hvis du er en af ​​disse mennesker, jeg har en perfekt første årsdag gave idé til dig. Tag en af ​​dine billeder og lave et puslespil ud af det.

Du kan bruge et af dine bryllup billeder, men jeg synes personligt, det er bedre at bruge nogle andre spontane billede af jer to. Et billede taget på din første ferie sammen, eller enhver anden sjov eller goofy billede vil gøre det trick. Spørg rundt for at finde en butik, der kan gøre et puslespil ud af dit billede. De kunne endda tilføje et par detaljer som inskription for eksempel. Sørg for at du ikke bruger et billede, der indeholder de to af jer og en enorm enkelt farve baggrund, fordi det ville være for svært at samle.

Gå store med puslespillet, mindst 1000 stykker. Bigger er endnu bedre, men kun hvis du ved, at din mand vil nyde at samle puslespillet. Du kan også købe en ramme til at sætte puslespillet i når den er færdig. På den måde kan du se på det og minde dig selv om din første årsdag hver dag.

3.. Sexede billeder

For dem af jer, der er modige nok, er der en perfekt første jubilæumsgave, at din mand vil mere end bare elsker. Få ham et sæt af dine sexede fotos.

Afhængigt af hvor åben og frisindede du er, kan disse fotos være alt fra vintage stil til Playboy ud. Jeg vil personligt nødt til at foreslå, at du vælger pin up fotos. Dem aldrig ud af mode, og nogle grunde, er mænd helt vild med dem.

Sørg for at finde en fotograf, du kan stole på, du ikke vil have dine sexede billeder, som er beregnet kun for din mand, at ende på internettet. Løsne lidt op og lave et sæt af billeder, som vil gøre din mand ønsker at få dig til soveværelset med det samme. Hvis det ikke er en awesome gave, så jeg ved ikke, hvad er.

Så hvad din mand vil få som en første jubilæumsgave?

Aktuelle artikler