3 måder at gøre ham vil have dig mere

Sure, han kan lide dig - men det er ikke helt nok for dig. Du vil have ham til at gå amok for dig. Du vil have ham til at blive ude af stand til at gå igennem en dag uden at se dig og kysse dig. Vi forstår - trods alt, ønsker alle somebody tider, da Dean Martin ville sige i sangen. Tja, hvis det er så - det er sådan du tænder en fyr til en skør person. Gør ham vil have dig mere - stykke kage.

3 måder at gøre ham vil have dig mere

1.. Må ikke være tilgængelige på alle tidspunkter

Du ved, hvordan, hvis der er ingen is rundt, du bare bare skal have noget is? Det er på den måde med de fleste ting i livet. Når du bryder en hæl på et par sko, pludselig disse sko er alt hvad du behøver, og det eneste par, du kan bære.

Så dette er vores forslag, at tilbringe en vanvittig sexet weekend med ham. Sexet lingeri, sind blæser sex, spise honning på hinanden usete sex stillinger... Gør ham morgenmad næste dag. Tjene ham kaffe i sengen. Og så - kalder co-op. Forlade byen i fem dage uden at fortælle ham, eller simpelthen ikke telefonen. Efter tre dage, sende en tekst siger du får tilbage på ham så hurtigt som muligt.

På den femte dag, vil han blive en Insomniac, og det er når du vender tilbage hans opkald siger, du havde en nødsituation. Ved den tid, han ser dig, vil han være temmelig darn vild med dig, og han vil have dig mere end nogensinde før.

Og det er ikke enden på det - ikke ringe til ham konstant. Må ikke gå løbe ud af badekarret bare så du ville svare hans opfordring. Lad ham vente. Du kan ikke lade ham tage dig for givet, og være helt sikker på, at han kan have dig, når han føles. Din prioritet bør altid være - DIG.

2.. Må ikke blive jaloux

Det er ham, der skulle være jaloux. Må ikke være en klods om benet. Må ikke kalde ham på fyrens nat for at kontrollere, om han er utro eller at kontrollere hans telefon. På den måde er du lade ham vide, at du er en sikker ting, og han vil i sidste ende miste interessen. Lad ham være den jaloux én.

Har pige weekend, forlade byen en gang imellem. Gå ud uden ham godt klædt. Lad ham bekymre dig om hvor du er, og lad ham tror, ​​at i morgen, du måske ikke være der.

3.. Være friske

Det vil sige, at holde tingene frisk. Gør ham vil have dig mere ved overraskende ham en gang imellem - lad ikke rutinen dræbe din lidenskab. Lad ham vide, at der er mere til dig så, hvad han har set ved nu. En ændring af luft eller blot en ændring i sex stillinger vil øge sin passion for dig. Være en fantasi.

Vi håber, at du fik afbrudt læse denne artikel af ham banke på din dør, selv om det er 2:00 Han har sikkert vil have dig, men du kan altid gøre ham vil have dig mere. Bare bruge vores små tips. Gør ham vil have dig mere end i går, og mindre end i morgen. Vi kan ærligt love dig, at - bare ikke overdrive - du vil ikke have ham i Gøgereden, gør du?

Aktuelle artikler