4 tips, der vil hjælpe dig med at finde din soulmate

Venter på dit soulmate, men det ser ud som om han aldrig vil ankomme? Her er 4 tips, der vil hjælpe dig med at finde den fyr i dit liv.

4 tips, der vil hjælpe dig med at finde din soulmate

Du er træt af alle de forkerte mænd, du dateret. Du er træt af at gå til et tomt hus og gå i seng uden den søde pillow talk, der vil forhindre mareridt. Du kan simpelthen ikke håndtere en anden dårlig dato og du virkelig hader at være den eneste single person på dato middage. Du hader aldrig have en plus en på bryllupper.

Du ønsker en grund til at vokse dine ben ud over at være i stand til at bære en nederdel. Du ønsker en grund til at bære, at yndig særlige lejlighed bh. Du vil have nogen til at udveksle blikke med. Nogen der vil underholde dig i stilhed. Vil du have en soulmate, og det virker som om du ikke kan finde ham.

Disse 4 tips vil hjælpe dig med at finde din soulmate:

1.. Må ikke være desperate

Ja, jeg forstår du vil have nogen til at elske. Det gør vi alle. Men du kan ikke være desperat. Med eller uden at særlige nogen, vil solen skinne og regnen vil falde. Ja, måske solskin ser bedre, hvis det er der, når du er forelsket - men hvis du ikke er, er du simpelthen ikke. Du kan ikke tvinge kærligheden.

At være desperate om at finde det vil kun gøre sin vej til dit hus endnu længere. Plus, du har brug for emner at snakke om med, når du finder ham - og hvis du bruger al din tid på at tænke om at finde kærligheden, du virkelig ikke vil have noget interessant at sige.

2.. Nyd dig selv

Når du finder den eneste ene, du vil have mindre tid til dig selv, så du skal behage dig selv nu. Afsætte tid til at lære alle de ting, du ønskede at vide. Rejs til steder, du altid har ønsket at se. Ændre din frisure og lære at spille guitar. Fyld din tid med interessante ting.

Du kan blive ramt af en lastbil, når du forlader huset i morgen, og hvis du dør, kan du dø som "den kedelige dame, der ventede på en mand hele sit liv." Glem dating. Gør tingene til dig. Og måske samtidig du gør dem, vil han dukke op. Man ved aldrig.

3.. Tænk over din definition af ordet "soulmate"

"Soul mate" er en meget tricky udtryk. Hvad tror du, det betyder? Nogen, der er et perfekt match? Nogen, der vil legemliggøre alle din barndom, Disney-inspirerede fantasier? Fordi hvis det er, hvad du venter på, kan du vente for evigt.

Der er ikke sådan noget som Prince Charming. Faktisk er der, og vi kan give dig adressen - Boulevard af Single Forever. Der er stadig, en fyr, der deler dine interesser, en fyr, der bor to gader væk, en fyr, der vil holde dig op om natten med søde kys og som vil passe dig og være der, når du har brug for ham.

Han kunne ikke have en hvid hest, men han vil give dig dit livs køretur. Det vil sige, hvis du vælger ham i stedet for Mister Imaginary.

4.. Tænk over, hvad du vil

Lav en liste. Tænk på de ting, du ønsker i en fyr, og nedskrive de deal brakers. Du er virkelig religiøse og du ikke kunne leve med en ateist? Nå, så undgå mænd, der ikke religiøs og ikke spilder tid med mænd, der aldrig kan være rigtige for dig. Din mor døde af lungekræft, og du kan ikke engang se på en cigaret i et minut? Må ikke date rygere. Og ikke gøre denne liste for lang. Skriv ned kun de ting, du virkelig, virkelig kan ikke stå. Og ikke engang lyst til at prøve.

Jeg håber, at det næste gang du læser en artikel om Google det vil være omkring første date outfits - fordi der er helt sikkert en fyr derude, som vil elske dig for alt, hvad du er, og hvem vil kysse dig godnat på en måde, der vil gøre dig ikke sove overhovedet.

Aktuelle artikler