5 kvinder fyrene ikke kan stå - er du en af ​​dem?

En populær konsensus er, at så længe en pige har langt hår og store bryster, hun får hver fyr derude. Ikke sandt. Ofte gange er det virkelig, hvad der er på indersiden, der tæller, og hvad der er på indersiden kan være en massiv turn off. Ligesom damer har den type fyre, de kender til at undgå, mænd har den type kvinder, de undgå, og helt ærligt, kan ikke stå. Læs nedenfor for at sikre, at du aldrig finde dig selv i en af ​​disse kategorier.

5 kvinder fyre kan ikke stå og # 8211; er du en af ​​dem?

1.. Den varme rod

Alt om denne pige er falske, og efter en nat med dans og drikke kunstighed er virkelig begyndt at vise sig. De hår extensions viser, hendes falske øjenvipper er nu flyttet til de udvendige grænserne af sine øjne og så stramt som band-aid kjole var, da hun gik i, er det nu falder halvvejs off.

Hun opgav ritual "trække ned i bunden af ​​kjolen hvert 30. sekund" efter den tredje tequila skudt, og nu alle er at få et show. Det faktum, at de sidste ting hun forbruges kom i form af et pulver fabrikat mænd ønsker at købe hende en Big Mac ikke tage hende hjem. Den værste del er? Hun tror stadig hun ligner Gisele lige nu. Her kommer lap danse...

2.. Manden basher

Da hun var i college, hun faldt for den liberale kunst store, den ene med piercing og akustiske Dave Mathews cover band? Hun var i salig la-la land, indtil hun fandt ham "smadre ind" hendes værelseskammerat, i deres seng. Ouch, ikke noget værre end en elsker hånet. Hurtigt frem 5 år senere, og denne pige stadig hader mænd. Ikke mænd, mænd. Hele hanner arter officielt sucks takket være denne ene prik med en guitar pick.

Det er den samme pige, du ikke ønsker at tale med om eventuelle problemer, du har med din kæreste, fordi hendes råd vil altid være at dumpe ham. Ligegyldigt hvad du fortæller hende, er der ingen forandring hendes sind. Alle mænd er hunde, og hun vil benytte enhver lejlighed til at fortælle dig om det. Hun er ikke en feminist, og hun er ikke en lesbisk, og chancerne er, hun savner at få lagt.

Men der er ikke så mange holdninger, der kan gå ned på toppen af ​​en sæbe kasse. Selv den største af fyrene holde sig væk fra denne pige, fordi de allerede ved, at uanset hvad de gør, har denne pige gjort op hendes sind. Selv hvis hun beslutter at tage springet og gå ind i et forhold med en mand, vil ethvert problem, der opstår i forholdet automatisk være på hans skyld. Efter alt, er han en mand,.

3.. Mrs Pitt

Et eller andet sted ned linjen, en masse mennesker fortalte hende, at hun var smuk. Dette kan være helt rigtigt, kan hun blive drop dead gorgeous, men hendes bevidsthed om det har efterladt hende med en opadvendt næse. Medmindre du er den virkelige verden udformning af en Greys Hvide tegn, du har ingen chance. Medmindre du har Gerard Butler krop, Brad Pitt ansigt, og Bill Gate bankkonto, ikke engang gider kigge i hendes retning.

Hun undgår øjet kontakter fra alle "almue" og vil kun knække et smil for de mænd, der kan tilbyde hende noget til gengæld. Det betyder ikke noget, at hun stadig bor hjemme hos sine forældre og arbejder på i-hop, hun fortjener absolut alt om skyhøjt checkliste af standarder. Den sørgelige del er, inderst inde at hun måske endda være en rigtig cool person til at hænge ud med, men medmindre du er blevet bygget af de græske guder, vil du ikke få en chance for at finde ud af.

4.. Ms Independant

Ikke at forveksle med manden Basher, Ms.Independant er i en liga for hendes egen. Hun tog kvindestudier i college og har været klatring laddtter for succes lige siden. Der er ingen glasloft, når det kommer til denne ene. Hun ejer sin egen ejendom og betaler sine egne regninger. Mens fyrene elsker en selvstændig kvinde, denne form for selvstændig kvinde nægter at udlevere tøjlerne.

Hun vil ikke blot ønsker at betale for hendes halvdelen af ​​regningen, hun ønsker at betale for hans halvt så godt. I stedet for at finde et nyt sted sammen og splitte de regninger, insisterer hun han flytter ind i hendes sted. Hun vil ikke lade sin kæreste glemme, selv for et sekund, at hun er den primære brød vinder, fordi rigtig... det er alt hun har at gå efter hende. Mænd vil holde sig væk fra denne pige på grund af de skræmmende billeder af walking hendes maltesiske og transporterer hendes pung, som tilfældigvis hvor hun holder hans nosser.

5.. Den Clinger

Åh ja, vi alle kender denne ene. Bare se på hende, vil resultere i en fyr ser 23 opkald magisk optræder på hans telefon. Den Clinger, der virker som en temmelig cool pige i første omgang vil hurtigt begynde at give off stage 5 alarmer. Da de første date samtale glider ind bryllupsplanlægning, mænd kender det er tid til bolt.

Mænd vil undgå at komme tæt på denne pige til at begynde med, fordi hun er ligesom Poison Ivy, kortvarig kontakt lig beskæftiger sig med smerter i temmelig lang tid. Hvis hun ikke kan nå ham på sin telefon (fordi, umm, han er optaget?) Ikke at bekymre sig. Hun vil gå på at kalde ham på hans skype, message ham på Facebook, ringe til sine venner, ringe til sin chef, kalder sin mor. Noget. Indtil hun endelig når ham.

Sikke en masse fyre ikke fatte om Clinger er, at hun ikke rigtig lyst til at være sammen med ham, at dårligt. Det faktum, at hun er clingy generelt betyder hendes ego simpelthen cant håndtere afvisning eller den idé, at en fyr ikke ønsker at være sammen med hende. Medmindre en fyr er en manipulator, eller finder arkivering tilhold sexet, er oddsene han kommer til at bo så langt som muligt fra denne pige.

Aktuelle artikler