5 ting, du ikke bør gøre, når du er ligeglad om ham

Når du bryder nogens hjerte, er der normalt ikke noget sødt om det. Især når du har været der, er du hjerte er blevet brudt, og du ved, hvordan det føles. Det er forfærdeligt. Der er ikke noget godt om et knust hjerte, men hvis følelsen er gensidig kan du stadig spare en person af nogle negative følelser. Du kan opfatte denne artikel som slags en manual om manerer, når du allerede gør en forfærdelig ting.

5 ting, du ikke bør gøre, når du er ligeglad om ham

1.. Lyv ikke

Må ikke give den fyr følelsen af ​​håb, hvis der ikke er nogen chance i helvede, du kommer til at være sammen med ham. Karma er en kælling - det vil helt sikkert komme rundt. Du kan ikke lide ham (helst flere)? Så skal du ikke sige, at du gør. Det er så simpelt. Må ikke gøre ting under falske forudsætninger, ikke kalde ham, når du keder dig, må du ikke sige, at han har en smuk smil, bare ikke.

2.. Må ikke strengen ham sammen

Han ønsker at være sammen med dig, han ønsker at gøre dig morgenmad, han ønsker at introducere dig til hans bedsteforældre... Du ønsker at være bare venner. Eller, du har gjort det frieri, og du har besluttet at han ikke nogensinde kommer til at være din kæreste. Det er fint. Men hvis han vil have dig til at være hans pige, så skal du ikke henkastet invitere ham til at have en drink. Det er en drink i dit perspektiv - i hans, er det en drøm dato eller et tegn på at du stadig kan lide ham. Hvis du virkelig ikke ønsker at være hans kæreste, og du har såret hans følelser ved ikke at føle på samme måde, er det bedst, at du giver tid til at komme over dig og ikke kalde ham. Lad ham helbrede og finde nogen, der er lige så interesseret i ham.

3.. Må ikke bruge ham som et stykke legetøj

... Fordi han ikke er en. Respekter din tid og bruge det med nogen, du kan lide. Respekterer ham og lad ham være menneske, i stedet for at være din driver, fyr du bruger til at gøre andre fyre jaloux, back-up plan, sladder partner... Være en dame. Ladies ikke gøre ting som dette.

4.. Må ikke snyde

Jeg har intet imod polygami, men kun når alle parter er enige om dette. Hvis fyren er desperat forelsket i dig, må du ikke sove med ham kun for at komme tilbage på din kæreste. Gør ikke ud med ham bare for at fordrive tiden, eller 'cus han er varm. Vær med den du elsker. Hvis at man ikke eksisterer, og du har brug for at spille, så gør det med nogen, der ikke vil se det som højdepunktet af deres uge. Gør det med nogen, der er lige så interesseret i dig, som du er i ham - fysisk.

5.. Må ikke være ubeslutsom

En rigtig dame vil aldrig overbevise sig selv der er en chance, og derefter indse, der er ingen chance, så tror der er en chance, og så videre. Træffe en beslutning og holde sig til det. Find en anden måde at fordrive tiden, end at skrue med nogens følelser. Ikke på grund af ham - men på grund af dig. Mens du bruger tid at sige "Jeg elsker ham, jeg elsker ham ikke," Mister Right kunne sidde i din favorit café venter på dig. Må ikke nøjes med Mister Right Now. Være en dame.

Aktuelle artikler