7 trin til at komme over ham fast

Må undskylde mit franske, men en dårlig bryde op kan være en kælling. Seriøst, det kan hjemsøge dig i meget lang tid, og som ønsker det? Så tjek vores 7 trin om, hvordan man komme over ham hurtigt, og du vil glemme alt om at fyren på ingen tid!

7 trin til at komme over ham fast

1.. Få det hele ud

Du er helt berettiget til at reagere i overensstemmelse med, hvad du føler. Hvis du har lyst til at græde, hvorfor ikke, du føler dig bedre, når du får det hele ud. Hvis du har lyst til at tale trash om din ex med dine venner, fordi du stadig har dårlige følelser mod ham, så gør det.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der kan lide at torturere sig selv ved at lytte til deprimerende musik, når de allerede er ked af det, gå videre. Gå gennem din lille kasse med hans ting, hvis du har en og begræde. Eller ødelægge. Uanset hvad du har lyst vil give dig mere tilfredshed på dette punkt. Forkæl dig selv med alle de skyldige fornøjelser, du kan tænke på, om de vil hjælpe.

2.. Nu får dig sammen

Dernæst kommer den fase, hvor du indser, at alle de ting, du gjorde under det første trin var bare et hurtigt fix, og ikke få dig nogen reel lettelse eller tilfredsstillelse. Men også, vil du se at det at være på dette sted var nødvendig for at komme til denne ene. Det er nu tid til at få det sammen. Letting Go eventuelle nag har holdt mod ham kommer let, når du indser, at intet af det betyder noget længere, hvis du er virkelig seriøs omkring at komme videre og lade det hele i fortiden.

3.. Må ikke forvise kærlighed

Når du får det til at flytte på skal du først give slip, skal du være godt slukket. Men fælden er, at mange piger beslutte, at den eneste måde at aldrig gå igennem, hvad de går igennem på dette tidspunkt er at aldrig give sig helt væk til nogen, at holde igen på at vise følelser og opleve kærlighed igen.

Denne form for tænkning er bestemt ikke den rigtige måde at gå om det. Sagen er, at det ikke er kærlighed i almindelighed, der fik dig på dette punkt, det er den forkerte fyr for dig, det er alt. Og du har fået til at gå igennem de forkerte at komme til den rigtige!

4.. Arbejde på dig selv

Den bedste måde at føle sig bedre, er at føle sig bedre om dig selv. Hvis du har været moping om bryde op i et stykke tid nu du sandsynligvis ikke føler så varmt, fysisk eller mentalt. Gør noget ved det! Læs en bog. Få dine negle eller hår gjort. Enhver aktivitet vil gøre en forbedring ikke kun i dit udseende, men endnu vigtigere i den måde, du føler.

5.. Omgiv dig med venner

Nu, at du er klar til at socialisere og vil ikke blive fundet stirre på dine fødder klar til at bryde ned fordi du brød op, mens andre hygger sig, samle gruppen. Du vil automatisk føle sig bedre og tænker på ham mindre, hvis du er omgivet med venner og positiv energi. Det er dem, der kender dig bedst, kan de gøre dig til at smile og glemme bare om noget, der er bekymrende dig!

6.. Gå ud og have det sjovt

Gå ud for en nat i byen. Eller gå ud til stranden. Gå på indkøb. Distrahere dig selv ved at gøre sjove ting. Snart vil du indse, at du ikke engang tænke på fortiden, fordi du nyder den nuværende, og det er en reel tegn på at komme videre og komme over ham! Den gyldne regel for, hvornår det kommer til at gå ud, er: ALDRIG drikke og ringe! Du ønsker ikke en fordrukken fejltagelse at sætte dig tilbage til det første skridt, hvis tingene kommer ud af kontrol, og du ender med at ringe ham.

7.. Må ikke hoppe i et andet forhold

Ingen rebounds! Det er virkelig vigtigt for dine relationer til at være sunde, årsag, selvfølgelig ville du ikke ønsker at gå gennem en anden grim bryde op bare fordi du startede et nyt forhold, før du er klar. Du ved, når den tid er.

Aktuelle artikler