9 bedste kærlighed tekstbeskeder til din mand

Hvad synes du om sms'e din mand noget andet i stedet for listen over ting, han har brug for at samle op på vej hjem? Hvordan omkring sms'e ham noget rart og sødt? Hvorfor ikke sende ham en kærlighed besked? Her er 9 kreative forslag til kærlighed SMS-beskeder, du kan sende til din mand, så tjek dem ud!

9 bedste kærlighed tekstbeskeder til din mand

Tror ikke, at vise din hengivenhed og kærlighed via SMS-beskeder er juvenile og unødvendigt. Jeg mener sikker, kan du bare fortælle ham alle disse ting, når du taler til ham ansigt til ansigt, men at gøre det på denne måde, og ud af det blå kan faktisk gøre det endnu mere specielle. Tror du ikke din husbond vil være ekstatisk, når du lysne op hans dag på arbejdet med en sød lille tekst? Der er ingen pris at sætte et smil på hans ansigt, og lade ham vide, at du tænker på ham, når du er fra hinanden er en surefire måde at gøre det!

Det bedste er, det er ikke nødvendigt at være sappy og corny til at kommunikere din kærlighed og hengivenhed! Du kan gøre det i din egen stil, hvilket er derfor, vi har opdelt vores forslag i 10 lidt forskellige kategorier! Gå gennem dem og vælge, hvilke der passer til din personlighed bedst!

1.. Viser hengivenhed:

"Jeg har en af de dage, der gør mig til at indse, hvordan mistede jeg ville være uden dig... Ville bare lade dig vide."

Noget langs disse linjer kan styrke dit forhold så meget! Ord hengivenhed skal siges ofte i et ægteskab, men desværre suset af hverdagen gør det nemt at glemme at kommunikere! Sende ham denne tekst vil ikke kun gøre ham til at føle stor og sætte et smil på hans ansigt, men også forstærke obligationen to har!

2.. Bliver cute:

"Jeg havde en drøm om dig og jeg vågnede smilende..."

"Jeg tænkte om dig og det gjorde mig til at smile."

At lade ham vide, at han gør dig glad, selv når han ikke er rundt via sms er altid en dejlig ting at gøre! Bare forestil dig hvor stor en smil han vil have, når han læser du smilende og glad, og han er årsagen til det!

3.. Kom følelsesmæssige:

"Vi siger ikke, det så meget, som vi gjorde før, men jeg elsker dig!"

Hvis du er den type person, der ikke rigtig bære hende høre på hendes ærme, og er ikke alt for behageligt at kommunikere følelser, hvorfor ikke bruge fordelene ved sms'e? Selv en enkel og tidløs "Jeg elsker dig!" vil gøre lige stor! Din mand vil blive begejstret du har besluttet at tekst ham dette. Selvfølgelig han kender du elsker ham, det er bare rart at få det skriftligt en gang imellem.

4.. Trofasthed:

"Gud, jeg har set som en million mennesker i dag, og alt jeg kan tænke på er, hvordan jeg kan ikke vente med at komme hjem for at se dig!"

Det er ikke dig beroligende ham du at være trofast, langt fra. Det er mere som du gør det rigtig klart, at der er ingen i denne verden, du hellere være sammen med end ham - og det kommer til at gøre din mand virkelig glad.

5.. Kærlighed er dumt:

"Smil, hvis du ønsker at sove med mig!"

Ved første han vil smile som en refleks, og så vil han smile, fordi han får nogle temmelig beskidte tanker der løber gennem hans hoved! Så send ham denne tekst, og du kan begynde at forberede en dampende nat!

6.. Kisses:

"Husk, hvordan vi kyssede.... (indsæt tid og sted)....? Jeg slags ønsker at gøre det nu..."

Minde ham om de gode tider det vil gøre ham mindes, og det vil helt sikkert gøre ham til at smile. Det er ikke din typiske cookie cutter romantisk sms, med denne ene du virkelig har plads til at gøre det til din egen. Og det er virkelig behøver ikke at være om at kysse, kan du bruge en af ​​de sjove minder, du har!

7.. Missing ham:

"Jeg ved, at jeg vil se dig i aften derhjemme, men jeg kan bare ikke lade savner dig hele dagen!"

Du sandsynligvis savne ham i løbet af dagen, men du ville ikke tænke på at fortælle ham om det. Det er livet, du arbejder forskellige jobs, forskellige timer, den slags er en selvfølge du normalt ikke kan være sammen i løbet af dagen... Men betyder det, at det er sædvanligt ikke, det er nemt hele tiden. Lad ham vide, at du savner ham via SMS en gang imellem, selvom du ikke har været fra hinanden så længe!

8.. Sød:

"Jeg bage en sød apple pie til min skat!"

Om ikke andet vil han blive begejstret for pie! Jeg kidding, selvfølgelig, vil han elske at høre der er en sød dessert, du har at gøre med ham på dit sind venter på ham derhjemme!

9.. Romantisk:

"For det var ikke ind i mit øre, du hviskede, men i mit hjerte. Det var ikke mine læber, du kysset, men min sjæl."

Dette er faktisk et citat af Judy Garland, men det er sms'e ham noget som dette er en meget romantisk gestus synes du ikke? Selv hvis han er generelt ikke en romantisk fyr, han vil helt sikkert vide at værdsætte det!

Du skal tjekke ud Michael Fiore bestseller guide kaldet Text romantik tilbage. Det handler om at bruge magt af SMS-beskeder til at bringe dit forhold tilbage til livet, eller give det en frisk start. Det lyder måske utroligt, at blot at sende »retten« tekstbeskeder kan bringe den gnist tilbage i dit forhold - men hvis det arbejdet for tusinder af andre kvinder, er der ingen grund til hvorfor det ikke ville arbejde for dig.

Aktuelle artikler