Bruden-til-være Guide til stress fri bryllupsplanlægning

Så er du klar til at gå ned ad kirkegulvet, og selv om det kommer til at være den lykkeligste dag i dit liv, du føler at du er klar til at kravle ud af din hud. Du nerver er skudt, dit hoved er spinding, og du føler at du er på nippet til at gøre Bridezilla ligne en engel. Hvordan stoppe vanviddet?

Bruden-til-være Guide til stress fri bryllupsplanlægning

Blive gift er en meget positiv begivenhed i en kvindes liv, men det betyder ikke, at det ikke kommer uden stress. Du forsøger at skabe bryllup af dine drømme og gøre det til din særlige dag alle uden at fornærme familie, du elsker højt eller bryde budgettet, som du er nødt til at slås med. Det er ikke underligt det kan gøre du føler dig lidt skør.

Selv om der vil være stress på et eller andet niveau, som du sætter om planlægning den ene dag, der har levet i dine drømme for evigt, der er ting du kan gøre for at gøre denne periode mere håndterbar. Her er nogle forslag, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at sætte dit sind på lethed nok til at nyde planlægningsprocessen så meget som du vil nyde den dag, du og Mr. Wonderful bliver en:

Husk, at det er din dag

Dette har at være den vigtigste ting, du bør altid huske på, når du skal beslutte, hvad du ønsker og ikke ønsker til dit bryllup og reception. I sidste ende, er det ligegyldigt, hvad andre mener, du bør eller ikke bør gøre. Du og din mand-til-være er de eneste, du har at tilfredsstille så alle andre udtalelse skal tages lige som - meninger.

Velmenende familie og venner vil helt sikkert give deres input og fortælle dig, hvad de mener, du bør gøre, og det er fantastisk. Du kan få nogle ideer, som du gerne vil indarbejde. Men hvis ikke, så skal du ikke føle sig dårligt om ikke at tage deres råd. Bare fordi de tilbyder det betyder ikke, at du er nødt til at tage det.

En af de værste ting, du kan gøre, er at forsøge at gøre alle andre glade. Når der bliver dit eneste fokus, så den ene person, der vil være utilfredse er dig.

Opret et budget

Hvem ønsker at starte derude nye liv sammen i gæld op til deres øjne? Finansiel stabilitet er en vigtig faktor i den lykke ægtepar, så beskytter dette område af dit liv fra dag nummer et, og du vil øge dine odds for at leve en vidunderlig, stress-fri ægteskab.

Sæt dig ned med din fyr, før du begynder at gøre planerne til denne meget specielle dag, og beslutte, hvor mange penge du skal bruge på hvert område: bryllup, reception og bryllupsrejse. Derefter divvy det op, så godt som du kan mellem hver en, så du ved, op foran, som leverandører (for musik, mad og blomster, for eksempel) vil være ude af din liga, og hvilke du kan overveje at hyre.

Vær så detaljeret som du kan. For eksempel, hvis du har 750€ til dit bryllup forsøge at afsætte, hvilke beløb du er villig til at bruge på din officiant, til blomster dekorere og alt andet du har brug for ceremonien selv. Jo mere specifik du er, jo mere sandsynligt vil du blive inden dine udgifter grænse, skaber lykke og tilfredshed, når du begynder dit liv sammen.

Uddelegere nogle ansvarsområder

Nøgleordet her er nogle. Denne ene kan være en vanskelig opgave, fordi de fleste brude enten tror de skal gøre alting selv, eller de er bange for at give slip på noget af kontrollen, fordi de ikke vil have noget skruet op. Så hvordan kan du uddelegere uden at risikere, at din dag vil ikke være, hvad du ønsker det skal være?

Uddeleger opgaver, der er tidskrævende, men som ikke indebærer nogen form for beslutningstagning. For eksempel kan du have en ven eller et familiemedlem sætte nogle datoer for at mødes med et par bagerier til at gøre nogle smagsprøvninger til dit bryllup kage. På den måde den endelige beslutning vil stadig være din, men du vil ikke behøver at spilde din egen tid oprettelse af de aftaler og din elskede vil værne være en del af dit bryllup planlægning besætning.

Den vigtigste ting at huske er at vælge en person, som du har tillid til at tage sig af disse ting. Det skal være en person, der ikke vil lade dig ned og vil tage hvad akkord du har givet dem og behandle det, som om det var deres egen. Hvis du uddelegere til nogen, du ikke bør ude af skyld, risikerer du at bevare ro og kølighed du søger at finde.

Hold dit perspektiv

Husk, at selv om det er din bryllupsdag, behøver du ikke at svede absolut alle detaljer. Jo mere fleksibilitet, du har på nogle områder, jo lykkeligere den dag vil være fordi du ikke vil være alle bekymrede om tingene bliver perfekt. Lad den lille ting, gå så, at du ikke gøre dig selv helt vanvittigt.

Pluk de to eller tre vigtigste ting om dagen (som måske din kjole og den sang, du vil danse til med din nye mand) og holde fokus på dem for at sikre at de er præcis som du vil have dem til at være. Denne måde vil du bevare kontrollen over, hvad der er vigtigst for dig, de oplysninger, du er mest tilbøjelige til at huske i mange år fremover.

Lad resten være flydende, ændre dem, hvis du har brug for at uden at bekymre sig om, hvordan de vil påvirke din særlige dag. Tillid til, at det vil være en smuk begivenhed, selvom et par ting er ikke præcis den måde, du forestiller dem. Husk, det er de små uventede ting, der gør en begivenhed mindeværdige - på en god måde.

Tag dig tid til at de-stress

Ligesom det er vigtigt at befri din krop af dårlige stress, som den slags er forbundet med et tab af job eller et stort sundhedsproblem, det er bare så vigtigt at befri din krop af noget af den stress, der kommer sammen med positive begivenheder i dit liv. Giv din krop og sind en pause, så du kan nyde denne gang så meget som muligt. Når den passerer, kan du aldrig få det tilbage, så du kan lige så godt nyde processen.

Motion er en stor de-stressor. Det gør du føler dig godt fysisk som følge af frigivelsen af ​​endorfiner, lindrer din krop nogle af de spændinger og sætter dig i bedre humør. Gå til regelmæssig ture til at klare dit sind, eller sætte dine hovedtelefoner på og marmelade til din yndlingsmusik, mens du arbejder op en sved på elliptisk. Det er ligegyldigt, hvad du gør, bare gøre noget, du nyder.

Du kan også læse, hvis det beroliger dig eller har en ugentlig filmaften at få dit sind et andet sted. Pick en aktivitet, der gør dig til at smile og bringer dig fred.

Din bryllupsdag behøver ikke at komme på en pris. Du kan få dit bryllup kage og spise det også, hvis du ved hvad jeg mener.

Må ikke være bruden, der tilbringer så meget tid ønsker for hendes bryllupsdag, at hun undlader at tage i alle de høfligheder at livet besidder i mellemtiden. Livet handler om rejsen, ikke slutningen.

Aktuelle artikler