Din guide til billig, men uforglemmelige Valentinsdag gaver til manden i dit liv

Ah, Valentinsdag. Det er dagen for kærlighed og romantik og vise din udkårne, at de betyder verden for dig. Mens mænd traditionelt gør pæne ting for kvinderne i deres liv, såsom at give dem kasser af dekadent chokolade, flasker god vin eller smukke aromatiske blomster, er det ikke helt så let for kvinder.

Din guide til billig, men uforglemmelige Valentinsdag gaver til manden i dit liv

Vi ofte efterladt spørger os selv, hvad vi kan gøre for mændene i vores liv for at lade dem vide, vi pleje. Det er ikke som de fleste mænd ville sætte pris på de typer af gaver, de får os, så hvordan kan vi gøre det til en særlig dag for ham så godt?

Og hvordan kan du gøre det uden at bruge en formue? Dagens økonomi er stram for de fleste af os, og vi har ikke en hel masse ekstra penge at smide rundt.

Men sådan behøver det ikke tage en masse penge for at vise en du holder. Alt det kræver er en smule kreativitet blandet med lidt kærlighed og du er sikker på at skabe en Valentinsdag opskrift, han ikke kan få nok af.

Her er nogle ideer til at få dig i gang:

For følsomme mand

Hvis din fyr har et hjerte så stort som Gandhi, ville han sandsynligvis få mere ud af en gave, som du gjorde, versus en du har købt. Så hvis du ikke er meget god til at hækle trøjer eller gøre doilies for hans natbord, hvor er så dig?

Der er stadig mange muligheder, der vil sende hans hjerte aflutter, som disse:

 • Dekorere en billedramme til at give til ham og medtage din favorit billede af dig som et par.
 • Opret et fotoalbum eller collage af dine foretrukne tider sammen, komplet med sjove, søde eller sexet billedtekster.
 • Gør ham hans foretrukne dessert og tjene det til ham bide efter bid.

For manden, der kan lide sig selv så meget, som han kan lide dig

Han tror måske, han er den bedste ting siden pommes frites serveret med hamburgere, men du elsker ham alligevel. Han har stadig de søde små særheder, du ikke kan se uden at smile, eller at sans for humor, der gør dig til at grine. Så du overser det faktum, at han mener, at han er værdig til intet mindre end guld.

Hvad får du for denne type mand (end et spejl), når du er på et budget?

 • Få ham et gavekort til hans foretrukne frisør eller kuponer til hans foretrukne bilvask. Det viser ham, at du støtter hans ønske om at altid at se sit bedste.
 • Tilbring natten gnide ham ned ved hjælp af dine egne specielle massage teknikker. Mænd, der føler ekstra speciel plejer gerne at få forvænte og hvem er bedre til at gøre det forkælelse end dig? (Tjek denne video for erotisk massage teknikker, du kan bruge til at gøre det mere behageligt.)

For den barske mand

Hvis din fyr kan lide at tilbringe tid i den store udendørs, kan du have en hård tid finde ud af, hvad for at få ham, især hvis din idé om roughing det opholder sig på en fire-stjernet hotel i stedet for en fem. Men der er stadig ting, du kan få for ham, som viser, at du holder uden at skulle trodse rå og hård vildmark.

Her er blot nogle få:

 • Giv ham et abonnement på et blad, der viser de udendørs aktiviteter, han kan lide at gøre. Kom ham en månedlig "dream bog" viser, at du opmuntre sine lyster, selvom du ikke holde de samme.
 • Køb ham en DVD med hans foretrukne udendørs sport, hvad enten det er jagt, fiskeri eller hvad. Her er den clincher: se det med ham. Du må ikke komme ind i det, men du vil helt sikkert komme ind smilet på hans ansigt, da han helt er fordybet i, hvad han ser på TV-skærmen, fordi du ved, at du gav ham et lille stykke af lykke.

For erhvervslivet mand

Hvis din fyr tilbringer størstedelen af ​​sin tid i et jakkesæt (og han faktisk kan lide det), kan han være lidt svært at shoppe for. Efter alt, har han et billede at opretholde så du måske ønsker at komme op med en gave, der er personlig, men alligevel praktisk.

Hvordan omkring en af ​​disse:

 • Få ham en ny slips. Og giver det til ham ved at bære det, og intet andet. Det er ligesom den gave, der holder på at give, fordi det vil være den eneste billede, der løber gennem hans sind, hver gang han smutter den.
 • Tag hans tøj til renserier og samle dem op for ham. Denne simple lille gestus fortæller ham, at du elsker ham, respekterer ham og hans tid, og ønsker at gøre hans liv bare en lille smule lettere.

For sports fanatiker

Hvis alt din fyr gør, er spise, sove, se og snakke om sport, kan han også være svært at shoppe for, især hvis du er ligeglad for dem selv. Så, hvad kan du få ham, at han vil elske, men vil ikke involvere dig at skulle sidde gennem en anden kedeligste spil ser hans yndlingshold vinder eller taber?

Prøv en af ​​disse:

 • Køb ham en t-shirt eller hat med hans foretrukne holdets emblemer på det. Du kan finde dem på temmelig anstændige priser i online-butikker som fodbold fanatikere (som faktisk driver alle sportsgrene produkter). Mindst så kan du smile, når du ser ham sidde på sofaen hele dagen, fordi han vil være iført sine nye "heldige" tøj, du har købt ham.
 • Gør ham en gave kurv fuld af hans foretrukne kampdagen munchies og drikkevarer. Du vil sandsynligvis købe dem alligevel, så hvorfor ikke klæde dem op med en smuk bue og giver dem til ham på dagen for kærlighed?

For den mand, der ikke passer ind i nogen anden kategori

Nogle mænd derude er temmelig enestående og ikke rigtig passer ind i en af ​​ovennævnte kategorier. Så hvis det er den slags mand du har, kan shopping for en Valentinsdag gave nemt blive til en akkord. Men der er stadig ting, du kan gøre for den mand, der står på hans egen.

Her er nogle muligheder:

 • Tag hans ur, der ikke virker længere, og gå få et nyt batteri i det for ham.
 • Få ham cologne du tænder på, når han bærer det. (Sørg for han ved det er derfor du valgte netop duft ud!)
 • Svøb dig i en bue og fortælle ham, at du er hans nuværende og han kan spille med dig (hans legetøj) nogen måde han ønsker.

Nogle gange er du nødt til at være lidt kreativ, når det kommer til at købe Valentinsdag gaver til manden i dit liv. Men når du gør det, vil han vide, at han er din eneste ene. Hvilken bedre gave er der end det?

Aktuelle artikler