Er der sådan en ting som soulmates?

Tror du, at der er en Mr. Right derude specielt til dig, og at alt hvad du skal gøre er at finde ham, og du vil føle sig fuldstændig? Må soulmates virkelig eksisterer? Scarlett udforsker teorien...

Er der sådan en ting som soulmates?

Personligt har jeg et problem med begrebet "soulmate". Det kunne være, at der på mange lejlighed har jeg troede, jeg havde fundet mine, kun for at blive slæbt sparkende og skrigende gennem en følelsesmæssig helvede mod erkendelsen af, at min opfattede Mr. Right var bare åh-så-frygteligt-galt for mig!

Er jeg blevet kynisk? Eller det kan være, at jeg vil gerne tro, jeg har dybden af ​​personligheden til at udvikle min egen sjæl og at et forhold med en mand, ikke fuldføre det for mig! Eller er det lidt for girl-power? Jeg gætter at afgøre, om soulmates eksisterer betyder at udforske, hvad en soulmate egentlig er, og hvad finde en egentlig betyder for dig.

Hvad er en soulmate?

Ifølge Platon havde de oprindelige mennesker to hoveder, fire arme og fire ben. En ikke overraskende intimideret Zeus skar disse mennesker i halvdelen som en handling af selvopholdelsesdrift, og siden da mennesket er blevet dømt til at tilbringe deres liv søger efter deres andre halvdele, eller "soulmates". Så dybest set, hvad vi siger her er at der er en fyr, en fyr derude, som du vil føle naturligt, åndeligt tiltrukket, og han er din eneste soulmate. Åh, og uden ham, vil du aldrig føle "fuldstændigt".

Måske romantisk ideal appellerer til dig, men de fleste af os idéen om en soulmate, sikkert efter denne beskrivelse, siger kun én ting - at vi alle kun har én i seks milliarder chance for at føle et hundrede procent indhold glade og komplet! Af en eller anden grund er det dog en fristende koncept. Betyder det har mere at gøre med den idealistiske måde, hvorpå kærligheden er præsenteret for os i film, tv og bøger?

Der er mennesker, der har en mindre streng forståelse af begrebet "soulmate" w ho tror, ​​at der er mere end én soulmate for hver enkelt person, og at din soulmate kan tage form af en romantisk partner, en nær ven, eller endda en lærer eller dyr. Denne type soulmate er bare et væsen, at du føler en dyb forbindelse med. Det er en, du føler dig på samme niveau som både intellektuelt og kreativt, du deler den samme tanke-processer, og det er bare naturligt for dig at føle sig godt tilpas og i fred i hinandens selskab, hvilket giver en følelse af sikkerhed og støtte.

Nu kan jeg godt lide den idé, fordi det antyder, at der er mere end én soulmate derude for hver af os. Personligt tror jeg det giver meget mere mening, fordi der er de tilfælde, hvor folk har tragisk mistet deres soulmate, kun for at have fundet en anden, og levede et meget opfyldt, og lykkeligt liv med dem.

Hvad behøver en soulmate siger om dig?

De fleste terapeuter vil have en hø-dag, hvis en klient annonceret i løbet af deres session, som de tror, ​​de har fundet deres soulmate. Hvorfor? På grund af den undertoner af udtrykket. Taler om "soulmates" antyder, at du føler, du har brug for en anden for at føle eller være komplet. Det er ligesom at sige, at uden en du vil aldrig være virkelig lykkelig eller føle opfyldt. Det er lidt ligesom at flytte ansvaret for din lykke.

[Læs: Hvordan man lærer at elske dig selv ]

Hvorfor føler du det er vigtigt at vide, hvis soulmates eksisterer? Tror du, det ville være betryggende, hvis de gør? Ligesom der er måske en grund til alle dine fiaskoer i relationer? Søgning efter en sjæleven snarere end at fokusere på at udvikle din egen sjæl og analysere dig selv og dine valg forekommer mig som en vej ud af at håndtere de vanskeligheder og udfordringer, som det virkelige liv indebærer.

Relationer er om vækst. De er ikke beregnet til at blive let. Mennesker er forskellige, og når to mennesker deler et liv der være et kompromis og fleksibilitet - det er ikke bare magisk komme sammen. Ja det kan være en kamp, ​​og en læreproces, men sikkert søge hele dit liv for en "soulmate" ville være lige så udmattende, men ikke nær så produktive som faktisk arbejder på det, der er lige foran dig.

[Læs: Hvordan finder man en kvalitet, kæreste, der ikke vil bryde dit hjerte ]

Selvfølgelig er der nogle mennesker, der har brug for at holde fast i en slags tro eller tro til at holde dem i gang, og give dem noget at håbe og leve for. Jeg tror, ​​at så længe du ikke er passerer op muligheder for at udvikle relationer med mænd, der kommer din vej som måske ikke er så glat kompatible med dig som en "soulmate" er beregnet til at være, så er der intet galt i romanticising.

Er udtrykket "soul mate" til skade for relationer?

Jeg synes det er altid lidt risikabelt at leve dit liv helt efter et ideal, fordi livet ikke er virkelig ideel. Faktisk det meste af tiden, det er det modsatte, og det er ikke det, der gør det interessant?

Den verden, vi lever i, og de ​​mennesker i det er under konstant forandring. Du er i konstant udvikling! Folk behøver ikke udvikle sig i de samme retninger for hele deres liv, fordi tingene ske med dem og life griber, tvinger dem til at vokse. Har du nogensinde været til en skole reunion eller stødte ind i en ven fra din første nogensinde job og er blevet overrasket over, hvor forskellige de er? Måske nogen, hvem du virkelig klikkede med før har helt forskellige interesser nu, og endda et helt nyt sæt af overbevisninger! Hvis du mener at der er én person derude, som vil udvikle sig i samme tempo, og i samme retning, som du hele dit liv, godt jeg ville sige, at du var lidt vrangforestillinger.

[Læs: 21 måder at skrue op en stor sammenhæng ]

Hvad hvis soulmates er indbyrdes udskiftelige? Ligesom sko? Jeg ved det lyder lidt overfladisk at reducere den til noget så piget, men hvad jeg mener er, at du vokser ud af sko! Du kunne ikke eventuelt bære det samme par sko hele dit liv.

For at være ærlig, ville du ikke ønsker at, fordi din egen måde smag forandringer; de væsentlige ændringer også, så hvad der engang var en velsiddende par sko kan blive løst og ikke passer så godt, eller endda bo på dine fødder! Hvad hvis du kunne gå gennem en række soulmates i din levetid, og værdsætter hver enkelt som passer perfekt til den del af dit liv, de har velsignet dig med deres tilstedeværelse?

Eller endnu bedre... hvad nu hvis stedet for at søge efter en mand, der er perfekt for dig, du i stedet fokuserer på at strække din egen personlighed, så når en fyr kommer sammen, at du virkelig kinda lyst du vil være fleksibel nok til at tilpasse sig, og muligvis opdage noget nyt om dig selv?

Aktuelle artikler