Er han den eneste ene? 4 spørgsmål, du skal spørge dig selv

Hvordan ved du, at du har fundet den rigtige? Vi vil bryde nogle fælles myter om kærlighed, og give dig nogle rådgiver. Det er de spørgsmål, som du skal spørge dig selv at afgøre, om din kærlighed har en lys fremtid.

Er han den eneste ene? 4 spørgsmål, du skal spørge dig selv

Med visse undtagelser, oplever de fleste af os mere end en stor kærlighed. Enhver sådan person, der optræder for os i dette liv, kommer til at lære os en lærestreg, og give os den ubetingede kærlighed. Enhver, der vises som dit livs kærlighed er en af ​​dine soulmates.

En anden myte er, at ægte kærlighed kan blive identificeret inden for tre til seks måneder. Gør dig selv en tjeneste og ikke falde for det - under indflydelse af disse hormoner er du sandsynligvis ikke tænker klart nok.

Når du passerer denne fase, vil disse spørgsmål hjælpe dig med at bestemme styrken af ​​dit forhold.

1. - ved siden af ​​ham, er du være dig selv?

Jeg forstår (eller i det mindste acceptere med et smil) dine tvangstanker, for eksempel, med poser eller sko? Vil du virkelig vide, hvor meget du drikker, ryger, købe eller spise slik, og om han er virkelig behageligt, ved siden af ​​dig? Har du opfører sig på samme måde, ved siden af ​​ham i forhold til, hvordan man opfører sig, når han er ikke rundt?

2. - er han selv ved siden af ​​dig?

Kender du hans feticher? Ved du, hvor meget tid han bruger at spille spil, og det er, at ok for dig? En mulig måde at se, hvordan ægte han er, er at kontrollere, om dine venner opfatter ham på samme måde, du gør. Selvfølgelig gør de ikke kender ham så intimt som du gør (håber vi), men det generelle indtryk bør være den samme. Endelig er han behandle dig på samme måde, når du er alene, og hvornår i virksomheden?

3rd - tror du ham?

Ikke bare taler om monogami, men har du tillid til ham med dine hemmeligheder, ønsker og ambitioner? Tillid er sværere at opnå, end den følelse af kærlighed. Tillid er det vigtigste barometer for et godt forhold.

4. - hvordan kan du slås?

Har du nævner en gammel sår eller snakke om, hvad du i øjeblikket kæmper med? Kan du vise forskellige meninger uden at angribe hinanden? Enige om at være uenige, eller forsøge at glatte tingene ned? Par i sunde relationer nødt til at lære at argumentere produktivt. Hvis du ikke har sex, hvor meget ville du kan lide ham?

Tro det eller ej, vil din partner ikke altid vendes om, den måde han gør nu. Det er normalt, at flammen aftager, og det vil være lettere at antænde flammen igen, hvis du kan lide tingene uden for soveværelset i dit forhold.

Folk tror ofte, at kærligheden bare sker. Måske vil du ikke lide denne åbenbaring, men på lang sigt kærlighed kræver en indsats. Det vil ikke bare ske, men hvis du bruger din tid og energi på at opretholde et sundt forhold, vil dit liv blive glade.

Aktuelle artikler