Er han den rigtige fyr for mig

Hver pige og dreng jeg nogensinde har kendt har spurgt sig selv dette spørgsmål mindst én gang i deres liv. Dette er en historie om os, der har - det er, alle sammen. Hvis du spørger dig selv præcis dette, har tillid til os, vi har svaret for dig.

Er han den rigtige fyr for mig

Du vil måske undre, hvordan kan vi vide, hvis du ikke gør? Åh, har tillid til os, er der en formel. Bare lyt til min historie, og du vil få billedet.

Jeg er den slags pige, der forelsker hele tiden. Jeg køber avis, jeg forelsket. Jeg går til en café, jeg forelsket. Jeg sidder alene i mit værelse, jeg forelsker (med en imaginær fyr). Og jeg falder ud af kærlighed nemt. Og i mellemtiden, jeg spørger mig selv, er han for mig. Tja, hvis du vil have svaret, du har brug for at høre om de fyre.

Den franske kæreste

Vi ikke bruge for meget tid sammen. Vi tilbragte nogle gang i Paris, og nogle gang i min hjemby. Når vi ikke ser hinanden, taler vi ikke. Jeg var aldrig meget i langdistance forhold.

Han ville spille "Lua" af Bright Eyes til mig, og vi ville gøre sne engle. Vi ville ryge Marlboro Lights og sove i 13 timer straight. Vi ville se japanske film, og være de eneste mennesker i stand til at praje en taxi i Rue Montorgueil. Vi ville være beruset og synge Serge Gainsbourg i midten af ​​gaden, ville han gå og tatovering tegn på kærlighed.

Det er en cirkel med to prikker uden for cirklen, og prikkerne tilslut aldrig, hvilket er grunden til, at cirklen forbliver ren. Så jeg spørger mig selv, er han den rigtige fyr for mig?

Mister depression

Han har altid ønsket at være cool som helvede, og han tænkte over at tænke alt var den vej at gå. Han ville være den fyr til at læse Nietzche på et hippie strand. Han ville sætte spørgsmålstegn ved alt. Jeg fandt, at være trættende. Men han elskede mig, og jeg elskede ham på en mærkelig måde. Jeg elskede den måde han ville se på mig og kalde mig på 9 am bare så han ville gøre mig morgenmad. Engang var jeg kaldte ham, fordi jeg var nede, og han forlod partiet for at se mig. Var han den rigtige fyr for mig?

Mister ikke er der

Han var helt anderledes end mig og meget ens på samme tid. Han var allerede med nogen og som ikke generer mig for meget, fordi jeg aldrig har set kærligheden som en slags eksklusivitet kontrakt, og fordi jeg hadede også engagement.

Jeg holdt af ham meget, ikke kun i "kærlighed interesse" slags måde, men også som en person. Jeg elskede have kaffe med ham på min favorit café og bare kigge på ham, mens han havde kæden ryge. Jeg var bare glad for at være omkring ham. Var han det rigtige for mig?

Barndomsven

Vi bruges til at male sammen. Vi bruges til at gå til kunst kolonier sammen, når vi var 13 og til denne dag, gør vi et maleri fra tid til anden, og vi går vores hunde sammen. Han er meget intelligent og gør de bedste vittigheder. Han ville trøste mig, når jeg ville græde, fordi jeg keder (jeg var 15 og beruset).

Da jeg besluttede at studere film lede, han lånte mig sit kamera, så jeg ville filme en sort væg i 15 minutter og navngive filmen "Meningen med livet." Han var den eneste, der troede jeg ville gøre det. Og for få dage siden, fortalte han mig, at han var forelsket i mig. Jeg fortalte ham, jeg ikke men jeg elsker hans lillesøster. Den joke var ikke sjovt. Så jeg spurgte mig selv, Er han den rigtige fyr for mig.

Og her er svaret for mig, og for dig.

Dette er en kort resume af mit kærlighedsliv, og jeg har altid spurgt mig selv, er han den rigtige fyr for mig? Og svaret var altid den samme.

Hvis du er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved noget, han er ikke det rigtige for dig. Han er bare Mister Right Now. Sand kærlighed efterlader lidt plads til afhøring.

Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved min foretrukne form for kaffe. Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved min kærlighed til Vogue, min kærlighed til Paris, min kærlighed til foråret, min kærlighed til Rychi Sakamoto. En dag, vil jeg ikke spørgsmålstegn ved min kærlighed til nogen, fordi afhøring er en ting i sindet, mens kærlig er en ting af kærlighed.

Aktuelle artikler