Er kærlighed sygdom virkelig en sygdom?

De behøver ikke kalde det et "knust hjerte" for ingenting! Er, hvad de kalder 'kærlighed sygdom' bare at være i lossepladser på grund af kærlighed problemer, eller er det faktisk en sygdom? Vi gjorde lidt forskning, og det er hvad vi fandt ud af!

Er kærlighed sygdom virkelig en sygdom?

Vi har alle været forelsket syg et eller andet tidspunkt!

Normalt når du hører ordet 'love sygdom "du tænker på en person, som beskæftiger sig med unreciprocated kærlighed og bare føler helt blå og ned, eller måske er der nogen, der er helt pladask. Men kunne det være, at kærlighed sygdom ikke blot er en talemåde? Jeg mener, kan ordet »sygdom« være der for en grund, right? Så kunne der være noget mere i det, hvilket bringer os til spørgsmålet - er kærlighed sygdom virkelig og reel sygdom?

Bare se på det psykologiske aspekt af kærlighed, du kan se nogle ting folk gør for kærlighed, der ville slags klassificere tilstand af at være forelsket i en psykisk sygdom.

Ja du læste rigtigt - det er ligesom Platon sagde - Kærlighed er en mental sygdom, Hvorfor spørger du!?

Nå, i betragtning af, at den del af hjernen bruges til at dechifrere kærlighed er faktisk ganske lille (lille ligesom vi bruger vores hjerne måde mere, når vi kører en bil eller noget) er det ikke underligt folk ville gøre nogle skøre ting for kærlighed. Ja, det kan være i denne tilstand af kærlighed faktisk komme i vejen for kognitive tankegang og føre os til at handle på måder, vi sandsynligvis ikke ville handle, hvis vi ikke havde været så forelskede.

Så i den forstand, uanset hvor barske det kan lyde, kan man sige kærlighed kan være noget som en psykisk sygdom.

Kærlighed er kemisk

Når du er forelsket din krop skaber masser og masser af dopamin, som forårsager en meget stærk kemisk reaktion. Dette og de andre hormoner denne følelse producerer, ligesom oxytocin, vasopressin og andre er, hvad der forårsager det konstante behov for at være omkring den, du elsker.

Du næsten blevet afhængige af følelse, du får, når du er omkring denne person, fordi at være omkring dem får din hjerne til at producere alle de lykke hormoner.

Men hvad det fysiske aspekt af at være forelsket, og at være forelsket syg? Nå, det er præcis det! Den pludselige intensitet af, hvad du føler (med alle de kærlighed kemikalier oversvømmelser din hjerne pludselig), når du først forelsket eller tilbagetrækningen du går igennem, når det hele stopper er, hvad der får dig til at føle lovesick! Med fysiske symptomer og alle! Og disse symptomer spænder fra klamme hænder og yngel mund til klodsethed, tab af appetit, hurtig hjertebanken, tearfulness etc.

Generelt er følelsen af ​​at være lovesick eller kærlighed-ramte er normalt i løbet af første faser af kærlighed. Til sidst, når forholdet bliver en langsigtet, kroppen slags opbygger modstand mod dopamin og andre hormoner. Nu betyder det ikke, at på dette punkt kærligheden er væk - det betyder bare, at fra dette punkt på det er en meget glattere ride. Det er det øjeblik, hvor nogle par udvikler en endnu mere stabilt forhold, eller begynde at have problemer.

Hvis på den anden side du føler lovesick grund af en kærlighed tabt du bare nødt til at gå gennem tilbagetrækning - uanset hvor grusomt det kan føles.

Den eneste virkelige medicin til denne sygdom er - tid.

Symptomerne kan være anstrengende, så hvis du føler som om der er behov for at, psykoterapi. Det er ikke så sjældent, man hører, at nogen har mistet deres liv blot få måneder efter at miste en elsket. Dø af et knust hjerte er ikke så 'eventyr', som det lyder, og i nogle ekstreme tilfælde være lovesick kan tage en enorm fysisk vejafgift på kroppen. I disse tilfælde bør være kærlighedssyge tages meget alvorligt.

Aktuelle artikler