Guys forklarede: Hvad betyder det, hvis en fyr rører dig?

Biologisk er vi hardwired til kommunikation - vores fingerspidser har et stort antal nerveender og er en af ​​de mest følsomme dele af det menneskelige legeme.

Guys forklarede: Hvad betyder det, hvis en fyr rører dig?

Følesansen spiller også en meget vigtig rolle i vores romantiske og følelsesmæssige relationer. Mænd og kvinder udveksle kropskontakt hele tiden, i mange situationer. Men nogle gange er det svært for kvinder at skelne mellem kontakt, der kan have et seksuelt betydning, og at der ikke gør.

Her er nogle forklaringer om, hvad det betyder, hvis en fyr rører dig.

Face

Vi dømme skønhed ved symmetri og andre ansigtstræk. læber og kysse, på den anden side, er to af de vigtigste aspekter af vores seksualitet.

Betydningen af ​​ansigtet er indlysende, og det er derfor, vi sjældent lade nogen røre ved det. En fremmed i metroen kan røre vores hånd, men vi vil ikke lade ham røre vores ansigt, og alle instinktivt ved det. Hvis et menneske rører dig på dine kinder eller andre dele af dit ansigt, er det et tegn på at han ønsker at være tættere på dig, selv om han maskering det i en neutral gestus som at fjerne en øjenvippe. Hvis han ikke var interesseret i dig, ville han sandsynligvis påpege det verbalt, og ikke gå videre og røre dig.

Hår

Håret bærer en stor erklæring om vores personlighed. Det ses af alle, og på samme tid, det er en måde, vi sender et budskab til verden. Hvis en fyr rører dit hår han reagerer på dit kontoudtog, sandsynligvis på en positiv måde. Dette betyder ikke altid indebære et romantisk motiv, men det nemt kan. Hvis han fortsætter rører dig, den sandsynlige svar er - ja.

Hænder

Hænderne er den del af din krop er designet til at røre. En masse af de sociale bevægelser som håndtryk eller high-fives er fælles sted i mange kulturer. For det meste disse bevægelser er blottet for nogen følelser. Alligevel kan varigheden af ​​hånd-til-hånd berøring sige en masse om dens betydning. Hvis en fyr holder din hånd længere hver gang du stor hinanden, kan der være noget der. Vær opmærksom på dette, næste gang han rører din hånd på nogen måde.

Måske han forsøger at fortælle dig noget.

Legs

For de fleste mænd, er kvindernes ben et stort turn-on. Et let tryk på lårene, især hvis du sidder ned og vender den mand, du taler med, er altid en måde at blive mere intimt. Sommetider mænd vil handle, som om de rørte du ved et uheld. Dette er sandsynligvis en måde at teste din reaktion. Normalt, hvis de konstaterer du i dem, vil den næste berøring være en længere, men lige så let, kærtegn over længden af ​​dit ben.

Tilbage

Berøring andens ryg bærer et signal om støtte og tryghed. Det sandsynligvis opstod i oldtidens historie, når folk bogstaveligt brug for nogen at "have deres ryg." Men dette er sandt for din øvre ryg, og området lige under skulder knogler. Hvis hans berøring bliver lavere, det bærer en mere intim betydning. Det område af lænden er virkelig følsom og jo længere en fyr forlader sin hånd på denne del af din krop, jo mere kan du være sikker på at han er tiltrukket af dig.

Skuldre

I vores kultur, er at trykke på skuldrene ses som en universel gestus kompliment. En chef vil klappe hans underordnede på skulderen efter et vellykket projekt, og en sports coach vil gøre det samme til sine spillere. Hvis et menneske rører dig på denne måde, bliver han enten gøre det samme, eller måske bruger mulighed for at komme tæt på dig. Dette er endnu mere sandsynligt, hvis denne fyr er normaly genert og indadvendt.

Sider og hofter

En kvindes sider, talje og hofter har en stærk seksuel symbolik. I en vis forstand udgør de kvindens evne til at føde børn (husk de hulemand figurer, der repræsenterer kvinder med enorme hofter). Hvis en fyr rører dig i dette område, og du står ansigt til ansigt, dette er en klar indikation af, at han ønsker at trække dig tættere på.

Må ikke blive overrasket, hvis han forsøger at kysse efter denne særlige touch, især hvis det varer mere end et sekund.

Som du kan se, kan røre betyde en masse ting i en masse situationer. Tro på din viden om forskellige detaljer samt dine mavefornemmelse om dem. Du kan læse denne artikel for at finde, hvis en fyr kan lide dig.

Mænd behøver ikke at være så kompliceret som de synes at du nu. Vi anbefaler stærkt, du tjekke dette ud: Oplev hvad mænd hemmeligt ønsker, men de kunne aldrig fortælle dig.

Aktuelle artikler