Hvordan finder man en kvalitet, kæreste, der ikke vil bryde dit hjerte

Finde en kvalitet kæreste kan være som at finde et stykke af ægte guld midt i en lejlighed på den falske stuff. Du ved, det er der, men alt for ofte du ender picking up den forkerte brik og ikke indse det, indtil du er på smykker butik forsøger at gøre krav på din formue. Gør det igen og igen, og på et tidspunkt du blot ønsker at give op og gå væk med din stolthed noget intakt.

Hvordan finder man en kvalitet, kæreste, der ikke vil bryde dit hjerte

Der er gode mænd derude. Problemet er at forsøge at dechifrere, hvilke af dem kommer til at holde fast ved din side og tilføje til den rigdom i dit liv, og hvilke der ligner den ægte vare, men er blot facader, der ikke har det stof til at bakke dem op. Hvordan kan du vide?

Selv om nogle mænd er gode til at spille den del, der er måder, du kan fortælle, om han er interesseret i opholder sig i dit liv, eller om han bare vil have din opmærksomhed, indtil han finder en anden til at lege med.

Stil dig selv følgende spørgsmål, og du vil være i stand til at fortælle kvaliteten kæreste materiale fra en skidt taske i forklædning, nemt og enkelt:

Hvordan kan han behandle sin familie?

Hvordan får han sammen med sin mor, far og søskende? Er han respektfuld og venlig, eller er han middelværdi og uforskammet? Og være ærlig. Han kan give dig nogen undskyldning, han ønsker, hvorfor han ikke kan være rart at hans familie, men folk, der er anstændige inderst inde er venlig mod andre mennesker, fordi der er hvem de er - ikke fordi de andre mennesker fortjener det.

Se hvordan han er i familiesammenkomster, eller når man taler til familiemedlemmer på telefonen. Se om han mister sin kølige let eller hvis han er i stand til at holde det sammen på trods af eventuelle negative omstændigheder. Det er de mennesker nærmeste og kæreste til hans hjerte, så hvis du har held med at gøre det i denne cirkel, vil du sandsynligvis blive behandlet ens.

Hvordan kan han behandle andre mennesker?

Lige så vigtigt som hvordan han behandler folk tæt på ham, er, hvordan han behandler folk, han måske aldrig ser igen. Er han den slags fyr, der forsøger at lysne deres dag, eller er han mere optaget af at træde på dem for at gøre sig se bedre?

For eksempel, når du er ude at spise, hvordan kan han behandle vente personale, eller hvis du tjekker ud i en butik, hvad er hans attitude mod teller? Er han venlig og medfølende (selv om der er nogle fejl), eller er han hurtig til at dømme og siger middelværdi og tankeløse ting?

Igen, vil dette give dig et fingerpeg om, hvad slags fyr, er han dybt nede. Vær opmærksom på sit sande ansigt nu, så er du ikke overrasket nede ad vejen, når han bruger dem på dig.

Er han et "i" eller "os" slags fyr?

Når han taler om ting, der klart omfatter dig, han taler normalt at bruge ordet "I" eller ordet "os"? Nu, måske bliver et par er ny og for tidligt til at være stærk nok til "os" terminologi så, hvis det er tilfældet, så være opmærksom på, hvordan han taler om tidligere forhold, eller endda nuværende ikke-intime relationer med andre mennesker. Er han altid ser for sig selv eller tager han andre mennesker i betragtning?

Hvis han er villig til at se på hans partner (dig) som en del af et hold, som han ønsker at være på, så vil han sandsynligvis behandle dig med værdighed og respekt. Han vil holde din lykke så vigtigt som sin egen, fordi han vil se dig som ligemænd. Jo mere han afbryder fra dig som et par, mindre engagerede han vil være at dit forhold.

Hvad er hans prioriteter?

Når han taler om de ting i sit liv, hvad rækkefølge han placerer dem i? Denne ene kan være mere svært at vælge ud, hvis du taler om en masse ting, så bare komme ud og spørge ham, om du ikke kan fortælle på din egen. Se hvad der er vigtigst, og hvad der er mindst vigtigt for ham.

Hvis han placerer arbejde, sociale arrangementer og fritidsinteresser over tid til familien, så er du sandsynligvis bare venter på ham til at bryde dit hjerte. Du kommer ikke til at være den første på hans liste, i virkeligheden, du er ikke engang kommer til at være i top fem. Det betyder, at han forventer, at du "forstå" når han gør alt, men tilbringe tid sammen med dig. Det er en anden måde ved du han er problemer.

Som en god ven engang sagde, "Du skal ikke gøre en anden en prioritet, når alt de gør du er en mulighed." Giv ham mere end han giver dig og du indstilling dig op for ingenting, men bitterhed og vrede - og et forhold, der ikke vil vare.

Hvad siger din intuition siger?

Nok af spørgsmålene om ham, hvad betyder din tarm fortæller dig om denne fyr? Er det advarer dig, at faren ligger forude, eller er det roligt og komfortable med alt, hvad du ser i ham?

Da kvinder, vi ofte gerne ignorere vores intuition. Vi ønsker ikke at lytte til vores indre stemme, der fortæller os, at noget kan være galt. Vi skubber disse advarsler tanker til side og fortsætte med at gå den vej, selv om vi føler, at noget ikke er rigtigt.

Intuition er ikke bare en tanke. Det er vores sind picking up på subtile signaler, som vi ikke er i stand til at registrere. For eksempel, hvis du spørger nogen et spørgsmål og du tror, ​​at de reagerede med en løgn du måske ikke har indset, at deres øjne hurtigt omdirigeret op og til venstre, når de reagerede. Dette er et bedrag cue, at dit sind er registreret, men det skete så hurtigt, du ikke klar over det endnu er sket.

Det betyder, at du skal begynde at stole på din intuition, fordi den er baseret på faktiske hændelser ikke blot tanker, der ikke kan bevises. Hvis han er at hæve nogle røde flag med dig, måske er det tid du hæve din hvide flag og overgivelse, før du får endnu mere involveret.

Der er ingen garantier, når det kommer til at blive involveret i et forhold. Selv om det starter godt, betyder det ikke, at en af ​​jer (eller begge af dig) ikke kommer til at ændre sig, og det kommer ikke til at være godt længere.

Men karaktertræk er rodfæstet i mennesker og sjældent ændres. Du kan ændre ham hårdt, men ikke tvinge det. Kig på hvem han er dybt ned, og du vil være i stand til at fortælle, om han er kvalitet eller en billig efterligning. Jo før du ved, jo bedre. Lær hvad mænd ønsker fra kvinder til at blive mere succes i dit kærlighedsliv.

Aktuelle artikler