Hvordan man får en fyr til at kunne lide dig

Nå, det er ikke meget hårdt! På ensomme nætter, ser du på dig telefon og spekulerer på, om det er brudt, eller hvis du virkelig upopulær. Du hader din mor, fordi hver gang telefonen ringer, du synes, det er en varm fyr beder dig ud, når det er faktisk din mor siger at hun bagte. Så du vil have en fyr til at kunne lide dig? Ikke svært, virkelig. Lad mig guide dig til din helt egen personlige bejler samling.

Hvordan man får en fyr til at kunne lide dig

Sigt lavt

Kom en fyr til at kunne lide dig kan være meget svært, hvis han er Brad Pitt. På den anden side, hvis han er den fed fyr, der arbejder på Starbucks og går til Star Wars konventioner der er meget få betingelser, du skal udfylde for at få ham til at lide dig. Det vigtigste, at du er en pige. Faktisk, at omkring dækker det! Så sigte lav. Den 60-årige bus boy, det 20-årige jomfru... Og meget snart, vil du danne din helt egen bejler hær, som du kan bruge til efter-fest rengøring eller tævede den fyr, der brød dit hjerte.

Men vent... Dette er ikke hvad jeg havde forventet fra denne artikel.

På mandag, har du sandsynligvis forvente at arbejde, right? Og er det noget at se frem til? NO. De bedste oplevelser i livet er dem, du ikke forventer. Når du forstår dette, vil en masse mænd lide dig. Vil han være en af ​​dem? Hvem ved. Men der er ingen magic-wand at få folk til at forelske sig i dig. Hvis du er forelsket, være taknemmelig, det er den bedste følelse på jorden.

Må ikke være bange

Men hvad nu hvis du kan lide ham, og du falder i kærlighed med ham, og han giver ikke en døjt? For én, du ikke være bange for afvisning. Et knust hjerte giver dig så mange muligheder! Alle Guns n Roses sange, du engang troede var patetisk og lamme vil pludselig give mening. Alle de dårlige mexicanske tv-shows, der bruges til at genere dig, vil pludselig være højdepunktet af dagen. Stanken af ​​alkoholikere i dit nabolag vil blive kendt som den vidunderlige duft af dine drikke venner! Alle vittigheder til side, er der noget virkelig vidunderligt om et knust hjerte, og det er ikke noget at være bange for.

Lad det være

Nyd turen. Mænd som kvinder, der lader tingene ske og ikke give det for meget troede. Ægte kærlighed vil eller ikke vil ske. Bare lad dit forhold vokse i, hvad det skal være - en vidunderlig venskab, et sandt romance, der varer evigt eller bare en ligegyldig sommer slynge. Være sexet, flirtende, smart eller bare skrøbelige, almindelig, gennemsnitlig, høje, korte, skinny - være, hvad du er. Lad ham som dig, ikke en pige, der foregiver at være noget andet lige, så han vil gerne have dig.

Nå, det er bare den måde, det er. Jeg er dybt ked af, at jeg har ingen quick fix for ham lide dig, men det er den måde, det er. Hvis det virkelig viser sig, ingen kan lide dig, hvilket jeg tvivler på, er du inviteret til at drikke med forfatteren af ​​artiklen, der deler dine problemer, og vil også overveje at dele en flaske whisky.

Aktuelle artikler