Hvordan til at elske en yngre fyr

Du har faldt i kærlighed med en yngre fyr? Hidtil alt er stor; sex, spænding, lange samtaler. Han fortæller dig at han elsker dig, at du gør ham færdig, og du har det på samme måde også. Denne maj-december forholdet imidlertid bekymrer dig nu og da, hvor længe vil det vare, vil han møde nogen yngre og forlade dig? At elske og holde en yngre fyr, her er 5 ting, du bør være opmærksom på.

Hvordan til at elske en yngre fyr

1.. Vær selvsikker

Yngre fyre forelsker sig i ældre kvinder for det meste på grund af deres modenhed og selvtillid. Ældre kvinder, i modsætning til de yngre, tilfreds er med sig selv, deres liv, udseende, karriere, som er en sand magnet. Takket være dette, er de meget mere afslappet i relationer. Lad jalousi og usikkerhed til de trængende yngre kvinder, og det er præcis, hvad der har drevet din mand væk fra dem.

2.. Forblive uafhængige

Du har haft et liv før du har mødt ham, ikke? Gå ikke glip af fredag ​​nats pigens pokerspil bare fordi han ønskede at tilbringe aftenen sammen. At bo hans objekt af interesse fremme dine hobbyer, talenter og alle de ting, du gør i fritiden. Vis ham, at du har brug for ham, og at han indtager en betydelig plads i dit liv, men holde et slør af mystik, den tid til dig selv er helligt. Han vil elske og beundre dig endnu mere for din uafhængighed.

3.. Gør aldersforskellen arbejde for dig

Under liv og forholdet erfaring er din største fordel. Vide, hvad mænd kan lide, og hvordan at behage dem gør dig til en ønskelig partner i og ud af soveværelset. Passion, plus evnen til at lede en meningsfuld samtale om emner ud over parterne osv ser ud, hvad yngre fyre finder uimodståelig. Det er en blanding af positiv attitude, modenhed, åbenhed og frihed, som de føler, omkring dig, der gør dig speciel.

4.. Være sexet

Pas på dit udseende. Overvej nogle mindre ændringer i din frisure, tøj og make up - ikke på grund af ham, men fordi det vil gøre du føler dig sexet og tilfreds. Der er ingen grund til at konkurrere med unge piger og kopiere dem - den sidste ting du ønsker, er at se latterligt. Juster modetrends til din unikke stil - et par gode jeans eller et par højdepunkter i dit hår vil opfriske dit look.

5.. Behandle ham lige

Aldrig, men aldrig nedladende ham og opfører sig som om du er hans mor. Da han beder om råd eller en udtalelse være afslappet og udtrykke din synspunkt, men undgå I-vide bedre - holdning med alle midler. Dette er især vigtigt, hvis du har en succesfuld karriere, mens han stadig er på vej op af stigen for professionel anerkendelse.

Sjælden er de mænd, der føler sig godt tilpas ved siden af ​​en kvinde, der har opnået mere end dem, især når det kommer til karriere og penge. Bekæmpe trangen til at betale hver regningen i restauranten eller til at give ham ting, han ikke har råd til-hans reaktion kan være ganske modsatte af, hvad du ville.

Værne om hvert øjeblik af dit forhold og ikke være bange for at være dig selv. Efter alt, er det dig, han er forelsket i, og at være tro mod dig selv er, hvad der vil hjælpe dig med at holde ham.

Aktuelle artikler