Hvordan til at imponere en fyr

Du kan virkelig godt lide ham, men han har en masse piger efter ham. Du ønsker ikke at være blot endnu en af ​​de piger - du vil imponere ham, så at han aldrig har øjne for nogen af ​​de piger, der jager ham hele tiden. Du ønsker at være noget andet - noget særligt, noget han aldrig vil glemme. Det er ikke let, men det er gennemførligt. Læs vores tips, der altid virker, når du ønsker at imponere en fyr, og det vil sløre hans vision for alt men du.

Hvordan til at imponere en fyr

Opfører sig som en dame

Må ikke jage ham, er det meningsløst. Han ønsker ikke et groupie, han ønsker en dame. Så - let på stalking! På den anden side, kan finde ud af om hans sympatier, smag og aktiviteter. Der må være noget, du kan begge lide - lad ham vide. Måske har du både taler spansk? Har en samtale på spansk, da! Måske har du begge deler passion for musik? Spil en guitar til en fest. Mulighederne er enorme. Der er bestemt en måde, hvorpå du kan trække hans opmærksomhed. Alligevel skal du ikke forsøge alt for hårdt. Det vil ikke få dig overalt, men til Desperate Town.

Være en god gal

Glemme "Wonder Bra" taktik. Sætte det hele derude vil ikke få dig overalt, og sex er ikke meget imponerende i disse dage. Sove med en fyr er egentlig ikke en garanti han vil forelske sig i dig - han havde haft sex før, vil han have sex efter dig. Sex er ikke imponerende længere. Siger ikke, du skal være en nonne - søvn med ham, når du har lyst, men ikke sove med ham, bare så han vil gerne have dig. Det er halt, allerede set og meget, meget, meget trist. En pige, der har selvrespekt, på den anden side er meget imponerende.

Være en kammerat

Må ikke handle som en Cosmo-bitch, undskyld mit franske. Og Cosmo-Bitch, undskyld mit franske igen, er en pige, der læser en taktik om, hvordan man får en fyr til at falde for hende. Der er baseret på dårlig pop psykologi og giver råd som "behandle ham til et blow job, hvis han er god" eller "gøre ham sex-berøvet, hvis han har været dårlige".

En pige, der allerede ved, hvad hun vil have på, siger eller gør på deres næste dato. På den anden side er en Pal Girl en pige, der vil lytte til en fyr, tilbringe tid sammen med ham, sove med ham, når hun har lyst, og vil ikke sende sine følelser til en Cosmo pop quiz. Hvis det er rigtigt, hun ikke har brug for en quiz til at fortælle hende det, og hvis han elsker hende tilbage det kommer til at være, fordi hun er den rigtige for ham, ikke fordi hun fulgte Cosmo s tips om, hvordan at manipulere ham til at elske dig. En ikke-beregnende, kærlig pige er virkelig imponerende i disse dage.

Alle er enestående. Det er ikke et plus eller et minus - det er den måde, det er. Lade tingene være den måde, livet vil have dem til at være, er ofte den bedste måde at imponere ham og altid den bedste måde at blive imponeret af selve livet. Sommetider livets planer er måde bedre end hvad vi planlagt for os selv.

Aktuelle artikler