Hvorfor kan jeg ikke få en kæreste? - Løse mysteriet

Hvis du ofte fange dig selv ser dine heldigvis taget venner og spekulerer på, hvorfor gør jeg ikke have det - her er til dig! Der kan kun være en håndfuld grunde, du har siddet fast i landet singler siden for evigt, og vi hjælper dig med at arbejde gennem dem alle!

Hvorfor kan jeg ikke få en kæreste? og # 8211; løse mysteriet

Før vi begynder selv, der er én ting alle bør kende og tro på uanset hvor ned ting er - det eneste at holde du single er DIG. Og jeg absolut ikke betyde, at du som i dit udseende eller noget overfladisk måde. Jeg mener dine uløste personlige problemer, usikkerhed og din psyke i almindelighed.

Nu er dette måske ikke virke som meget af en trøst lige nu, men du skal først give slip på denne negative jeg-bare-ikke-gode-nok-for-kærlighed tænkning, for virkelig at løse problemet (ikke at det endda nødvendigt at blive kaldt et problem, men hvad).

Hvis du virkelig ønsker at løse, hvad problemer du måtte have med relationer spørg dig selv følgende spørgsmål og synes virkelig hårdt!

Er du selv klar til en forpligtelse?

At være i et forhold, specielt en alvorlig en, er blandt andet en reel vilje. Før let at træde ind i en, du skal være helt sikker på, om du er klar til at aflevere en stor del af din dag, liv, tanker og følelser til nogen.

Det hele kan virke fantastisk og nemt, når du ser din ven med hendes mand at blive alt skødesløs og glad, og det kan gøre dig ønsker det samme - men det er ikke alle der er til det.

Ubevidst, er du sikkert klar over, at det tager en masse kompromis og arbejde for at trække igennem, når det kommer til parforhold. Måske, er du ikke på dette sted endnu. Og det er virkelig helt fint. Må ikke være på udkig efter en fyr bare fordi du ikke har et. Lær at genkende det øjeblik, hvor du rent faktisk ønsker en kæreste.

Er du stadig hængt op på en person fra din fortid?

Ligegyldigt hvor meget du prøver at skjule det, vil du ikke være i stand til at maskere sig alle disse følelser, hvis de er stadig eksisterende. Selv hvis du er aktivt dating - chancer er du vil ikke blive en succes. Mænd kan samle op på disse ting. Alle kan i virkeligheden.

Jeg husker virkelig ønsker at være i denne douchebag et par år tilbage, og dybest set overtale mig selv, jeg gør godt. Jeg troede virkelig det efter et stykke tid.

Problemet var - min overtalelse ikke rigtig arbejde så godt på andre. Viste sig alle vidste jeg var ikke rigtig gøre så stor, som jeg sagde, jeg var.

Lektion lærte - hvis du stadig på lossepladser om noget (nogen) ikke presse dig selv, indtil du er faktisk klar til at gå videre til den næste.

Er du skyldig i selv-sabotage?

Igen taler af personlig erfaring her, så lyt op. Hvis du har været såret, snydt på og bange af nogle forhold ting i fortiden, kunne det have forladt dig usikker, bevogtet, pessimistisk, og ude af stand til at stole på nogen nye.

Jeg personligt gik gennem en hel periode med faktisk at gøre op grunde til ikke at gå på anden datoer. Også, jeg var meget i forudse en dim fremtid efter få timer at tale med en fyr og slutter med det samme for at redde mig selv besværet.

Er du blevet overfladisk?

At være for kræsen og faktisk vender ned datoer og fremskridt, bare fordi du ikke kan lide albuerne er afgjort gør det sværere for dig at få en kæreste.

Nu, jeg siger ikke, du skal gå ud med fyre, du absolut ikke finder attraktive eller interessant bare at dine odds. Jeg siger folk skal have en chance. Måske fyr med sjove frisure er faktisk ret interessant og sjovt, som du ville vide, hvis du gav ham en chance.

Er du blevet utålelige?

Fyrene kan få øje på en klæbende, trængende, desperate kvinde fra et par kilometer væk. Piger kan drive ud til at være på denne måde efter nogle dårlige erfaringer. Så hvis dine handlinger skrige på ham, at du er ved at dø for at være i et forhold, han kan blive skræmt væk. Må ikke ødelægge dine chancer med en fyr ved at forsøge at gå for hurtigt og forsøger at binde ham ned!

Er du skræmmende?

Nogle fyre er bare intimideret af smukke, succesfulde kvinder. Se hvordan jeg har faktisk ingen undskyldning for disse fyre, bortset fra det faktum at de er naturligvis ikke godt med deres eget udseende og / eller resultater, alle hvad jeg virkelig kan fortælle dig er - som har behov 'em? Selvfølgelig du har brug for en mand, der ved, hvem han er, og hvem der kan håndtere en pige som dig!

Aktuelle artikler