Hvorfor skal du genoverveje snyd

Jeg sjældent snyde. Der er kun få grunde til. Ene er, at sjældent jeg er i et forhold. Den anden er, at min længste forhold var en åben én.

Hvorfor skal du genoverveje snyd

De ting jeg frygter mest, er at foregive, at man ikke og ville ikke kunne gøre det nogensinde, men du kender det andet du siger, at du siger en totalt løgn.

Og de levede lykkeligt... indtil

I et par uger min ven skal giftes. Hans kone-til-være, siger hun ville forlade ham den anden han ville kysse en anden pige. Jeg kom til at vide, at han mere end kysset en anden pige. Ikke på én gang. Stort set hver gang hun er væk, han kender, hvem de skal ringe til. Selv når hans pige er omkring han kunne tage lidt tid væk fra arbejde og stoppe ved en anden pige sted.

På et tidspunkt jeg sætter på min FB væg - Hvis du vidste, hvor din mand-til-være arbejder efter lukketid, ville du stadig giftes med ham? Så jeg markere posten som kun synlige for mig.

Jeg vidste, at det ville tage et sekund for at forhindre, at ægteskabet sker. Men jeg havde ikke lyst til at spille gud. Det er ikke mig at afgøre deres skæbne.

Min vej er den rigtige måde

En anden pige bor med en fyr i 4 år. Han er for godt, siger hun. Men for godt er ikke nok for hende. Hun har brug for mere. Det er klart, hun har brug for nogle ikke alt for gode. Hun har brug for nogle andre, hun kan være dårligt med.

Hun er sikker på hendes fyr ville aldrig snyde på hende. Faktisk mener hun, at alle mand ville snyde, bare ikke hendes Leo.

Men hendes Leo mener også, at hun ikke ville snyde ham. Og hun gør. Hun gør det ofte. Hun bare gør sikker på, at han ikke finde ud af.

Den anden dag, hun fortæller mig om en fyr: han er ikke et godt menneske. Han snyd på hans pige.

Jeg tror ikke, at hun er den ene til at sige. Men hun forklarer, at hun gør det på en smart måde. Hun gør det bag hans ryg. Den anden fyr gør det foran hans pige.
Det er, hvor hende og mine idé rimelig forskellige.

Hvis du er åben omkring din færden du ikke er en snyder. Snyd betyder at gøre det modsatte af, hvad du forventes at gøre. Men ikke kun forventet, modsatte af, hvad du sagde, du ville gøre.

Min begrundelse er gyldig grund

Den anden fyr har hans pige gravid, og han rejser for at besøge familie og langs vejen til at have en affære. Og årsagen er? Da jeg mødte dem, jeg troede, de var den sødeste par. Men parret har mødt i folkeskolen og regnede de manglede noget. Nu besluttede han at gøre det op for den tabte tid.

En anden af ​​mine venner mener sig fuldt trofaste men hun havde 3 lange år affære. Hun siger, at hun gjorde det bare, fordi hendes mand næppe nogensinde ønsket sex med hende. Hun er stadig sikker på, at han aldrig ville snyde på hende. Hun er også sikker på, at han aldrig ville tjekke op på hendes telefon, men hun aldrig nogensinde forladt nogen besked på det.

Hun har ikke engang tilstået hendes bedste ven. Hun ønskede ikke nogen til at give sin mand en underlig look. Jeg kom til at vide, fordi jeg har ingen forbindelser til sin mand. Og jeg holder hemmeligheder. Jeg aldrig fortælle historier ved hjælp af rigtige navne. Jeg bare bruge dem som eksempel, når jeg skriver mine historier, og håber, de vil blive bestsellere.

En anden pige er i en meget kærligt forhold, men sex er ikke går godt. Han har ikke en stærk seksualdrift. Da hun er mere end et årti med den fyr, jeg siger, at hun ikke er så seksuelt skrive enten. Stadig til tider tænker hun, at have god sex ikke ville være en dårlig idé. Da ideen var ved at blive indså hun regnede hurtigt, at hun ikke er virkelig en snyd type. Hun er heller ikke op til at forlade, hvad hun allerede har bedre sex.

Skal jeg nævne, at hun er 100% sikker på, at hendes mand aldrig ville snyde? Og han mener også, at hun ikke kunne gøre det. Ja, det er sandt, at hun ikke kunne gøre det ofte. Hun kan ikke lide at gøre det. Og alligevel er det sket. Og det er sket mere end én gang.

Har din kage og spise det også

Jeg er seksuelt eksplicit pige. Jeg har nogle farverige historie. Jeg møder næsten jomfru fyr, der fortæller mig, at han ville aldrig nogensinde snyde.

I slutningen, fortæller han mig, du kender det skete en gang. Så jeg kommer til at tænke... sjovt hvordan den eneste angiveligt god fyr jeg nogensinde har dateret fortæller mig noget lignende. Kan det være, at mine dårlige fyre var bedre eller de var bare bedre til at holde deres kæft?

Efter alle stille spørgsmål som ville du snyder, lyver du og en sådan er helt meningsløst. Liar vil ikke fortælle dig, jeg lyver. Spillere kan joke og sige måske jeg gør. Og alligevel vil du ikke vide, om det er en joke eller virkelighed.

Der er millioner grunde, hvorfor folk snyde. Der er for mange mennesker, snyd, at jeg tror, ​​at hele ideen om den frygtelige forræderi bør genovervejes. Der er selvfølgelig noget, der kommer naturligt til (nogle) mennesker, som samfundet ønsker dem at skjule. Det er det samme som at have et smil i det offentlige, der betyder ikke, at du er tilfreds. Det er det samme som at være venlig, selvom du måske ikke bekymre sig om nogen. Det er det samme som at spørge, hvordan er du, når du ikke virkelig ønsker at vide.

At oplyse det klart jeg 100% mod snyd. Hvis du ikke kan følge op monogami, vil jeg foreslå ikke at forpligte sig til det. Du kan vælge en af ​​de mange sorter af polyamory.

Aktuelle artikler