Ting, som de aldrig vil fortælle dig om ægteskab

Blive gift er en af ​​de mest spændende ting, der kan ske for en kvinde. Men mens alle vil fortælle dig alle de gode ting, der kommer med gift liv, er der nogle ting, som de aldrig vil fortælle dig om ægteskab. Og de fleste af dem vil gøre dig spekulerer på, om at blive gift var en god idé i første omgang.

Ting, som de aldrig vil fortælle dig om ægteskab

At være i et ægteskab er som at få et nyt job, at blive gravid eller har en baby. Alle er glade for dig, og du er også, fordi det er en god ting. På samme måde kommer gift liv med en masse ubehagelige ting, der vil gøre dig tvivl om, hvad du har tilmeldt dig. For at hjælpe dig med at forberede de overraskelser af gift liv, her er nogle af de mest ubehagelige overraskelser, at ægteskabet har i vente for dig.

1.. Ægteskabet har ingen regler

Den mest logiske måde at afslutte et bryllup ceremoni ville være at aflevere et ægteskab manual til par. Selvfølgelig har talrige bøger forsøgt at komme op med, hvad de hævder at være bedste praksis for ægteskaber men kun få mennesker nogensinde har haft deres ægteskaber gemt af eller tilskrevet succes for deres ægteskab til at læse en bog på ægteskab.

Grunden et ægteskab manual kan ikke foretages, fordi individer er forskellige, og så er par. To ægteskaber både kan blive en succes, og alligevel deres succes vil være baseret på meget forskellige elementer. På samme måde er der ikke to dårlige ægteskaber ens.

Som et resultat, hvordan du gør dit ægteskab succes er baseret på de to af jer gør, hvad der virker bedst for dig baseret på dine unikke behov og personligheder. Find de egenskaber, holde lære om hinanden og holde imødekommende hinanden baseret på disse unikke elementer. Gør livet let for jer ved at ændre hvad der kan ændres og tilpasse til, hvad der ikke kan ændres.

Kort sagt, hvis der nogensinde skulle være et ægteskab manual, der kunne arbejde for alle ville det lyde sådan her: Regn det ud for dig selv som du går sammen. Nyd dine glade dage og samle dig op når du falder. Hold læring. Hold dig i bevægelse.

2.. Ægteskab er hårdt arbejde uden ferier

Ægteskab er meget anderledes fra, hvad du forestiller dig, at det er, når du er dating eller forberedelse til brylluppet. I løbet af denne tid, alt hvad du ser, er kærlighed og lyksalighed.

I det virkelige liv, selv giftes er ikke forskellig fra at starte en virksomhed eller starte arbejde på et nyt værk sted. Uanset om du bo der for et par måneder, et par år eller arbejde indtil du går på pension, vil dit arbejde defineres af happenings i hver og hver dag der går. Disse vil omfatte de dårlige dage, hvor du næsten fratrådt, eller når din virksomhed blev næsten lukket ned efter skattevæsenet nedstammer på dine lokaler. Eller at lykkelig dag, når du har modtaget en pris for at være ansat i året. Der vil også være masser af glatte, begivenhedsløs dage også. Tilsammen er alle disse dage er, hvad der vil definere din tid på dit job eller din virksomhed.

Ægteskab fungerer på samme måde. Der vil være dårlige tidspunkter, hvor du får brug for hver ounce af din styrke bare for at gøre det gennem dagen. Ting som en sygdom eller en ulykke i familien, en fraskilt søster, som har brug for husly, da hun forsøger at finde sine fødder, bliver din mand afskediget, vil alle disse besøger dit ægteskab uden nogen advarsel. Og nogle gange, lige når du tror dine problemer er bag dig, vil noget andet dukker op, igen. Der vil være dage som dem.

Og så vil der være glade dage, som når du er vært for en cocktail middag med din familie og venner fejrer din mands forfremmelse eller rekordoverskud for den virksomhed, du startede fra din kælder. Der vil være store dage med ferie, hvor alt vil gå perfekt.

Dårlige dage og gode dage, vil du have begge dele. Men, god eller dårlig, vil hver dag skal gennemarbejdes, behandlet som det kommer. De ting at huske er, at der vil være kontinuerlig, ubarmhjertige arbejde med ingen chance for dig at tage en pause. Et ægteskab er en levende ting, og du kan ikke slukke for det for et øjeblik bare så du kan tage en pause.

3.. Du gifte sig med sin hele stammen

Husk, at relative af jeres, der kan lide at vise op på din hoveddør lige når du er ved at glide ind i din seng og har selv en rolig søndag, eftermiddag? Nå, din mand har dem, også. Faktisk har han en hel del. Og når du gifte sig med ham, de alle kommer sammen. Det er en pakkeløsning.

I kraft af at gifte din mand, vil du automatisk arver et nyt sæt af pårørende. Du vil være sammen med dem ved bryllupper, ved begravelser og selv under ferie. En eller anden måde, vil der altid være én, hvis job vil være at gnide dig den forkerte vej - det addict søster hans, som vil blive klemme fra din pung hver gang hun dukker op, ubuden, til jul frokost, en mor-in-law, der tænker hans søn fortjener bedre madlavning og vil benytte enhver lejlighed til at udsende sin stilling, når dine venner kommer på besøg.

Den gode nyhed er dog, at lykke er et valg kun du kan gøre. Du kan enten vælge at kæmpe din mand ved at forsøge at presse ham til at forbyde sin onkel John fra at besøge hver søndag eftermiddag, som kun vil give dig mere sorg, fordi det ikke går ske. Eller du kan vælge at tage det hele i din skridtlængde ved at ignorere den skøre svigerforældre, nyder i stedet de gode ting, livet bringer dig hver eneste dag. Du må ikke være i stand til at styre din situation. Men du kan vælge, hvordan du reagerer på hvad der sker med dig og omkring dig. Det er dit opkald til at gøre.

4.. Du kender ham ikke så godt

Du har sandsynligvis vil gifte eller har giftet sig med en fyr, fordi du tror, ​​du kender ham så godt. Ked af at bryde den til dig, men det kan aldrig være sandt. Der er ingen, der kender nogen, godt.

Når du begynder at leve sammen, vil du opdage ting om din kammerat, som du ikke kender. Du har måske en ganske god idé om, hvordan han vil reagere på bestemte ting eller fold sit undertøj, men der vil altid være noget nyt at du vil opdage om ham, der vil overraske dig. Og flere år senere, vil du stadig være opdage ting om din kammerat. Nogle så indlysende, du vil blive overrasket over du gik glip af dem alle disse år.

For eksempel blev én mand overrasket over at opdage, at der efter ti år i ægteskab, hans kone ikke kan ånde, mens kysse. Han havde observeret, at hun ville bryde ud og kigge væk, når de havde en lang, passioneret kys. Alle de år, han aldrig gidet at spørge, hvorfor indtil en søndag eftermiddag under en intim tid i køkkenet. Den moralske af historien? Du kan stadig være at have lange, lidenskabelige kys, selv efter ti år af ægteskabet!

På et mere seriøst, hvis det er nogen trøst du ikke kender dig selv, at godt, enten. Under de rette omstændigheder, vil du blive overrasket over de ting, du vil opdage du er i stand til at gøre. En eller anden måde, vil ægteskabet give dig masser af disse situationer. Det er, når du vil blive overrasket over at opdage, hvor vred du kan få på en person, eller hvor langt jaloux raseri kan drive dig.

5.. Du vil falde ud af kærlighed

Dette burde have været det første punkt, men det var vigtigt at have læse alle de andre, først. At narkotika-lignende effekt, du føler i dit hjerte kaldes kærlighed? Det sidste ende går væk efter et par måneder eller deromkring.

Det følelsesmæssige sensation vi kalder kærlighed er faktisk en biologisk reaktion forårsaget af et hormon, og som tiden går, begynder at bære off. Så til sidst vil du ædru op og begynde at føle normal igen. Det er grunden til dating par opfordres til dato længere eller kender hinanden bedre, før giftes. Ellers beslutter at blive gift inden for blot en kort tid for frieri er normalt en beslutning, der er lavet under indflydelse af kærlighed hormoner.

Så hvad sker der, når du falder ud af kærlighed? De fleste dating par bryde op, så snart de opdager, at de ikke længere føler den måde, du brugte til at føle for hinanden. I et ægteskab, er der imidlertid ikke en sådan glæde. Du kan ikke gå væk fra et ægteskab, bare fordi du ikke længere føler begejstrede din partner.

I stedet kan du begynde at leve, du begynder at gøre brug af de ting, der gør dig kompatible og komplimenterer hinanden, hvad det så end måtte være. For dem, der har formået at opbygge et stærkt venskab løbet af deres tid hormon-induceret spænding, vil deres forhold trives. Ellers kan du begynde at arbejde på at opbygge at venskab fra bunden for det er, hvad der vil holde dig sammen.

6.. Din bryllupsdag tvivl bo hos dig

Du kender den følelse, du havde på din bryllupsdag, om du var at gøre det rigtige eller ej? Nå disse spørgsmål aldrig helt, gå væk.

Du vil blive spørgsmålstegn din beslutning om at blive gift, hver gang han gør noget, du ikke kan lide. Sandheden er, at du skulle føle på samme måde og stille de samme spørgsmål, uanset hvem man skulle giftes med. Grunden til det er, at mænd er mennesker, ikke engle. De laver fejl ligesom alle andre.

Og du er ikke den eneste, der vil opleve sådanne følelser, enten. De fleste mennesker, der har opholdt sig i vellykkede ægteskaber har haft de samme tanker hjemsøge dem, hver gang ting syntes at være at gå den forkerte vej. Men disse er alle passerer øjeblikke. Ligesom alle de dårlige tider og de gode tider for ægteskab, kommer disse følelser og gå. Alt du skal gøre er at holde gå, holde kursen.

Disse er blot nogle af de spørgsmål, som du vil komme på tværs i dig ægteskabet, som ingen andre vil fortælle dig om. Den nederste linje er, at mens disse spørgsmål har ført til skilsmisser i nogle tilfælde, er det vigtigt at bemærke, at de, der har opholdt sig kurset har været igennem de samme emner og overlevede. Ingen nogensinde døde på grund af disse spørgsmål. Du også vil overleve.

Aktuelle artikler