Top 3 yndlings mænd magasiner til at overraske ham med

Det er ikke bare kvinder, der gerne magasiner, mænd kan lide dem også. Selvfølgelig, vi ikke normalt gerne de samme magasiner, men stadig en af ​​de seje måder at overraske din mand og gøre ham lykkelig, er at få ham hans foretrukne magasin. Tjek top 3.

Top 3 yndlings mænd magasiner til at overraske ham med

1.. Playboy

99% af fyrene elsker det. Nogle hævder at købe det til at læse artiklerne, nogle åbent indrømmer de køber det for at se på billederne. Hvis din mand ikke er en del af, at 1% af de fyre, der ikke kan lide Playboy, vil han helt sikkert være glad og overrasket over at få en fra dig.

Du bør ikke betragte pigerne på billederne din konkurrence. Din mand bare kan lide at se på dem, på samme måde, du kan lide at se på smukke fyre. Det er ikke som du vil have din mand til at være som en af ​​dem, elsker dig ham bare den måde, han er. Nå, gæt hvad? Han elsker også dig, og han ikke sammenligne dig til de piger i Playboy.

For at komme tilbage om emnet nu - får din mand det seneste nummer af Playboy. Dette er ikke kun viser, at du er åben og villig til at acceptere det faktum, at kigge på smukke kroppe ikke er snyd, det viser også, at du interesserer dig for din mand. Så sorteper op og gøre det - overraske din mand med den nyeste Playboy problem. Hvem ved, måske du endda få nogle ideer til at krydre dit kærlighedsliv.

2.. Mandeblade

Nu, dette er lidt tricky, at købe Playboy, som du kan næsten aldrig gå galt. Når det kommer til at købe en mænds magasin for din mand, der er et par ting, du skal være opmærksom på.

Først og fremmest - sørg for at din mand er faktisk i mandeblade. Hvis du aldrig har set en rundt i huset eller i browseren web historie, er, at stort set et tegn på, at han ikke er rigtig interesseret i dem. Men hvis du er sikker på, at han er interesseret, er den nemmeste måde at gå om det er at købe ham det seneste nummer af tidsskriftet han normalt køber til sig selv.

På den anden side ville det være en langt større overraskelse, hvis du kunne behandle ham med en ny type magasin. Har nogle internet forskning og finde ud af, hvilke mandeblad ville være det bedste valg for din mand. Der er virkelig meget at vælge imellem, og du vil helt sikkert finde en, der vil gøre ham lykkelig.

3.. Specialized magasin

Din mand skal have en hobby, han kan lide. Næsten helt sikkert skal der være et blad om det. Vil du gøre din mand lykkelig - få ham en specialiseret magasin om hans foretrukne hobby.

Der er virkelig en overflod af specialiserede magasiner at vælge imellem: fra musik og fiskeri til videnskab og teknik. Vælg en, der passer din mand det bedste og få det for ham. Endnu bedre - købe et års abonnement til din mand foretrukne magasin. Tro mig, det vil gøre ham meget glad. Det er den perfekte måde at vise din mand, at du holder om ham, og om de ting, han kan lide.

Opkøb magasiner for din mand er en af ​​de små ting, der betyder en masse. Ligesom du kan lide det, når han kommer tilbage fra arbejde bærer en blomst til dig for nogen særlig grund, vil han sikkert gerne være pænt overrasket af dig. Kom ham hans foretrukne magasin vil gøre ham rigtig glad.

Aktuelle artikler