Top 5 komplimenter enhver kvinde elsker at høre

Komplimenter kan være miraclous for jeres forhold. Bare et par ord af påskønnelse, hvis nævnte under de rette omstændigheder kan let vende et argument i din foretrukne make up ritual.

Top 5 komplimenter enhver kvinde elsker at høre

Fyrene kan generelt tager det op et hak ved at anvende et par enkle regler for at komplimentere en kvinde. De grundlæggende regler for at give en god kompliment er rigtige timing, der udtrykker støtte og ærlighed. Men der er komplimenter, ingen pige kan modstå. Dette er vores udvalg af top 5 komplimenter enhver kvinde elsker at høre:

1.. Du er perfekt

Den "bare den måde, du er" del er underforstået her. Disse tidløse ord vist sig at arbejde, hver gang, er, at det budskab, de sender det væsentlige er sandt. Ingen er perfekt, men når nogen fortæller dig, at du er, chancerne er de anvendt en af ​​de førnævnte simple regler - de er ærlige.

2.. Du ser godt ud

Komplimenterede hendes udseende er altid den rigtige vej at gå - en øjeblikkelig tillid booster på blot et par enkle ord. Fyre ikke engang at sige noget. De kan bare se på hende på en måde, der tydeligt viser, at de kan lide hvad de ser.

Høre noget fra "hey baby, du ser hot" til "du ser så... Jeg er målløs" vil gøre enhver kvinde føler sig bedre i en simpel øjeblik.

3.. Jeg er så stolt af dig

Kvinder har mål i livet. De elsker at have en mand ved deres side, som vil støtte dem i enhver forstand af ordet. Når vi udrette noget, de ting vi absolut elsker at høre, er, at vores elskede er stolt af os.

4.. Du er fantastisk i sengen

Hun føler sig som en gudinde, da hun hører disse ord. Ikke blot vil dette gøre hende føle sig mere trygge i sækken, men hun vil blive begejstret for at lære, at hun ved, hvordan man tilfredsstille manden. Enhver kvinde kan lide hende, at hendes partner værdsætter al den indsats, hun er at sætte ind krydre tingene i soveværelset.

5.. Du vil gøre en stor mom

Selv hvis hun ikke ønsker børn i øjeblikket, enhver kvinde kan lide at høre, at hun har potentiale, når det kommer til forældrerollen. Dette betyder ikke nødvendigvis, at hendes partner tænker på at gøre babyer med hende, men det faktum, at han ser alle de kvaliteter en kvinde skal have for at gøre en god mor en dag i hende, er meget mere end bare søde Nothings.

Hvad er det smukkeste kompliment, du nogensinde har fået? Del den kærlighed! Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor. Hvis der er nogen fyre læse dem, kan de få en idé eller to på at komplimentere deres elskede ordentligt.

Aktuelle artikler