Vil han smider din gave i skraldespanden?

Vælge en gave til nogen, kan til tider virke som en afskyelig opgave. Jeg er sikker på en masse af jer kan huske, at nedslående øjeblik, hvor du står i en travl indkøbscenter og gad vide hvor at starte din søgning.

Vil han smider din gave i skraldespanden?

Tanker og erindringer er væddeløb gennem dit sind, mens du arbejder hårdt forsøger at komme op med noget nyt og interessant, mens på samme tid, du vælger en'' plan B'' løsning, hvor du bare få ham nogle generiske gave, han vil glemme i en uge.

At finde den rette gave er i virkeligheden en proces svarende til alkymi. Men, kan minde om de rigtige ting udglatte denne proces. Her er flere råd, der kan hjælpe dig med at finde unikke gaver til ham.

Din gave bør ikke være om dig, men om ham, glem ikke, at

Kvinder normalt forsøger svært at tænke på en idé, der er helt friske. Når de tænker på, hvad for at få, de stræber efter at'' aldrig er set før'' følelse, de forsøger at producere i deres mand. Det er godt at være original, men det er ikke altid nødvendigt. Stol på din mavefornemmelse og din viden om din kæreste. Hvis du ved, han kan lide bøger, en masse gange, der kan være netop det, han ønsker. Det betyder ikke noget, hvis du fik ham det samme året før. Hvis du ved, at han vil nyde det, få det.

Tvinger forandringer ved at give eksotiske gaver kan ses som din indirekte måde at sige at han skulle måske prøve at være nogen anderledes. Husk, at din gave skal være om ham, ikke om dig.

Hvis du ønsker at ændre ham med din gave, få noget, der matcher begge hans behov og ønsker

Brug alle detaljer du ved om ham, når du skal beslutte, hvad at få ham, men har i tankerne disse to særlige omstændigheder - de ting, han har brug for i modsætning de ting, han ønsker. Din opgave er at sammensmelte de to så godt du kan.

Måske han har brug for at komme i form, men han kan lide at spille AD & D med sine venner, drikke øl og spise snacks. Ideel gave til denne mand ville være et sæt håndvægte eller andet fitnessudstyr dekoreret med fantasy motiver som nisser, paladins og dværge. I dette tilfælde, er du forsøger at ændre sine vaner og forbedre sin livsstil, men du gør dette åbent med en sund sans for humor.

Han vil helt sikkert værdsat det.

Nogle gaver er usynlige

Dette kan virke som en kliché, men gør noget særligt for din mand en masse gange kan være den bedste gave. Og jeg mener ikke at gå ud til en middag! Vær kreativ og fantasifuld, og tro dit instinkt om hans personlighed. Mit råd er at forkæle ham gennem en overraskelse - gøre noget, du normalt ikke gøre, eller noget helt tilfældigt, som at besøge en spøgelsesby, vælge en picnic spot ved at kaste en dartpil på et kort eller noget andet, du kan tænke på. Formålet med denne form for'' gave'' er at vække ham fra hans normale rutine, ikke bare at give ham noget, han jævnligt nyder.

På kvinde, jeg har mødt hvert år fik hendes mand det samme: en mystisk seddel med en flok spor. Hans opgave var at finde ud af hvad disse spor betød, optrævle dem, følg anvisningerne, opdage nye spor og til sidst finde en motel-adresse og en plads nøgle. I det rum, ventede hun på ham, nøgen, sammen med den mest interessante del af hendes fødselsdag gave.

Husk disse råd, prøv at tænke som denne kvinde, være åben for nye ideer, og du vil helt sikkert finde store og unikke gaver til ham.

Aktuelle artikler