10 anger management ideer til forældre

Alle forældre sommetider taber det helt på grund af børnene. Deres handlinger og beslutninger kan virkelig komme til dig og gøre du mister dit greb. Prøv ikke at miste det næste gang. Prøv disse 10 anger management ideer.

10 anger management ideer til forældre

Ok, forestille sig en situation, hvor dit barn har gjort noget, der virkelig gjorde dig vred. Her er, hvad du behøver at gøre ved det - trin for trin.

1.. Tag det roligt

Ligegyldigt hvor vred du er, før du gør noget ved den situation, du har brug for at falde til ro. Langer ud foran dine børn kan efterlade nogle alvorlige ar, psykolog siger, så prøv dit bedste for at undgå dette.

2.. Breathe

Den bedste måde at berolige er at tage 10 dybe vejrtrækninger. Hvis du har brug for, at komme ud af værelset, gå på toilettet eller dit soveværelse og bare trække vejret, indtil du roligt ned. Scream i en pude, hvis du vil, men ikke forsøger at bilægge enhver situation med dit barn, mens du er vred.

3.. Må ikke råbe

Må ikke under nogen omstændigheder råbe på dit barn. Ligegyldigt hvad dit barn har gjort, vil råben får du ingen steder, undtagen mod at blive endnu vredere. Hvis du er virkelig pissed, send dit barn til deres værelse og fortælle dem, at du ville tale om det senere. Træk vejret, meditere, rengøre, gøre, hvad beroliger dig ned i mellemtiden, og kun efter at starte en samtale.

4.. Det var ikke med vilje

I de fleste tilfælde var de ting dit barn har gjort ikke med en eneste hensigt at gøre dig vred. Babyer græder ikke til trods dig, skolebørn ikke spilder deres saft på formål, og din teenagedatter sandsynligvis ikke dating drengen bare fordi du ikke kan lide ham. Så snart du er klar over dette, vil du styre din vrede lettere.

5.. Husk din barndom

Tag et godt kig på dig selv og ærligt huske, hvor mange problemer du har givet til din egen mor. Du var ikke en gylden barn, ingen af ​​os var, så forvent ikke dit barn til at være fejlfri lille prins / prinsesse, der gør præcis, hvad du vil have dem til at gøre.

6.. Hvad ville du have gjort?

Sæt dig selv i dit barns sko og forsøge at indse, hvad du ville have gjort i den situation. Husk, jeg taler ikke om, hvad du ville have gjort med dine 45 år, jeg taler om, hvordan du ville have reageret tilbage, når du var 15.. Må ikke være overrasket over at finde ud af, at du ville have gjort det samme. Det er dit barn efter alle.

7.. Kan du hjælpe?

Det næste trin i din vrede forvaltning behandling er at indse, hvis der er noget du kan gøre for at hjælpe dit barn. Kan du give et godt råd? Vil en simpel snak hjælp? Er der en bestemt handling, der vil være nyttig? Find ud af hvordan du kan hjælpe.

8.. Har dit barn ønsker hjælp?

Ok, kan du have den bedste løsning for dit barns problem, men for at hjælpe, dit barn har brug for at have den hjælp fra dig. Sommetider er det bedre at lade børnene håndtere deres problemer for sig selv. Selvfølgelig betyder det ikke, at du skal være helt uinteresseret i situationen, men ikke skubbe det. Spørg dit barn åbent, hvis de vil have hjælp. Hvis barnet råber "nej, lad mig være," gør det. Dit barn vil komme til dig for at få hjælp når du er klar.

9.. Tal om det

Engang både du og dit barn er lidt roligere, bør du sidde ned og snakke om, hvad der skete. Prøv ikke at vise, at du er vred, selvom du kan være. Du er nødt til at skabe en atmosfære, der vil vise dit barn, at de to af jer sikkert kan tale om noget. Lover, at du ikke vil være vred og at du ikke vil jorden dit barn og forsøge at have en rolig, voksen samtale. Forkæl dit barn som en lige og du vil se, hvor hurtigt de vil begynde at gøre gode voksne beslutninger.

10.. Lad dem lære

Alle forældre ville elske deres barn til at lære fra en andens fejl i stedet for fra deres egne, men det i øjnene - det er ikke rigtig kommer til at ske. Samme som du gjorde dumme fejl, da du var ung, dit barn er forpligtet til at gøre dem så godt. Og nogle gange, det er den bedste løsning i verden. Lad dit barn lære og vokse op. Sidst, vil du være stolt af hvad du har gjort, fordi du vil se dit barn vokser op til at være en ansvarlig person, klar over konsekvenserne af deres handlinger.

Forældreskab er ikke en let opgave, og du vil komme op på tværs af mange bump på vejen. Forvent ikke dit barn til at være perfekt, og ikke forsøge at holde dem sikkert fra livet. Dine børn vil gøre ting, der gør dig vred, men så længe du følger disse anger management ideer, vil du være i stand til roligt ned.

Aktuelle artikler