10 helbredelsesmetoder for tømmermænd mavepine

Havde for meget sjov i aftes? Nu dit hoved føles som om det kommer til at blæse, og din mave er alt hævede og ømme. Det, min kære, kaldes en tømmermænd. Og her er hvad du skal gøre for at slippe af med det.

10 helbredelsesmetoder for tømmermænd mavepine

Hver tømmermænd bringer et par ting - der er den forfærdelige hovedpine, den mavepine og kvalme, og selvfølgelig den generelle følelse af træthed. Du kan finde de generelle tips om hvordan man kan helbrede en tømmermænd i dette indlæg, mens her, vil jeg gerne fortælle dig, hvordan man kan slippe af tømmermænd mavepine.

1.. Drik en masse vand

Vand er den vigtigste kur mod tømmermænd. Du får tømmermænd, fordi du er dehydreret og det vigtigste spørgsmål er, at rehydrere dig selv så hurtigt som muligt. Drik så meget vand som du kan i det øjeblik du kommer hjem fra den skøre parti. Jo mere du drikker, jo bedre vil du føle i morgen - i dit hoved, og i maven ens.

2.. En skål til morgenmad

Den væsentligste årsag du føler mavesmerter og kvalme, efter at du har drukket for meget, er det forhøjede niveau af mavesyre i din mave. Alkohol gør dette for dig, og den bedste kur er at spise noget virkelig tør, der vil opsuge alle de ekstra syre. Så få dine hænder på en virkelig tør toast eller nogle salte kiks. Efter et par bites din mave vil føle sig meget bedre, og halsbrand vil gå væk.

3.. En kop yoghurt

Hvis du virkelig ikke kan håndtere den tørre toast kun ledsage det med en kop yoghurt. Yoghurt er generelt godt for din mave, fordi det indeholder mælkesyrebakterier, der giver god fordøjelse. Hvis du har nogle probiotiske yoghurt, ligesom DANONE Activia i dit køleskab - endnu bedre.

4.. Mint tea

Mint te er en meget gammel, og en meget kendt, middel mod maveproblemer. Det virker som en kur mod tømmermænd mavepine så godt. Bare forberede dig en kop varm mynte te og drikker det langsomt. Hvis du ikke er virkelig glad for te selv, kan du også tygge på nogle friske mynteblade.

5.. Ingefær te

Ingefær er meget gavnligt, når det kommer til at løse maveproblemer. Hvis du kan spise noget om morgenen, det er godt at tilføje ingefær til dit måltid. Men hvis du ikke rigtig lyst til at spise, forberede ingefær te. Det kan købes i te poser i butikken, men frisk te er så meget bedre.

Bare tage 2 "stykke ingefær og skræl det. Bring to kopper vand i kog og tilsæt skiver ingefær. Reducer varmen og lad i 15-20 minutter for at småkoge. Si te og tilsæt honning og citron efter smag. Din mave smerte og kvalme vil gå væk på få minutter.

6.. Hønsekødssuppe

Som det er kendt som den universelle bod for næsten enhver sygdom, kylling suppe er også meget godt at kurere tømmermænd mavepine. En plade af varm kyllingesuppe vil berolige din mave, rehydrere dig og genoprette elektrolytter du har mistet ved at drikke for meget. Det er egentlig ikke en nem opgave, at lave en kylling suppe om morgenen, når du bliver hængt-over, men hey - det er hvad rækkefølge-ins er for.

7.. Banana

Alkohol er ikke kun tage vand fra kroppen, og det tager de vitaminer og mineraler som godt. Et af de vigtigste vitaminer du taber, er vitamin B. Mangel på det producerer mavesmerter og kvalme, hvilket er hvorfor det er meget vigtigt at kompensere for det.

Spis en moden banan. Bananer er en rig kilde til vitamin B, og de er generelt et godt middel mod en dårlig mave. Hvis du planlægger at drikke, sørg for at købe bananer først.

8.. Pickles

Vi har alle set den scene i film - en person med deres hoved og spise pickles. Pickles har været kendt som et middel for tømmermænd siden evigt, og det er fordi de rent faktisk arbejder. Pickles er en rig kilde til vitamin A, jern, kalium, calcium og mangan. Alle disse er afgørende for beroligende din maveproblemer.

9.. Frugtjuice

Som førnævnte - det er en stor betydning for at kompensere for de vitaminer, du har mistet ved at drikke. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end at spise frisk frugt eller drikker friskpresset frugtsaft. Men jeg vil ikke foreslå dig at drikke den mest populære appelsinjuice, da det kan øge niveauet af din mavesyre og at du føler endnu værre. I min erfaring, arbejder sure kirsebærsaft det bedste i disse situationer.

10.. Opkastning

Ja, jeg ved, ingen kan lide det, men lad os se det i øjnene - du føler dig så meget bedre bagefter. Forsøg ikke at holde dig fra at opkastning, hvis du har haft for meget at drikke. Det er ubehageligt i øjeblikket, men det bringer lindring meget hurtigt.

Opkastning er faktisk kroppens første linje i forsvaret mod toksiner i det. Da alkohol er temmelig meget et toksin - godt du får den idé om, hvad der ville ske. Bare få det hele ud af dit system.

Jeg er nødt til at minde om, at den bedste kur mod tømmermænd er ikke at få det i første omgang. Styr dit drikkeri og giv dig selv mindre chancer for at genere dig selv i aften, og at føle sig rigtig dårligt i morgen. Men hvis du allerede har haft alt for meget - disse retsmidler vil hjælpe dig med den mavepine og kvalme.

Aktuelle artikler