10 Karim Rashid dør prints til dit hjem

Vi sjældent overvejer funktionelle og æstetiske betydning af døre i vores hjem. Nå, de er vigtige - ikke kun de repræsenterer passager mellem de forskellige områder, men de kan også være en del af det indvendige design.

10 Karim Rashid dør prints til dit hjem

Dørene i dit hjem skal afspejle din personlighed og passe sammen med resten af ​​designet plads. Her er nogle fantastiske dør udskriver ved en af ​​verdens mest populære kunstnere, og hvis du er en DIY type pige, kan du prøve og gøre noget som dette på din egen!

Denne dør kan passe bogstaveligt overalt, men det bedste sted for det ville sandsynligvis være på kontoret, eller undersøgelsen.

Dette elegante og meget interessant design vil helt sikkert tilføje nogle charme til din arbejdsplads.

Den blide design af denne dør vil være den perfekte indgang til private rum, såsom soveværelser eller personlige badeværelser.

Tjek de hypnotiserende blå nuancer på denne dør! Det vil gøre alle rum kommer til live med sin cool vibe.

Her er en dør, der vil gøre alle tilføjelser til rummet unødvendig. Det er så legende, energisk og girly, at du bare nødt til at have dem i dit hjem - måske endda som indgangen døren!

Hvis du ønsker din indre for at forblive rolig og enkel, vil denne smukke dør design støtter denne idé helt.

Det interessante mønster på denne dør vil bryde ethvert magasin af monotoni til stede i dit hjem.

Endnu girly design er perfekt til dig, hvis du vil have noget til at minde dig om din barndom dage.

Denne dør kan bruges til nemt markere formålet med det rum, den åbner til - dens design er en indlysende markør for servicerum - badeværelser, toiletter og vaskerum.

Den friske design af denne dør simpelthen fortæller dig, at du er ved at komme ind i køkkenet eller spisestuen - også bruge denne forfriskende mønster til at bringe mere energi til resten af ​​dit hjem.

En anden legende design til at adskille de private værelser fra de fælles rum - bruge det til dit soveværelse og nyde nogle søde drømme!

Aktuelle artikler