10 polterabend spil for en fantastisk bash

En polterabend er en chance for piger at komme løs lige før spillet er slut for bruden-til-være. Hvis du er i "organisationskomité" til din bedste vens polterabend, du måske brug for nogle inspiration til at undgå at have en "død luft" på din fest tidsplan.

10 polterabend spil for en fantastisk bash

Polterabend spil gør en stor fyldstof, og de vil sætte partiet tilbage på sporet, når det begynder at vakle.

Vi lavede en liste over vores all-time favorit polterabend spil. Der er lidt noget for alle, lige fra de mere konservative på de vilde dem.

1.. Aldrig har jeg nogensinde... været en dårlig pige

Dette klassiske partyspil er en fantastisk idé til en polterabend. Alle elsker det, alle kender reglerne for det. Det er simpelt og alligevel sjovt. Alt du behøver er sprut og masser af kreativitet.

Du indrømme noget, som du aldrig har gjort og alle, der har gjort, at ting bliver nødt til at drikke. Det sjove del begynder, når du begynder at indrømme en hel masse ting bare så du kan drikke mere.

2.. Skattejagt

Opdel gæster i grupper og få dem søge for sjov voksen legetøj, som du tidligere gemte i de mest kreative steder, som du kan tænke på. Da det er en særlig form for fest, og det er tid til at være generøs, så lad gæsterne beholde det legetøj, de har fundet. Det vil være interessant at finde nogle sjove fest memorabilia et par år nede ad vejen.

3.. Pin penis på fyr

Dette er en polterabend klassiker. Der er faktiske part kits til denne ene. Det er bare hvor populær den er. Stadig, det er meget sjovere, når du går den ekstra mil og lave din egen fest kit. Du har brug for en plakat af et knapt klædt mandlig, byggeri papir, saks og en blindfold. Brug din fantasi og give smukke dreng den slags gaver, han ville være velsignet at have. Det ville være fedt, hvis du fandt en inspirerende titel til dette spil.

4.. Brud og brudgom trivia

For de reserverede dem vi anbefale denne trivia spil. Du, som arrangøren, vil have til at sætte lidt flere kræfter ind på at trække denne ene fra, da forberede den rigtige brud og brudgom spørgsmål vil tage lidt ekstra tid, og vil kræve, at du gøre et forskningsprojekt. Generelt er dette spil noget for dem af jer der ikke har lyst til at være på fri fod, men selv de vilde dem kan krydre det op ved at vælge de rigtige spørgsmål.

5.. Kortspil

Go Fish, Black Jack og Poker er afgjort sjovere, når der spilles med Nude Male spillekort. Tilføj drikke til det, og dette vil være den mest underholdende kortspil, som du nogensinde har spillet.

6.. Brudekjole spil

For denne ene du har brug for ruller toiletpapir. Opdel deltagerne i 3-4 hold, så lad dem vælge en, der vil optræde som en model, mens andre toiletpapir hende i at skabe en brudekjole. Giv dem 15-20 minutter og derefter vælge vinderen baseret på deres påklædning kreativitet og stil.

7.. A til Z

Dette spil er også tilpasset, så det kan blive spillet på en polterabend. Alle pigerne skiftes, og de er nødt til at navngive voksen og bachelorette elementer fra A til Z. Hvis nogen af ​​pigerne tager længere end 10 sekunder til at komme op med ord for hendes bogstav i alfabetet, hun er ude. Den sidste stående får en polterabend gave.

8.. Klæd polterabend blow up dukke

Til dette skal du flere polterabend blow-up dukker. Ideelt set bør antallet af dukker overens med antallet af deltagere. Køb nogle mænds tøj (helst mænds badesandaler og lignende). Spil mode! Når du er færdig, handcuff hvert slag op dukke til den deltager, der har valgt sin outfit og gøre dem gå ud med dukken fastgjort til armen.

9.. Pin kys på en plakat

Du får brug for en plakat af bruden-til-være favorit luns, en blindfold og en rød læbestift. De bachelorettes vil skiftes ved at kysse plakaten bind for øjnene. Du bør helt sikkert prøve denne ene ud, fordi det vil være sjovt at se alle disse kys lander på alle de rigtige steder.

10.. Cocktail konkurrence

Du får brug for spiritus, mixere og frugt blandinger for denne ene. Hver bachelorette har at gøre en cocktail. Har bruden-til-være at smage hver og en af ​​dem og vælge vinderen. Hvis bruden behov hjælp til at beslutte, andre bachelorettes er mere end velkommen til at træde i.

Aktuelle artikler