10 populære baby pige navne i 2012 og deres betydninger

Hvor vigtigt er at vælge det rigtige navn til din baby er indlysende, når man ser forældre kæmper, forhandle og tilbringe måneder debatterer som en til at plukke. Mor vil gerne navngive deres baby pige efter en favorit litteratur karakter, en far efter en top atlet og så videre.

10 populære baby pige navne i 2012 og deres betydninger

Desuden vil de fleste forældre gerne navn kan have en betydning, at bringe en slags esoterisk kvalitet til bæreren. Tjek denne liste over populære baby pige navne i 2012 og finde den rigtige for din engel.

1.. Sophia - eller sofia

En græsk ord for visdom, var et meget populært navn blandt de europæiske kongefamilier i løbet af middelalderen. I dag, dens mening og universelle udtale gjort det populært over hele verden. Navnet Sophia er især værdsat i kristendommen.

I det østlige ortodokse kristendom, Saint Sophia og hendes tre døtre kærlighed, tro og håb er fejret som martyrer, der gav liv til Jesu Kristi kærlighed. Den symbolske er indlysende, Visdom er en mor af kærlighed, håb og tro, og alle fire er essentielle menneskelige dyder.

Den berømte Hagia Sophia, den største kristne katedral bygget af byzantinske kejser Justinian og dedikeret til St. Sophia, blev forvandlet til en muslimsk moske og i dag er et museum beundret af turister fra alle nationer og religioner.

2.. Isabella

Det er ikke sikkert, om dette navn er blevet populær på grund af karakteren af ​​Isabelle Swan fra Twilight-serien, eller som et resultat af pludselig taknemmelighed til den spanske dronning Isabella af Castilien, en protektor for Christopher Columbus 'rejse, der førte til at opdage Europa.

Måske intet af dette gjorde forældrene navngive deres baby pige Isabelle, men det faktum, at et latinsk ord "belle" betyder "smuk". Være det som det kan, det var den mest populære pige navn i USA i 2009, og nu er det besidder en høj 2. position.

Oprindelsen af ​​navnet er ikke helt klart, nogle etymologists hævder, at Isabella er den spanske og portugisiske form af Elizabeth (med et tab på første stavelse, jeg i stedet for T), mens andre mener, at navnet kom fra fønikisk navn Izabal.

Men navnet sandsynligvis stammer fra hebraisk, fønikisk eller Latinate sprog og den indflydelse andre sprog havde på dem.

3.. Emma

En første association til navnet EMMA er en smuk, fair heltinde Jane Austin roman. Intet under, at navnet går med fair blondiner, ". Universal" dens oprindelse er germansk og betyder "hel" eller

Det blev meget populær i England, formentlig takket være Matthew Prior digt "Henry og Emma." På grund af sin popularitet i USA (den mest populære pige navn i 2008), Storbritannien, Canada, og over hele Europa, og klar og let udtale på alle sprog (herunder kinesisk) kan det siges, at dette er et af de mest populære baby pige navne ikke kun i 2012, men i hele årti.

Ligesom det er tilfældet med de fleste baby pige navne, begyndte navnet Emma vinder popularitet i England i løbet af 1960'erne - dengang Emma Peel var en fiktiv tv-spion spillet af Diana Riggs i den britiske eventyr serien The Avengers.

4.. Olivia

En latinsk ord, der betyder "Oliven". Der er en lille anekdote i forbindelse med denne populære pige navn: Det siges, at det anvendes i denne stavemåde af William Shakespeare for første gang som en karakter i sin komedie 'Helligtrekongersaften ". Det blev meget populære i sidste halvdel af det 20. århundrede, især efter tv-serien 'The Waltons'.

5.. Emily

Emily er en populær pige navn der stammer fra den romerske efternavn Aemilia mening rival eller efterligne eller et græsk ord Aimulos (venlige, udbud). Det er en af ​​de mest populære navne i USA, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand. Det var den mest populære pige navn i USA i år, og i 2012 er placeret som nummer 5..

6.. Madison

Dette både feminine og maskuline navn er faktisk stammer fra en engelsk efternavnet betyder "søn af MAUD." Det er interessant at vide, at dette navn kom i stand efter 1984 takket være den populære film Splash, hvor Daryl Hannah spiller en havfrue, der vedtager navnet " Madison "i hendes menneskelige form efter at have set et gadeskilt for Madison Avenue. Madison er også en mandlig fornavn, men snarere ualmindeligt.

7.. Mia

Oprindelsen af ​​navnet er spores i det gamle Egypten, men også på latin, spansk og italiensk. Meningen er forskellig: fra elskede (i egyptisk) til min kære (Cara Mia) på italiensk til et fælles betydning i Europa - ønsket barn.

Det hebraiske navn Maryam eller Miriam stammer fra dette, det først dukkede op i Det Gamle Testamente Mosebog. Maryam er den ældre søster til Moses, der førte sit folk ud af Egypten. Navnet forkortes ofte fra Maria eller maskuline navn Michael.

8.. Chloe

Betydningen af ​​denne populære pige navn "blomstrende" eller "green Shoot", mens oprindelsen menes at være græsk.

9.. Elizabeth

Den kongelige navn Elisabet er faktisk en græsk form af det hebraiske navn Elisheva som betyder "ed Gud" eller "Jeg er Guds datter." I Det Gamle Testamente, er Elisheba hustru Aron, mens den græske formular vises i det Nye Testamente, hvor Elizabeth er mor til Johannes Døberen.

Blandt kristne, var dette navn oprindeligt mere almindelig i Østeuropa, men blev meget populær i England siden regeringstid af dronning Elizabeth I i det 16. århundrede.

Navne som Lisa, Liza, Lilly, Lizzie, Liz, Beth, Betty, Ella, Elisa, Elise og Eliza, Elsa, Bitsy, Betsy, stammer fra navnet Elizabeth.

10.. Ella

Ella er en populær pige navn med flere oprindelser. På tysk sprog navnet Ella, har den samme betydning som Emma, ​​som er "alt, helt." The spor af navnet Ella kan findes i Norman version af den germanske kortnavn Alia, der betyder anden.

Det er også et fælles kort navn på navne, der starter med El-, såsom Eleanor, Elizabeth, eller Ellen. Navnet Ella er også nævnt i den græske mytologi, hvor det har betydningen af ​​"fakkel" eller "lys".

Nu, at du nøje har studeret denne liste over populære barn piger navn i 2012 Lad os vide, hvis teksten hjulpet dig nå frem til en endelig beslutning.

Aktuelle artikler