10 tips om, hvordan at bruge færre penge på et bryllup og stadig gør det fantastisk

Den vigtigste dag i enhver piges liv er hendes bryllupsdag. Vi ønsker alle at være perfekt, men et perfekt bryllup kan koste en formue. Ved at være smart med dine penge, kan du bruge mindre på din bryllupsdag, uden at sætte dens kvalitet. Find ud af hvordan nedenfor.

10 tips om, hvordan at bruge færre penge på et bryllup og stadig gør det fantastisk

Der er en masse ting, du kan spare på. Må ikke føle sig dårligt på grund af dette, og du behøver ikke at bruge titusindvis af dollars for at have et stort bryllup. Så længe du har en god atmosfære, vil du have en vidunderlig bryllup - uanset hvad prisen var. Her er hvordan du kan gøre det!

1.. Forkort gæstelisten

Folk har en tendens til at invitere alt for mange mennesker til deres bryllupper. Der er ingen grund til at gøre det. Det formodes at være en lykkelig dag, så invitere folk, du holder af, og folk, der gør dig glad. Nogle gange er mindre mere.

Hvis du har hundredvis af venner - det er fantastisk (venner - mennesker, du holder og mennesker, der gør dig glad) - de alle fortjener at dele denne dag med jer. Men hvis halvdelen af ​​dine gæster er mennesker, der irriterer dig, behøver du ikke engang kender deres navne, og du har inviteret dem bare af høflighed - godt, det er ikke at gøre noget godt for nogen. Det er ikke et netværksmøde, det er dit bryllup!

Afkort gæstelisten til folk, der virkelig betyder noget for dig og spare en masse penge bare fra det.

2.. Invitationer

Den absolutte vinder af bryllup invitationer, jeg nogensinde har modtaget var en elektronisk invitation. Jeg siger ikke, at du er nødt til at gøre det samme, men det kan spare dig virkelig en masse penge, så i det mindste tænke over det.

Hvis du beslutter dig for traditionelle invitationer, vælge dem, der er enklere i design og vælg flade kort. Du kan spare mindst 10% med disse opfordringer i forhold til dem at folde og åbne op. Gå efter traditionelle farver så godt, fordi fancy moderne farver tilføje op til prisen.

3.. En lille hjælp fra dine venner

Der er ingen skade i at spørge dine venner til at hjælpe dig med dit bryllup. De fleste af dem vil være glad for at gøre det for dig, og du kan spare en masse penge.

Du har en ven, der bager store kager? Spørg hende til at gøre dit bryllup kage som en bryllupsgave til dig og din mand.

Nogle af dine venner er i et band - leje dem til at være bandet på dit bryllup.

Du kender nogen, der ejer en catering virksomhed - spørg dem til at gøre menuen.

Har en ven interesseret i fotografering - lad dem være din bryllupsfotograf.

4.. Noget lånt

Enhver brud har brug for noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt. Så hvad låne din brudekjole og bruger så meget færre penge på dit bryllup.

En ny brudekjole kan koste en masse - og jeg mener en masse! Men selvom brude stadig ønsker at se deres bedste på deres bryllupsdag, de er ikke så sentimental over at eje deres brudekjole. Så - se ud, hvis du kan leje en brudekjole eller låne det fra din mor eller din søster. Du kan spare en masse!

5.. Hår og makeup

Ok, hvis du kan gøre dit eget hår og makeup hver dag og for nogle særlige lejligheder, kan du gøre dit hår og makeup dig selv for dit bryllup så godt. Der er intet galt med det, og det sparer en masse penge.

Der er en masse af DIY bryllup frisurer, som du kan prøve. Sørg for at prøve den, du har valgt et par dage før dit bryllup - du ikke ønsker at se, at du rent faktisk ikke kan gøre det kun et par timer før det store øjeblik.

6.. Fødevarer

En buffet vil koste dig mindre end en fuld menu. Hvis du fylder den med interessante originale retter, vil ingen finde noget galt med det. Hvis du virkelig nødt til at have en sidde ned middag, skære ned på antallet af måltider. Prøv at tjene tre større måltider i stedet for fem mindre.

Du absolut ikke behøver at have ekstra desserter. Du har en stor bryllupskage - så bare skære et stykke af det for hver gæst, og bruge færre penge på fødevarer.

7.. Dekorationer

Dekorationer er meget vigtige for brude, men de kan virkelig pumpe op dit bryllup regningen.

For at nedbringe disse omkostninger nede, vælg blomsterarrangementer med én blomst i stedet for mix af blomster.

Husk på, at roser og orkideer er normalt de dyreste, så vælg flere budget venlige blomster - ligesom gerbera daisy eller hortensia. Hvis du vil have store centrale brikker spørge blomsterhandler til at sætte flere greens og du vil spare lidt ekstra.

Jeg vil personligt vælge vilde blomster til mit bryllup buket. De koster temmelig intet - du kan hente dem i den nærliggende park, og for mig at de er de smukkeste blomster.

Silk blomster er også normalt billigere end nye. Hvis du ønsker at bruge endnu mindre - silke blomsterdekorationer kan lejes.

8.. Placering

Vælg en entydig placering til dit bryllup og spare nogle ekstra penge. Steder som biblioteker, offentlige parker, museer, kunstgallerier eller endda akvarier eller zoologiske haver (hvorfor ikke?) Kan koste op til 50% mindre end traditionelle bryllup steder.

Plus, vil alle huske en usædvanlig placering. Lørdage og måneder mellem maj og september er de mest eftertragtede og dyreste. Vælg en anden dato og spare nogle ekstra.

9.. Gaver til dine gæster

Hvordan omkring at købe en lotteriseddel? Det er sjovt og originalt.

I stedet for dyre chokolade, købe billigere dem, men pakke dem i pæne kasser.

Hvis du skal giftes omkring en stor ferie - buy favoriserer et år før lige efter disse helligdage. For eksempel, hvis du vil have en vinter bryllup - buy favoriserer lige efter jul. Priserne kan være så meget som 50% lavere.

10.. Spørg om rabatter

Må ikke være genert til at spørge om rabatter, når du planlægger dit bryllup. Du vil blive overrasket over hvor mange mennesker er villige til at give dig en rabat, bare fordi du skal giftes.

Uanset hvad du betaler for, nævne, at du skal giftes, og spørge, om du kan få en rabat. Selv hvis du ikke får det - der er ingen skade i at spørge.

Så tror du, du kan planlægge dit bryllup på et budget? Jeg vil vædde på du kan. Bare planlægge det godt og til tiden! Jo før du starter jo hurtigere vil du afslutte. Bruge færre penge på dit bryllup betyder ikke, du er nødt til at være billige, bare smart. Så har du måde flere penge tilbage til din perfekte bryllupsrejse;)

Hvis du har en ekstra tip til at dele - velkommen til at gøre det i kommentaren nedenfor.

Aktuelle artikler