10 tips om, hvordan at bruge færre penge end du gør

Når folk taler om at spare penge, de plejer at sige, at opskriften er meget nemt - du behøver kun at bruge mindre, end du gør. Det lyder så simpelt, ikke? Men den reelle situation for de fleste mennesker er, at jo mere de gør, jo mere de bruger. Så hvordan kan man så bruge mindre end du gør?

10 tips om, hvordan at bruge færre penge end du gør

At fortælle dig sandheden, det er faktisk ikke så svært at opnå. Du bliver nødt til at følge visse regler, men det er ikke som du nødt til at bøje bagover. Det hele kommer ned til dette.

1.. Du er nødt til at have det

Ok, lad mig være klar på én ting - ikke en masse ting i dit liv, vil ske af sig selv. For at opnå noget, du først og fremmest virkelig nødt til at have det. Jo større din vilje, jo lettere vil det være for dig at opnå, hvad du ønsker.

Samme gælder for bruge færre penge end du gør. Du er nødt til at se på dig selv i spejlet og fortæl dig selv, at fra denne dag på du har nogle penge tilovers fra din hver lønseddel. Når du indser, at du virkelig ønsker det, her er hvad du behøver at gøre ved det.

2.. Gør en forskel mellem dine ønsker og dine behov

Der er ting, du virkelig har brug for og der er ting, du simpelthen ønsker. Hvis du er vant til at have dem alle, vil det sandsynligvis være svært at opgive nogle af dem, men hvis det skal gøres, så skal det gøres.

Du kan ikke overleve uden hjem, mad, vand, elektricitet og tøj. Alt andet er dybest set en ting, du bare vil. Satellit-tv, ny bil, spise ude og nyeste smartphone er ting, der kun viser din standard, men du kan overleve uden dem. Jeg beklager, men hvis din økonomiske situation er virkelig dårlig, skal du sikkerhedskopiere lidt ned og give op nogle luksus.

3.. Grib enhver chance for at spare

Glem alt om at give enorme tips og ikke får din ændring. Hver sorteper du gemmer tæller, så gribe enhver chance for at redde.

Hvis du kan for eksempel få en rabat for at betale dine regninger et par dage tidligere, ikke være doven og gå betale dem. Ligegyldigt hvor lille rabatten kunne være, er det stadig tæller. Spor salget i butikkerne og købe de ting, du har brug for, når de er på salg.

4.. Glem alt om checks og kreditkort

Ingen bedre måde at bruge mindre, end du gør så at annullere dit kreditkort og stoppe med at bruge checks. Selv om dette alene ikke hjælpe dig, vil det sikkert stoppe dig at bruge mere end du gør, fordi du ikke vil have en chance for noget lignende. Betal med kontanter.

5.. Watch out for dine svagheder

Hver pige har en svaghed, og disse svagheder normalt tager en masse af vores penge. Uanset om dine tvangstanker er sko, toppe eller smykker, vil du virkelig nødt til at se ud, hvor mange penge du bruger på dette.

Den bedste idé er at sætte grænser for dig selv. For eksempel lover, at du ikke vil købe mere end tre par sko om året. Uanset hvad, holde sig til dette løfte.

6.. Vær kreativ

En gammel top kan blive omdannet til en ny. Og gamle sofa kan ombetrukket stedet for at købe en ny. En gave til nogen kunne være håndlavet i stedet for købt.

Lad din fantasi flow og være kreativ - du vil helt sikkert gemme. Og hvem ved, måske du indse, at der er en skjult talent eller andet sted inde i dig, der kan endda give dig nogle ekstra penge.

7.. Må ikke falde for reklamer

Reklamer er designet til at gøre dig tilbringe mere. Altid huske dette, når du ønsker at købe noget, bare fordi det kommercielle set så godt. Så i stedet for at købe det, så spørg hellere hvis nogen du kender har allerede prøvet dette produkt, og hvad deres indtryk er. Hvis du ønsker at købe en ny ansigtscreme - bede om nogle prøver først, før du gå videre og bruge penge på noget, der kan give dig en allergi.

8.. Gem til regnfulde dage

Vi håber alle, at regnfulde dage aldrig vil komme, men at spare for dem er mere end bare en god idé. Du ved aldrig, hvad der kan ske. Så begynde at spare til regnfulde dage og ikke røre disse penge, medmindre du virkelig, virkelig har til. Start en opsparingskonto i stedet at holde de penge derhjemme - på den måde du endda tjene mere fra interesse.

9.. Øvelse

Nu vil det formentlig lyde ganske dumt til dig, men hvis du ønsker at bruge mindre, end du gør, begynde at træne. Undersøgelser har vist, at mennesker, der udøver eller er engageret i nogen form for sport, har en tendens til at bruge mindre end dem der ikke gør. Det har sandsynligvis noget at gøre med evnen til at organisere dig selv, din tid og i sidste ende dine udgifter. Plus, det er godt for dit helbred og dit udseende så godt.

10.. Spor dine udgifter

Skriv ned absolut hver krone du bruger. I slutningen af ​​måneden, kontrollere, hvad du har brugt dine penge på, og hvis der er noget, du kunne give op i næste måned. Jeg garanterer, at hvis du gør dette, vil du være i stand til at bruge mindre hver måned. Det er værd at prøve, er det ikke?

Så du kan se - at bruge færre penge, som du gør, er ikke umuligt. Selvfølgelig vil du nødt til at ændre din livsstil lidt og være villig til nogle ekstra indsats, men belønningen er virkelig store. Prøv disse tips og fortælle mig, hvis de arbejdede for dig.

Aktuelle artikler