17 måder at skrue op din bryllupsdag

Du vil have din bryllupsdag at være perfekt og speciel? Hvis du ønsker at blive husket som en smuk brud i modsætning til bridezilla, holde læsning at lære, hvad faldgruber at undgå.

17 måder at skrue op din bryllupsdag

Din bryllupsdag er faktureret som en af ​​de vigtigste dage i dit liv, og der er en masse, der potentielt kan gå galt. Men med omhyggelig planlægning er der ingen grund til, at din særlige dag bør ikke gå videre uden problemer, hvilket giver dig undgå følgende taktikker.

1.. Få drukket aftenen før

Alle er nervøs før giftes, og en massiv mængde alkohol aftenen før vil gøre dig vidundere. Ikke alene vil det berolige dig ned, men det vil også støtte en god nats søvn. At have en tømmermænd vil tilføje nogle ekstra udstråling til din brude hud, og hvad så hvis du føler dig lidt crappy? Din bryllupsdag er den ene dag, hvor folk vil køre rundt efter dig, så du kan tage foden fra gassen en smule. Plus du vil have folk gør dit hår og make-up, så du ikke behøver at bekymre dig om at se lidt slidte.

2.. Pis din svigermor

Lad os se det i øjnene, har hun beder om det, siden du annoncerede dit engagement, så du kan lige så godt starte som du mener at gå på. Tegn streg i sandet for din mor-in-law på din bryllupsdag, så hun ved, hvor hun står, hun er usandsynligt at glemme det.

3.. Få din brudepiger på hinandens struber

Ikke alene bør du sørge for ingen af ​​dine brudepiger upstage dig ved at gøre dem til at bære outfits, som er helt lidet flatterende (ved den måde, dette er en lang afholdt tradition), men du bør også sikre, at de alle falder ud. Dette kan simpelthen opnås ved at fortælle historier bag deres ryg om, hvad man mener om den anden. På denne måde vil de have andre ting på deres sind snarere end at se godt og nyder sig på din bekostning.

4.. Få virkelig læsset

Ingen kommer til at nægte dig at nyde dig selv på dit eget bryllup, så det er helt acceptabelt at slå højt op. Som dagen skrider frem, kan du fortsætte med at feste lide sit 1999. Hvis du besvimer eller opkast alle vil forstå.

5.. Cry på noget uhensigtsmæssigt

Bryllupper er ikke alle om lykke, så hvis du har lyst til lidt af en vræle om noget, der virkelig er oprørende (som skulle blive medlem af din mands familie), velkommen til at vise dine følelser på ærmet. Når nogen lykønsker dig på din dag, det er okay at græde og beklage, at du ikke længere vil være i stand til at sove rundt. Det er en trist dag rigtig.

6.. Grine ad noget uhensigtsmæssigt

Hvis gamle onkel Al falder sin stol, fordi han er at få lidt svagelige i hans alderdom, eller en af ​​dine gæster bogstaveligt brækker benet på dansegulvet, eller nogen har til at forlade på grund af en nødsituation derhjemme, så gør dig selv en tjeneste og sørg for at se den sjove side. Lysere op, det er din store dag og humor er helt relevant. Folk er kommet med for at hygge sig alligevel.

7.. Har en kamp

Det behøver ikke nødvendigvis være med en gæst enten. En kamp med din nye mand virkelig vil krydre dagen og sørg for din bryllupsdag er en dag at huske. Folk vil blive genfortælle det til deres børn og deres børns børn i de kommende årtier.

[Læs: Ting, at de aldrig vil fortælle dig om ægteskab ]

8.. Tving gæster til at spise noget, de ikke ønsker (eller er allergisk over for)

Du har betalt for brylluppet, right? Eller i det mindste du kender nogen, der gjorde. Så er det op til dig, hvad der er på menuen. Må ikke foretage nogen form for indrømmelse for eventuelle kostbehov bortset fra din egen. Vegetar? Så bare spise en lille smule af kødet. Cøliaki? Hey, holde sig væk fra rundstykker. Peanut allergi? Åh min Gud weirdo alarm. Som for at observere religiøse traditioner, glem det. Topkarakterer hvis dine cateringvirksomheder kan give dine gæster madforgiftning.

9.. Stå med den bedste mand

Din bedste mand er den, du troede i første omgang, så du kan lige så godt tage din chance før en af ​​de skænderier brudepiger får hendes kløer i. gommen og forlover gerne dele lidt af broderkærlighed ved bryllupper, hvad der ellers er alt det tilbage slapping til? Sådanne gode venner, vil ikke noget imod at dele lidt af handlingen på den specielle dag.

10.. Forsøg ikke på din brudekjole forhånd

Den brudekjole er monteret på de sidste montering for tre måneder siden, så der er ingen grund til hvorfor det ikke ville nu. Okay, så du har været på ferie siden og ganske vist har sat på et par ekstra pounds, men det vil stadig passe. Jeg mener virkelig, hvor meget kan din krop ændring i blot tre måneder? Det er meningen at være tætsiddende kig alligevel og fedtet vil hovedsagelig stikke ud på bagsiden, når du trækker korsettet stramme, og hvem vil se på din ryg, når de har din vidunderlige ansigt til at se på?

11.. Være spydig i din brude tale

Er det ikke fantastisk, at i dag bruden bliver til at tale også? Borte er de dage, hvor du er nødt til at sidde deres leder ærbar, dette er dine 15 minutters berømmelse, så lad det rip pige. Lad verden vide alle de ting du har været aftapning op inde og levere din vitriol med en side plade af sarkasme.

12.. Være uhøflig til dine gæster

Hvis dine gæster ikke ønsker at komme til dit bryllup, så de burde ikke have accepteret invitationen i første omgang. Det er din dag, og det er helt op til dig, hvordan du opfører dig. Måske en påmindelse om, at de får gratis mad og drikke ville ikke gå galt. Okay så måske er det en løn bar, og måske de var nødt til at punge ud for et nyt sæt tøj, indkvartering, og de luksuriøse punkter på dit bryllup listen. Men hey, du kan ikke være ansvarlig for alt.

13.. Være respektløst til din nye svigerfamilie

Dette pænt falder sammen med punkt 2, men med den forskel, at dine svigerforældre ikke er så vigtige. Det er bedre at vise ligegyldighed og for det meste ignorere dem. Når du er gift, medmindre de er rige og kan hjælpe dig på nogen måde, vil din nye mand være at have meget lidt at gøre med dem alligevel.

14.. Gør det klart, at den bedste mand, at intet er off grænser i sin tale

Vi ved alle, at den bedste mand tale kan gøre eller bryde et bryllup, så sikre, at din bedste mand kan sige, hvad han vil. Efter alt, har vi ytringsfrihed. Måske han kender nogle saftige sladder om din krati tid på high school, eller kan fortælle en historie om din nye mands fortid kærlighedsliv. Du ønsker ikke dine gæster falder i søvn under talen gør du?

15.. Inviter jaloux kærester og tidligere ægtefæller med en økse til at slibe

Det ville ikke være fair, hvis ikke alle kunne dele din særlige dag, så hvis du kender nogen jaloux kærester (tidl. eller andet), eller tidligere ægtefæller, eller måske endda svigtet kærester, så sørg for at invitere dem, så de får den budskab, at ingen af ​​jer er længere i menuen. For at gøre din dag endnu mere mindeværdig, se om du kan flirte med loven ved ikke at nævne det faktum, at du stadig er teknisk gift med en anden. I nogle religiøse sekter polygami er ikke sådan en big deal.

16.. Planlæg dit bryllup på samme dag som en stor sportsbegivenhed

Hey, vil det være som to parter i én. Alle dine sport kærlige gæster vil virkelig sætte pris på, at du har arrangeret dit bryllup på deres hold store dag. Må ikke bekymre dig for meget, hvis dine taler eller bryllup heldagsaktiviteter overlapper spillet en smule. Folk vil være meget mere interesseret i dit første dans end at se deres hold gøre en historisk sejr.

17.. Skru ikke op

Den eneste surefire måde at skrue op din bryllupsdag er ikke at slå op i første omgang. Denne gang beæret taktik har været utrolig effektivt gennem århundrederne. Ikke alene er dette den perfekte måde at skrue op din nuværende bryllup, men det kan også virke som et skelet, der kan falde ud af skabet på upassende tidspunkter i fremtiden.

Så der har du det: din uundværlige guide til at skrue op din bryllupsdag. Selvfølgelig en masse af disse tips er tungen i kinden og sund fornuft, og der er ingen grund til hvorfor du bør ikke nyde din perfekte dag, men ligesom med alt andet, det handler om at tage andre mennesker i betragtning og være venlig og glad.

[Læs: 21 måder at skrue op en stor sammenhæng ]

Aktuelle artikler